Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ta. Nie chciał.

Pewno, że nie. Nie lubię zwady i sam do niej nie dążę

Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

No kur....bez problemu.Dawaj kogo rachować?

Napisałem, że dałbyś 80 lat takiemu mojemu znajomemu, co ma żonę i kochankę co kwartał inną. Chłop w moim wieku, a obecna kochanka przed 30 tką. Swoją drogą ja nie pojmuję, jak on to robi, że ta żona się nie połapie. Albo całkiem jest nierozgarnięta, albo wie i nic z tym nie robi. On się nawet z tym nie kryje. Ale fizycznie wygląda coraz gorzej. Musi mieć jakieś inne walory, że te młódki tak się kleją. Chciałbym Ci pokazać jego zdjęcie, bo naprawdę jestem ciekaw jak byś to skomentował, ale po pierwsze nie mam, a po drugie nie będę wstawiał nie swoich zdjęć 🤷

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Baks00 napisał:

No @Łolek 👆Czy Tam za często Cię  ktoś nie odwiedza🤭😉

No właśnie czytam i chyba muszę z Anetą pogadać 

Tylko nie wiem czyja moją czy jego😉bo obie to imię noszą 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, marcin19071980 napisał:

A to nie z siekierą nie biegałem choć za mną już tak.Nie jest tak źle z tym mordowaniem.W Oraczewie teściowa zabiła synową siekierą z powodu majątku i długo nie siedziała więc da się wytrzymać 

U mnie na gminie  brat zabił brata przy % posprzątał po zabójstwie i chyba  że 3 lata posiedział 

Witajcie 

Opublikowano
10 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna... nagle i niespodziewanie...deszcz se pada....

Zazdro...na wschodzie widać jakieś chmury więc pewnie bokiem poszły

32 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🙋‍♂️

15° mgła że kvtasa nie widać przy odlaniu

Czemu wychodzisz na zewnątrz żeby załatwić sprawy fizjologiczne? Czyżby łazienka jak u Solskich?🤔

Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

U mnie na gminie  brat zabił brata przy % posprzątał po zabójstwie i chyba  że 3 lata posiedział 

Witajcie 

Lubi widać porządek to i sąd wyrozumiały.

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Czemu wychodzisz na zewnątrz żeby załatwić sprawy fizjologiczne? Czyżby łazienka jak u Solskich?🤔

Poszedł bramę otworzyć i go złapało.

Opublikowano

Dzień dobry. 15°, słońce widać...

57 minut temu, Rolnik1973 napisał:

kvtasa nie widać przy odlaniu

Odchudzanko potrzebne od zaraz🤷...

7 godzin temu, Łolek napisał:

No właśnie czytam i chyba muszę z Anetą pogadać 

Tylko nie wiem czyja moją czy jego😉bo obie to imię noszą 

No i...żem se biedy narobił🤦...

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj mam geodetę ciekawe czy się pokryje pomiar ze starymi palami które są pod powierzchnią gleby zakopane z 5 lat temu.;)

1 godzinę temu, Łolek napisał:

15* o 5,30 było znaczy ciepło, jutro w prognozach deszcz 

U mnie co raz rośnie opad ,ciekawe co to będzie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 godzin temu, Łolek napisał:

Znam takiego co miał dwie pod jednym dachem 

też znam, sklep z żoną naprzeciwko naszego domu prowadził, tyle że dziewczyna co u nich pracowała często na nadgodziny zostawała😉

10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Jest dokument na faktach jak ten Sojka bodajże wsią całą trząsł. Sprawa Połaniecka to była ta akcja a film nie pamiętam 

film ma tytuł Zmowa, dobre kino, tym bardziej że z tyłu głowy siedzi ci że to się wydarzyło naprawdę

i nie Sojka, a Sojda się nazywał

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

O 60tys zeszłoroczna.Malo okazale wygląda nie.Nie ma się czym pochwalić i podwórka nie ma czym przycisnąć żeby sąsiada szlak trafił.Na AF nie ma co wstawić że nowy nabytek.A później przychodzi czerwiec lipiec i jest o kur...... na co mi ten traktor albo przyczepa.

IMG_20230918_082540_199.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
Łolek napisał:

Witajcie

15* o 5,30 było znaczy ciepło, jutro w prognozach deszcz 

Zaczynamy kolejny tydzień walki z przeznaczeniem oby był lepszy niż poprzedni 

jak sterownik ?

bratrolnika napisał:

10 godzin temu, Łolek napisał:

Znam takiego co miał dwie pod jednym dachem 

też znam, sklep z żoną naprzeciwko naszego domu prowadził, tyle że dziewczyna co u nich pracowała często na nadgodziny zostawała😉

10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Jest dokument na faktach jak ten Sojka bodajże wsią całą trząsł. Sprawa Połaniecka to była ta akcja a film nie pamiętam 

film ma tytuł Zmowa, dobre kino, tym bardziej że z tyłu głowy siedzi ci że to się wydarzyło naprawdę

i nie Sojka, a Sojda się nazywał

też go obejrzałem i to Twojego polecenia aż się nie chce wierzyć że to na faktach

• Like 1
Opublikowano

awionetki chyba kontrolę robią. 

gdzieś co 500 m przelot. 

chyba mi się dostanie za tą kukurydzę w trawie cennej przyrodniczo 🥺

Opublikowano
46 minut temu, wojtal24 napisał:

jak sterownik ?

też go obejrzałem i to Twojego polecenia aż się nie chce wierzyć że to na faktach

Wysyłają drugi dzisiaj jutro będzie 

Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Bramę otwieram to podlać trawę trzeba

A nie nawóz do utylizacji

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Ja pitolę nie mogłem zasnąć,a jak zasnąłem to takie głupoty mi się śniły🤦🤦

Witajcie po kawce

Indianka się śniła 🤔

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

O 60tys zeszłoroczna.Malo okazale wygląda nie.Nie ma się czym pochwalić i podwórka nie ma czym przycisnąć żeby sąsiada szlak trafił.Na AF nie ma co wstawić że nowy nabytek.A później przychodzi czerwiec lipiec i jest o kur...... na co mi ten traktor albo przyczepa.

IMG_20230918_082540_199.jpg

No czym chcesz blysnąć rurą w ziemi 😉

I nie wszędzie tak można jak u mnie działek od groma największa 2,3 ha  i teraz na każdej studnia to miliona braknie 

Opublikowano
Łolek napisał:

46 minut temu, wojtal24 napisał:

jak sterownik ?

Wysyłają drugi dzisiaj jutro będzie 

oby było to

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v