Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Psikus kurla jego mać raz dwa 

Opowiadałem Ci jak kiedyś pijani we wsi obok podstawialismy ludziom gumiaki pod rynnę? 🤔 

Nie wiem czy chce wiedzieć.

Trochu pizga po uszach dzisiaj...

Opublikowano

Nie ma

Umowa na 29 lat 

No i płacą za miejsce zajęte po płocie i z tego jeszcze trzeba odliczyć na zacienienie przy lesie

Mógł bym im wydzierżawić 6.5 ha 

Poszedł bym jeszcze na rękę I puścił mięsne żeby trawę wyjadły 

To nie chcieli 

A mi mało tego 18 tyś/ha za dzierżawę 

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Opowiadałem Ci jak kiedyś pijani we wsi obok podstawialismy ludziom gumiaki pod rynnę? 🤔 

Bram u was nie mają? Trzeba Ryśka na szkolenie do was wysłać 😉

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Czapki są. Można założyć.

W czapkach to dziadki i stare kawalery chodzą.

A ja taki prawie kawaler 😎

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

W czapkach to dziadki i stare kawalery chodzą.

A ja taki prawie kawaler 

To marznij a potem choruj. Ja zawsze czapka, nie będę marzł z powodu swojego widzimisię albo żeby wyglądać dobrze w czyichś oczach.

7 minut temu, Leszy napisał:

Toć jak się upieką to raczej będzie dobre ;) 

Teraz obrócone, za 10 minut powinny być i kolejna tura.

Opublikowano

Łeb goły i pod szyją rozchamchany. 

I mi ciepło.

A kobita szalikami obwiązana jak bela folią i się trzęsie aż plomby wyskakują 🤣

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

To marznij a potem choruj. Ja zawsze czapka, nie będę marzł z powodu swojego widzimisię albo żeby wyglądać dobrze w czyichś oczach.

Ja nie muszę się komuś podobać już 🤭

. Ale lubię dla siebie i dla kobity dobrze wyglądać. Tak jak i ona dla mnie 💃💃

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Na spróbunek, zobaczymy jak taka forma smakuje.

20231101_132403.jpg

Czym przyprawione, polane?

...się głodny zrobiłem po powrocie z cmentarza...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Łeb goły i pod szyją rozchamchany. 

I mi ciepło.

A kobita szalikami obwiązana jak bela folią i się trzęsie aż plomby wyskakują 🤣

Ja nie muszę się komuś podobać już 🤭

. Ale lubię dla siebie i dla kobity dobrze wyglądać. Tak jak i ona dla mnie 💃💃

Ma mi być ciepło i wygodnie a to jak wyglądam to mnie nie interesuje. Lustro używam raz, czasem dwa razy na tydzień - przy goleniu.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v