Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Gdzieś ty się podziewał 

No a gdzie miałbym się podiewać?🤔

Trochę ganiatyki mam jak to na wiosce. 🤷‍♂️

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla mnie kobiety to jak powietrze - nie widzę tego, dla mnie to niewidzialne. G*wno mnie obchodzą wasze fukania, podchody, randkowania. 

Jeszcze trochę z tymi samicami w średnim wieku poprzebywam to obobawiam się że będę miał to samo

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

No a gdzie miałbym się podiewać?🤔

Trochę ganiatyki mam jak to na wiosce. 🤷‍♂️

Znaczy swary sąsiedzkie?🤣

Opublikowano
5 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ooo👍

Do ciapka trzeba by było sporo dołożyć, 40 wyszła taniej niż wziąłem za ciapka i coś na wzór papierów ma choć to mi mało potrzebne. Za to co wziolem za 30 + to co bym musiał do niej dołożyć będę miał 40 z nowym turem

Jakowy tur🤔

Będziesz miał ciągnik z turem l, ale i z dużo gorszym rozkładem masy, dużo cięższy na przodzie, co spowoduje, że tył będzie rwało i dużo mniej zwrotny. Jedyna wyższość nad siuntką polega na tym, że możesz mu dać pompę o wydatku 40 l i nie będzie dławił układu. O zużyciu paliwa nie wspomnę. A jeśli jest dobry tur, to moc ciapka w zupełności wystarcza

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Znaczy swary sąsiedzkie?🤣

Odziwo jakiś taki dziwny spokój we wiosce jest 🤔 i to mnie martwi bo może być cisza przed burzą. 🙄

Opublikowano
27 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla mnie kobiety to jak powietrze - nie widzę tego, dla mnie to niewidzialne. G*wno mnie obchodzą wasze fukania, podchody, randkowania. 

Ciekawe. Zmieniłbyś  zdanie  jak by za ciebie  wszystko  robiła i posłuszna była. Taka nijaka jak sam kiedyś pisałeś 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

10 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To człowiek by tak samo jak zwierzę musiał żyć 🤔 żreć, wydalać, rozmnażać się a żadnej przyjemności na tym łez padole😔

Patyk mógłbym Ci porzucać 

Jakby było tak w wizji Piotera to byś se co najwyżej mógł jaja z nudow polizać a nie patyk rzucać

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

Jakowy tur🤔

Będziesz miał ciągnik z turem l, ale i z dużo gorszym rozkładem masy, dużo cięższy na przodzie, co spowoduje, że tył będzie rwało i dużo mniej zwrotny. Jedyna wyższość nad siuntką polega na tym, że możesz mu dać pompę o wydatku 40 l i nie będzie dławił układu. O zużyciu paliwa nie wspomnę. A jeśli jest dobry tur, to moc ciapka w zupełności wystarcza

Spalanie w samym turze nie bardzie tragiczne w ciapku też tyłem rzucało nawet z obciążnikiem. Początkowo myśleliśmy nawet nad ostrówkiem ale to dopiero ciężkie i nie zwrotne. 

Tur myślałem nad takim https://www.olx.pl/d/oferta/ladowacz-czolowy-tur-agro-max-c-360-CID757-IDTbkVN.html

Wychodzi 9 tys z krokodylem 1,2m. Jaki ty masz? 

Edytowane przez superfarmer02
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie mam kotów, nie lubię tych stworów. Gonię to jak mogę jak się jakiś nawinie. Szczają tylko i srają gdzie popadnie w ziemi.

Na co gonić, jak opruty to podobno tak samo jak królik wygląda

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Na co gonić, jak opruty to podobno tak samo jak królik wygląda

Mam królików dosyć ale jakby głód przycisnął to przecież wiadomym jest, że kotom nikt nie przepuszczał - Leningrad, nasze polskie przednówki też. 

• Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Jakby było tak w wizji Piotera to byś se co najwyżej mógł jaja z nudow polizać a nie patyk rzucać

Myślisz że pies z nudów te jaja liże?

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mam królików dosyć ale jakby głód przycisnął to przecież wiadomym jest, że kotom nikt nie przepuszczał - Leningrad, nasze polskie przednówki też. 

Też bym zjadł. 

Opublikowano

Powód lizania se jajec przez psa to ostatnia rzecz nad którą bym w życiu rozmyślał 🙄

gregor1284 napisał:

Mam królików dosyć ale jakby głód przycisnął to przecież wiadomym jest, że kotom nikt nie przepuszczał - Leningrad, nasze polskie przednówki też.  Też bym zjadł.

Podobno na Żoliborzu mieszka dobrze odżywiony tłustowaty kot..

Opublikowano
40 minut temu, Desperado napisał:

A wiesz że jak dużo dupcenia, to ryzyko prostaty mniejsze.  :P

nawet tobie sie zdarzy cos moadreo napisac

z tydzien temu mialem badanie prostaty-to jeden z niewielu organow ktory mam zdrowy 😛

20 minut temu, Sylwekx25 napisał:

poczytajci o zwyczajach malp bonobo..

dobrze ze takich jak rolnik postepowy u nas malo bo inaczej malopolska by wymarla.

Opublikowano
22 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Spalanie w samym turze nie bardzie tragiczne w ciapku też tyłem rzucało nawet z obciążnikiem. Początkowo myśleliśmy nawet nad ostrówkiem ale to dopiero ciężkie i nie zwrotne. 

Tur myślałem nad takim https://www.olx.pl/d/oferta/ladowacz-czolowy-tur-agro-max-c-360-CID757-IDTbkVN.html

Wychodzi 9 tys z krokodylem 1,2m. Jaki ty masz? 

Takiego:

https://www.olx.pl/d/oferta/firma-art-tur-ladowacz-tur-4-euro-ramka-3-sekcje-900kg-c330-c360-t25-h-CID757-IDdfh0t.html

Chcesz wiedzieć, co myślę o tym, który podlinkowałeś?

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Oho, po pijaku pewnie pisze...

taa iveniasz wszystkich po tym co sam robisz a jesteś zgorzkniały i zazdrosny o wszstko co inni mają o maszyny ciągniki duże a na nich ładowacze 😜 a najbardziej o kobiety ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v