Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

I kto to tera poskłada?

No jo...jak żem rozbrał...to i poskładać trza...

4 minuty temu, PRIMO napisał:

Który to żitor?

Co dupło że góra zdjęta?

No mój...a zaczął se dmuchać na zewnątrz między 3 i 4 cylindrem...wczoraj...łorać mu się nie chciało🤷...

Przed chwilą, slawek74 napisał:

zarżnąłeś traktor 🙆‍♂️

O nie Panie...tylko uszczelka pod 4 głowicą...

Opublikowano
18 minut temu, soltys48 napisał:

To trza było się uczyć 😂🤣

Nooo, czytaliście sami.To prawie tak jak bym np Łolka opieki nad krowami uczył 

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Nooo, czytaliście sami.To prawie tak jak bym np Łolka opieki nad krowami uczył 

Ty bierz się w garść, ogarnij się i jedź na qrwy to poczujesz się lepiej,a nie tu smuty sączysz. Gdzie mieszkasz? Poszukam ci zaraz jakiś w okolicy.😉

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Augenthaler napisał:

proponuję rozpocząć wątek poświęcony memu zdrowiu.

A nad czym się tu rozwodzić...przybywaj...jeszcze siedzę we garażu...wejdziesz na kanał...użyjem dwóch 🔨🔨...uzdrowim😎

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Na dwusuwa przerabiasz??? Na mieszance będzie chodził???😉

Mieszanka jak mieszanka, ale może by tak...LPG🤔...

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Augenthaler napisał:

proponuję rozpocząć wątek poświęcony memu zdrowiu.

Złamane serce to jest też tak jakby temat zdrowotny

1 minutę temu, Łolek napisał:

Kto vw tym związku był toksyczny 

Podobno tamten facet

Opublikowano
31 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Ty bierz się w garść, ogarnij się i jedź na qrwy to poczujesz się lepiej,a nie tu smuty sączysz. Gdzie mieszkasz? Poszukam ci zaraz jakiś w okolicy.😉

Ciebie głową boli.Oco ci chodzi.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Bo jęczysz i kwęczysz jak piz*a a nie chłop. 

Słuchaj H....u.O co ci biega.Zaczynasz mnie wku.....i prowokujesz awanture.Masz problem to idź i pier....j się młotkiem w kolano i wtedy przestaniesz się zajmować bzdurami.Moze wyjaśnij ogulowi swoje zastrzeżenia względem mnie bo jakoś nie mogę zrozumieć tych wywodów 

Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Słuchaj H....u.O co ci biega.Zaczynasz mnie wku.....i prowokujesz awanture.Masz problem to idź i pier....j się młotkiem w kolano i wtedy przestaniesz się zajmować bzdurami.Moze wyjaśnij ogulowi swoje zastrzeżenia względem mnie bo jakoś nie mogę zrozumieć tych wywodów 

O jaja w końcu ze słoika wyjąłeś. To dobrze.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak daje słowo pierdolnięty jakiś.Nadal czekam na wyjaśnienia ośle jeden.

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v