Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Aktywny, miałem podobna sytuację kiedys z dziwczyną.  🙆‍♂️ dej se spokój. Zacznij się rozglądać za nowa.. drogą życia? Żebyś nie został z ReniąG...

Grzegorz ,ale i tak nie mam nic do stracenia , bo raczej nikogo już nie poznam

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Miałem podobne przemyślenia, nie trać wiary. Samo przyjdzie , abyś nie zamykał się w czterech ścianach. 

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Daj sobie siana w końcu z tym. Jakbym płakał jak ty to bym chyba nigdy nie miał nic zrobione, rano z rykiem wstawał i wieczór z płaczem się kładł. A żyję, wódkę piję i dobrze jest. Znajdź sobie substytut. 

• Like 2
  • Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

W tej temperaturze to i Mietka Żuk pali od strzału 

Po ostatniej próbie kradzieży zabieram z niego akumulator 

21 minut temu, superfarmer02 napisał:

Może dziś dnia starczy 

16968318195997829099600553659748.jpg

Co tam u Ciebie? Jakoś się kręci?

Opublikowano
16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie słuchaj nikogo a tym bardziej nie sięgaj po "substytut". Fochy normalna rzecz u dziewczyny. Jeśli się odezwała sprawy idą w dobrym kierunku.

Opublikowano
5 minut temu, gringo1984 napisał:

Nie słuchaj nikogo a tym bardziej nie sięgaj po "substytut". Fochy normalna rzecz u dziewczyny. Jeśli się odezwała sprawy idą w dobrym kierunku.

Czemu nie odpowiadasz czyim kolejnym wcieleniem jesteś? Mam podejrzenia po stylu pisania ale może sam potwierdzisz.

Opublikowano
32 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Miałem podobne przemyślenia, nie trać wiary. Samo przyjdzie , abyś nie zamykał się w czterech ścianach. 

Grzesiu ja Ciebie rozumiem, ale muszę próbować bo to jednak ja zawaliłem

16 minut temu, gringo1984 napisał:

Muszę wykorzystać wszystkie możliwe drogi

Opublikowano
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Ale żeś ojca znalazł ....🤪😁🤪🤪on to gania cudze dzieci ,żeby miał swoje to by wiedział że to niedopuszczalne zachowanie ....ja kontrolowałem córkę na ile mogłem i syn mi w tym pomagał  ...nikt nie uchroni przed patologia tylko rodzina ...służby w tym kraju nie działają a wręcz przeciwnie kryją tych zbokow 🤪 

Generalnie to zgoda powinieneś wiedzieć jakie są tera idole i co się odwala w necie i jakie to jest zagrożenie ... Więc pilnuj swoich bo nikt tego nie zrobi a patusy są wszędzie .

chlopie gdy twoje dzieci byly w odpowiednim wieku to internet byl dla grzecznych dziewczynek a wiekszosc myslala ze tam uczniowie mieszkaja.

gdybys dzisiaj  pooglada to co  sie dzieje..

2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Cywilizacja Zachodu Pany. 

Popatrzcie co dzieje się w Niczech, albo Belgii, jeden drugiego na smyczy prowadzą,  za psy przebieraja się albo inne gady, w szkolach sie lansuja i dzieciom sie wmawia że to norma🤦‍♂️ 

co bedziesz na zachod patrzyl -jedz do dabrowy gorniczej w priwislanskiej oblasti to miasto lezy .🤣

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

🙋

Żona zaspała 🤷

moja o 4 wstala i mnie obudzila,, i tak prawie caly tydzien..

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Chlopie nien pograzaj się 

Grzegorz możesz  rozwinąć myśl🤔

Opublikowano

Cześć w nowym tygodniu🙋...5°teraz, rano 3...przymrozku ani opadów nie stwierdzono...

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Daj sobie siana w końcu z tym. Jakbym płakał jak ty to bym chyba nigdy nie miał nic zrobione, rano z rykiem wstawał i wieczór z płaczem się kładł. A żyję, wódkę piję i dobrze jest. Znajdź sobie substytut. 

No no Piotrze...szacun...

A na byczka żeś się skrzywił😔...

1 godzinę temu, Baks00 napisał:
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Nie dałeś jej spać w nocy 😊

Nic nie bylo

Skąd wiesz🤔...przecież...spałeś🤷...

Opublikowano

kurna zimno-trzeba piec rozpalic..owies od zniw lezy i czeka na swoj los.ale niedlugo zastapi go kukurydza , a on bedzie uzyznial laki, facet dla baranow bierze caly..

23 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Moje dzieci od pierwszej klasy szkoły średniej mieszkały na stancji  ....wiem że tego nie zrozumiesz .🤪

stancja ,,, pewnie wiekszosc nawet nie wie co to jest..w suwalkach to chyba patologii nie ma 🤣, widzac tempo wymierania nie-po -suwalsczyzny to o seksie nie maja tam zielonego pojecia 😂

taki los dzieci z zadupia, moje wsiadaly w mpk i za godzine byly w centrum krakowa.

moja szkola ma internat- 300 luda mieszkalo w dobrych czasach. niedawno zrobili remonty -pokoje zamienili w 2 osobowe i tez pelny jest

moje do szkoly srednie mialy blizej niz do podstawowej 🤣.. ze 300 metrow ale blizej..

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Cześć w nowym tygodniu🙋...5°teraz, rano 3...przymrozku ani opadów nie stwierdzono...

No no Piotrze...szacun...

A na byczka żeś się skrzywił😔...

Skąd wiesz🤔...przecież...spałeś🤷..

Mariusz ,,Remament''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v