Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, Leszy napisał:

Nie znam.. 

To dwa razy. Za trzecim to g... z tego wychodzi...... 😬

To dopiero pierwszy raz ,bo wcześniej to jakieś fochy były

32 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A czym te wyrzuty się objawiają? Odezwała się do Cb?czy odebrała od Cb telefon?

Odpisała mi ,że przez nią cierpię 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

To nie drobne deko ponad 82000

To do reszty by zbaraniał

21 minut temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś przez parę lat miałem dwa auta, które miały prawie identyczne rejestracje, jedną cyfrą się różniły 

Rejestrowane dwa lata po sobie, i wcale w urzędzie nie prosiłem o jakiś konkretny numer

Przypadkiem zacytowane, sorki

Ja też nie. Zupełny przypadek 😉

9 minut temu, cinek1808 napisał:

Pozdrowienia z gór 😉

IMG_20231008_174805134.jpg

IMG_20231008_142413280_HDR.jpg

Nie ma kto tam ostrewek na sprzedanie?

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Najlepi w osobie @PRIMO albo @soltys48...albo obu razem...oni deklarowali dobre metody...terapeutyczne🤔😉...

Mariusz bo tu jest potrzebna terapia wstrząsowo-szokowa.😁

Opublikowano
33 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Odpisała mi ,że przez nią cierpię 

Czyli odpisała a nie napisała, bo dawałeś znaki że "cierpisz" pisząc do niej. Więc te wyrzuty to z jej strony tak wyglądają: czeka aż Ty ulegniesz i napiszesz że Ci przeszło,wtedy jej będzie lżej i dalej olewka.

Opublikowano
25 minut temu, PRIMO napisał:

Mariusz bo tu jest potrzebna terapia wstrząsowo-szokowa.😁

Przecie Ty luks terapeuta 👌...i lekarstwo też masz...pierwyj sort...wiesz... to kawowe😎...

Opublikowano
18 minut temu, Belaruss820 napisał:

Czyli odpisała a nie napisała, bo dawałeś znaki że "cierpisz" pisząc do niej. Więc te wyrzuty to z jej strony tak wyglądają: czeka aż Ty ulegniesz i napiszesz że Ci przeszło,wtedy jej będzie lżej i dalej olewka.

Może , a może nie , trochę ją znam

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

By się utopił i spokój by był.

Zimno jak pieron. Z 8 stopni jest i wiatr.

U mnie 5 🙆 człowiek niezwyczajny to i wydaje się, że zimno. Ale cóż to jest przy -20. I też się przeżyło. 

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

kurła też tak czekata na film konopskiego? ja bardziej niż na wypłatę z polmleku 😂

Chłop żonaty, dzieciaty nie masz ciekawego życia żeby takie gówno patusow śledzić ? 

Byłem ze swoją w kinie na pile X. Picce wzielim, zjeść, poseksować się i spać. A nie żyć pedofilami, pedałami i narkomanami. 

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, pedro2 napisał:

Chłop żonaty, dzieciaty nie masz ciekawego życia żeby takie gówno patusow śledzić ? 

Byłem ze swoją w kinie na pile X. Picce wzielim, zjeść, poseksować się i spać. A nie żyć pedofilami, pedałami i narkomanami. 

no właśnie chłopie dzieciaty, jako rodzice 13 14 letnich dziewczynek powinniście to też obejrzeć i zainteresować się kim są idole waszych nastolatek… 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Może , a może nie , trochę ją znam

Aktywny, miałem podobna sytuację kiedys z dziwczyną.  🙆‍♂️ dej se spokój. Zacznij się rozglądać za nowa.. drogą życia? Żebyś nie został z ReniąG...

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

no właśnie chłopie dzieciaty, jako rodzice 13 14 letnich dziewczynek powinniście to też obejrzeć i zainteresować się kim są idole waszych nastolatek… 

Każdy normalny zawczasu wie, że trzeba uważać i kontrolować dzieciaka. Żeby nie inspirowało się patusami. A Ty się nie możesz doczekać sensacji, a nie o dziecko się martwisz Radziu

Opublikowano
2 godziny temu, cinek1808 napisał:

Góralki są . Ta dziewczyna są szalona lecz z góralki dobra żona. 

Dużo ciapatych 

duzo ??? duzo to bylo w lecie..

23 minuty temu, radekz200 napisał:

dziwne zeby nie wiedzieli..ja ma juz starsze ale jestem na biezaco z patologia..

Opublikowano
jacus napisał:

2 godziny temu, cinek1808 napisał:

Góralki są . Ta dziewczyna są szalona lecz z góralki dobra żona. 

Dużo ciapatych 

duzo ??? duzo to bylo w lecie..

23 minuty temu, radekz200 napisał:

dziwne zeby nie wiedzieli..ja ma juz starsze ale jestem na biezaco z patologia..

to napisz jak kontrolujesz dzieci?.

Opublikowano
33 minuty temu, radekz200 napisał:

I tak tego nie upilnujesz. 

• Like 5
Opublikowano

z dziecmi trzeba rozmawiac-sluchac i ogladac to co one..miec dostep do ich kont gdy sa mlodsze-to chyba nie jest trudne zamontowac odpowiedne programy.

oczywiscie ze wszystkiego nie da sie upilnowac..

ja mam o tyle lepiej ze mam tez duzo starsze dzieci -ktore tylko liznely tej patologi i one takze z najmlodsza rozmawiaja i jej tlumacza..to czesto jest skuteczniejsze niz gadki rodzicow..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v