Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

zero śniegu liście miałam grabić

u mnie biało a miałem jutro  po opał jechać 

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Noo, Marlena i Weronika. Nawet piosenka o Marlence jest😂 i występuje w teledysku

daj namiary na YT

4 godziny temu, malaczarna napisał:

Nie wiesz co dobre

ale wie na czym więcej zarobi 

5 godzin temu, szymon09875 napisał:

To zrób tak żeby nie siedzieć po nocach w oborze ;)

Radek na kamerach swoją żonę w oborze obserwuje więc i @Aktywnyrolnik7245 powinien z tego rozwiązania skorzystać 🤭

6 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Ja jestem gotów nawet z sexu zrezygnować dla tych hektarów

to dobrze że nie chcesz się rozmnażać , oby jak najmniej takich ludzi

5 godzin temu, Łolek napisał:

Sknera jesteś i tyle 

mnie też nie stać , z najniższej krajowej to kasa na przeżycie i tyle a jak razem to na kocią łape jak już 

6 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Raz w życiu się robi 😉

rozwodnicy przed ślubem też tak mówili 

Opublikowano
8 godzin temu, radekz200 napisał:

kurła rachunek za prąd przyszedł 1600 zł dopłaty 🤬🤬

a do mnie cywilizacja dotarła tzn w wiosce asfalt robią więc może i do mnie na przysiółek jakąś żwirówke podsypią

IMG_20231116_120034.jpg

10 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Eee no panie, zaczynam budowę chałupy,

a kto w starej zostanie ? 

Opublikowano

@konteno łap. Ogólnie ten zespół jak większość z tamtych stron,ale buraki straszne. Kiedyś byli tutaj gdzie teraz jestem na dożynkach i z kumplem byłem w pracy,po zamknięciu pojechaliśmy akurat na ich występ to pytali się kogoś z "obsługi" gdzie przyjechali bo nie znali nazwy miejscowości,ale kasiory to wiedzieli ile wziąć😄

I witajcie w kolejnym śnieżny poranek. Dzisiaj miał być dzień wolny ale do 15,no może 14 w pracy. Święto bo córki urodziny🥳

Opublikowano

🙋‍♂️🤝

Niby 1* ale wiatr z północy i pada deszczosnieg czy sniegodeszcz, ogólnie paskudna pogoda 

Dzisiaj serwis przyjedzie zimówki pozakładać bo chyba już czas, kurna jak mnie się nie chce z rana pracować 

Opublikowano
Baks00 napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

aź tak z Tobą źle 🤔🤪

Ja z tych niskopreznych🤷

🤔 był i drugi gol ale nie wtą strone 🤭🙆‍♂️

0 leży biały śnieg

Desperado napisał:

Pafnuca gdzie nie widzieli aaaaaa?   ;)

Tęsknisz 🤔

Opublikowano
11 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Ale wy zszokowani tymi 3tysiacami jesteście to głowa mała.Normalna cena nikt tu u mnie nawet się nie dziwi.Wiecej też ludzie płacą nawet po 4tys.

Inne  pola Inne uprawy. Nie pamiętam który pisał że dal 5tys za ha na Pińczowie.  Koło błonia też nikogo taka suma Nie dziwi.  Tylko  że dają 3tys czy 4 ale  dopłaty i akcyza ich

Opublikowano
konteno napisał:

u mnie biało a miałem jutro  po opał jechać  1 godzinę temu, Belaruss820 napisał: Noo, Marlena i Weronika. Nawet piosenka o Marlence jest😂 i występuje w teledysku daj namiary

myślisz że mają olej przepracowany 😁

Opublikowano
44 minuty temu, Leszy napisał:

@Łolek są tacy co nie paradują i sobie ten stan rzeczy chwalą :D 

Miałeś na myśli że nie pracują chyba, no ale w sumie to chyba  nie potrafię nic nie robić jakiś taki dziwny nałóg mam 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Miałeś na myśli że nie pracują chyba, no ale w sumie to chyba  nie potrafię nic nie robić jakiś taki dziwny nałóg mam 

Odbije się na zdrowiu....😉

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Dwie godziny już na nogach jestem, także łącze się z Toba w bólu 🤝

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Baks00 napisał:

Odbije się na zdrowiu....😉

Jak się wypije to się i odbije 

Kurna dzisiaj rodeo jałówki trzeba łapać i wiązać w stanowiska 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

I dzisiaj znowu nie popracuje.

Dodatkowo wczoraj na polu zostawili samobieżny rębak i fynda z przyczepą kaweco. Myśleli że będzie lepiej, a dziś to z pola nie wyjadą

20231118_073231.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v