Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Nawet bardzo. Wpadła też jałmużna za sprzedane psieżyto i też dość szybko bo po 7 dniach

No to teraz trza by się zastanowić co by tu...Ci sprzedać 🤭

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

No to teraz trza by się zastanowić co by tu...Ci sprzedać 🤭

Nad jednym a właściwie jedną myślę

A kolejne to najlepiej ze 4 płeć obojętna na grudzień poproszę pod mamuchy 

Opublikowano (edytowane)

Na ten moment mam 2 zasuszone i trzecia za chwilę, a potem jeszcze czwarta. Będzie 3xSM (Gotland i Pull PP) i raz MO ( Frere). Kłopot polega na tym, że termin ostatniego wycielenia to 20 grudnia

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
58 minut temu, bratrolnika napisał:

Może być za dużo, trzeba byłoby skracać...  ale dzięki że ci się chciało

No chyba że to kupiłeś, to czuję się zobowiązany odkupić 

Bierz brat, dasz mu ze dwie spalone wiertarki i będzie zadowolony. Jak jeszcze dwudziestkę przepalonego oleju dorzucisz to całkiem 🤪

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

Na ten moment mam 2 zasuszone i trzecia za chwilę, a potem jeszcze czwarta. Będzie 3xSM (Gotland i Pull PP) i raz MO ( Frere). Kłopot polega na tym, że termin ostatniego wycielenia to 20 grudnia

Dla mnie to nie problem

Ok świat zaczną się jałówki cielić

Dwie po PI (CIPRA),i dwie po moim byku

Opublikowano

Widzieliście chłopaki jacy są fachowcy żeby odzyskać byłą kobietę ,😉

Opublikowano

@konteno będę miał dwie boszki dużą i małą do wyrzucenia, nie chce mi się ich remontować gws 20-230 chyba i makite małą 70 coś tam. Muszę jechać na dniach kupić oba bo zdechły. W dużej kilka msc temu wymieniony wirnik i łożyska. Ojciec się upiera, że będzie naprawiał, ale jak nowe przywiozę to przejdzie mu. 

Chciałby pan takie skarby czy wyyebać?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Widzieliście chłopaki jacy są fachowcy żeby odzyskać byłą kobietę ,😉

Pytanie, czy chcesz ją odzyskać bo Ci na niej zależy, czy dlatego że boisz się że nic już innego nie znajdziesz?

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Leszy napisał:

@Aktywnyrolnik7245 a co tu za farmazony oglądasz? 

No co lepsze to niż m jak miłość, a może czegoś się nauczę

6 minut temu, Desperado napisał:

Pytanie, czy chcesz ją odzyskać bo Ci na niej zależy, czy dlatego że boisz się że nic już innego nie znajdziesz?

Zależy , mówię popełniłem błędy

5 minut temu, wojtal24 napisał:

no nie mów że ty takie rzeczy oglądasz w internecie?

Chwilowo tak 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No to kup bukiet kwiatów, jedź ją przeproś i porozmawiaj co zmienisz, zależy jeszcze co ona oczekuje, bo wątpię że zgodzi się na to co było do tej pory.

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

Albo za wiele straci🤔...

• Like 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

14 minut temu, Leszy napisał:

@Aktywnyrolnik7245 a co tu za farmazony oglądasz? 

No co lepsze to niż m jak miłość, a może czegoś się nauczę

6 minut temu, Desperado napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

no nie mów że ty takie rzeczy oglądasz w internecie?

Chwilowo tak 

czegoś tu nie rozumie za młodu pisałeś że się bawiłeś i skakałeś z kwiatka na kwiatek a teraz rozpaczasz po tej. coś tu się nie zgrywa. A ta panna co się rozstaliście ma już kogoś?

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

No to kup bukiet kwiatów, jedź ją przeproś i porozmawiaj co zmienisz, zależy jeszcze co ona oczekuje, bo wątpię że zgodzi się na to co było do tej pory.

Oczywiście, zmiany muszą być , jestem tego świadomy

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

czegoś tu nie rozumie za młodu pisałeś że się bawiłeś i skakałeś z kwiatka na kwiatek a teraz rozpaczasz po tej. coś tu się nie zgrywa. A ta panna co się rozstaliście ma już kogoś?

Miłość , mówi ci to coś 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v