Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Albo się uda Albo się czegoś nowego nauczysz. Polataj trochę za zbytem, na upartego to i dziś somsiad złodziej mógłby się dogadać z klientem na przyszły rok na 500-600 normalnych i z 1000 a może lepiej drobno i średnio kwiatowych + te kapuchy, wrzosy i inne habzie 

Któren to? 

received_664792845781701.jpeg

W sumie to może by kolega odkupił🤔 ma takie "eko" gospodarstwo, popatrzeć, królika pogłaskać, kurę dziecku pokazać itp. i przy okazji sprzedaje "swojej produkcji" kwiatki i warzywa 

Opublikowano
41 minut temu, Strongman napisał:

A co grozi za brak OC kiedyś chyba 3tys mandat.

A za brak papiera.

jesli jestes senny to poczytaj o kwotach ..od razu ci cisnienie wzrosnie

Opublikowano
Strongman napisał:

To spoko ale moim kolegom pozabierali co niektóre uprawnienia ,jednostki polikwidowali i brak papierów i choć na starych mieli to na nowych już nie wpisali.

to nie jednostka wydawała prawojazdy 🤦

konteno napisał:

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Czyżby?

z kubaturą daleko ci do Ryszarda więc to nie było do ciebie 

widziałeś go? czyżby 🤭🤣

Opublikowano
53 minuty temu, malaczarna napisał:

Bez przesady choć mój egzamin był w Walentynki. Teraz mnie wkurza to że minimum 100 km dziennie wykrecam. Jak na miasto pojadę to nie ma miejsca gdzie zaparkować. Paliwo drogie auta drogie naprawy drogie.... 

Auto dostaje Pani zatankowane i jeszcze paliwo drogie? Chyba że Pani zaczęła dotankowywać bo coś spalanie spadło 

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Ale odwalili 🙆 co 40m po dwie flagi na słupach w każdej wsi w gminie. Fajnie. Ale moim zdaniem co za dużo to niezdrowo 

IMG_20231104_194526_9.jpg

IMG_20231104_194518_7.jpg

to sie nie wyrabiają aby 10 powiesić a 12 zdjąć ?

Opublikowano
Strongman napisał:

To spoko ale moim kolegom pozabierali co niektóre uprawnienia ,jednostki polikwidowali i brak papierów i choć na starych mieli to na nowych już nie wpisali.

Co Twoi koledzy to peenoe tylko pw mieli a nie mieli egzaminów państwowych ....

Opublikowano
malaczarna napisał:

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Ode mnie ze wsi taka kobieta to zdawała kilka razy przeszła szkolenie przez wszystkie możliwe ośrodki szkoleniowe w Kielcach, koniec końców zdała ale nie wiem gdzie . Do dziś boi się parkować tylem .. najlepiej chciała by tylko w przód jeździć nic nie cofać... 

E tam moja koleżanka zdawała 17 razy i wcale nie jeździ i tak. Ja za pierwszym ale jestem beznadziejnym kierowca wolę jak mnie wożą. 

przywilejem gwiazd jest to że są wożone

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

A no to chyba że o takich sprzętach mówisz, że w razie czego go pierdolnąć w rów i na pieszo uciekać, a grata niech zabierają 

Dla mojego czy dla Tomka sprzętu każde dodanie gazu na Polnej drodze to proszenie się o wywrotkę, a nie są to tanie motory 

W wiosce obok tak pizdnął wskę i zaczął uciekać to policjant go tą wską dogonił 

• Haha 4
Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

Albo się uda Albo się czegoś nowego nauczysz. Polataj trochę za zbytem, na upartego to i dziś somsiad złodziej mógłby się dogadać z klientem na przyszły rok na 500-600 normalnych i z 1000 a może lepiej drobno i średnio kwiatowych + te kapuchy, wrzosy i inne habzie 

Któren to? 

received_664792845781701.jpeg

Lewy górny róg, cóż tam się ukrywało ????

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Ja za pierwszym ale jestem beznadziejnym kierowca wolę jak mnie wożą. 

ja też , jako pasażer na piesze częściej można patrzeć no i jako kierowca przed przejściem się zatrzymuję zanim te jeszcze dojdą do pasów 

Opublikowano
10 minut temu, superfarmer02 napisał:

W sumie to może by kolega odkupił🤔 ma takie "eko" gospodarstwo, popatrzeć, królika pogłaskać, kurę dziecku pokazać itp. i przy okazji sprzedaje "swojej produkcji" kwiatki i warzywa 

Berberysy i bukszpany coś się bawią u Ciebie?

4 minuty temu, Baks00 napisał:

Lewy górny róg, cóż tam się ukrywało ????

Jakiś jenot  może albo inny kozioł

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

E tam moja koleżanka zdawała 17 razy i wcale nie jeździ i tak. Ja za pierwszym ale jestem beznadziejnym kierowca wolę jak mnie wożą. 

Ciągnikiem coś robisz?

Opublikowano

Za moich czasów większość chłopaków robiło sobie samo B a bo no przecież do 3,5 ton samym można a bo ciągników nie zatrzymują a bo mandat za brak kategorii tylko 300zl a teraz po zmianie przepisów robi się problem...

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

w latach 90-tych jeździłem MZ-ta do pracy od marca do końca listopada, po 30 tys rocznie, potem przesiadłem się po 2 latach na malacza

Jak do technikum chodziłem to na pociąg i jesienią i zimą i wiosną komarkiem jeździłem, krajową dk92, błoto spod tirów pryskało w pysk, ale lepsze to było jak jechać rowerem , bo trasa ta sama 

21 minut temu, slawek74 napisał:

Z tymi starymi motorami w ogłoszeniach to jest jak z c360 za 30tys.zł i więcej, po prostu sobie wiszą i wiszą 

Z reguły jak ktoś chce mieć coś takiego, to kupuje trupa i go remontuje za 20% tej kwoty z ogłoszenia, stawia w kącie i się cieszy że ma, często poprawiając sobie humor tym że za nią "to i 10tysi mu dawali"...

A ci którzy dysponują taką gotówką to pier**lą te demoludy, za te pieniądze można mieć 8-10 letniego Japończyka, który jest 100 razy bardziej bezawaryjny, poleci 200km/h+, w zakręty wchodzi się nim jak chcesz, a nie na tych oponkach, i co najważniejsze wciskasz przycisk i jedziesz, a nie skaczesz po kopniaku, w dodatku uważając żeby ta k**wa jak odbije ci nogi nie złamała 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v