Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, Łolek napisał:

Ta dycha to dla @Agrestmiała być 

A to tamta jest...zablokowana na koncie🤷...12,50 nawet...po Zbyszkowym wstawiennictwie u...małżonki mej🤭...

38 minut temu, PAN88 napisał:

Co ty stary komuch? Że używasz zwrotu  towarzysz. 

Co to  się  paliło? 

No gdzie...o towarzystwie pisałem...nie o towarzyszach 🤷...

45 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Może mieć takie dwie...

On krowy ma ...

No wisz co...taka... rozrzutność...ze zaskórniaków muszę, albo od teściowej pożyczyć, bo żona...zgody nie wyrazi🤦...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

A przypomnijcie mi , na co ta zbiórka dla mnie bo uciekł mi temat?

Opublikowano
59 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Moim zdaniem po prostu masz gówniane plony i tak pyplesz aby taniej.

w odroznieniu do wiekszoci na af na 5 klasie przy braku opadow przez wiele tygodni nie zbieram 8 ton..

20 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jaaasne...

Umisz tak?

IMG_20230914_102307.jpg

nie da rady, nie mam lasow za miedza i gorko w kolo wieksze..tak wilgotno masz ze ziemie chcesz przesuszyc ??

9 minut temu, malaczarna napisał:

Właśnie głowa mnie rozbolala

jemu to nie bedzie przeszkadzac.

mnie rzadko glowa boli -pare razy w roku i raz sprobowalem czy bol glowy przeszkadza w seksie-nic takiego nie stwierdzilem wiec to slaba wymowka

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Zajedź do mnie,wespre Cię solidnym wpierdolem na opamiętanie 

Przemek Ty to tylko do bicia... 😐

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

nie da rady, nie mam lasow za miedza i gorko w kolo wieksze..tak wilgotno masz ze ziemie chcesz przesuszyc ??

Po lewo zdziczały sad, a po prawojakies zadrzewienia... nie wiem czemu...to nie moje pole..

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

Sekta spokój, rusek mnie chciał o zawał przyprawić. Do tej pory mnie telepie 

Putin do niego zadzwonił?

malaczarna napisał:

14 minut temu, wojtal24 napisał:

może zrobimy mu na forum zrzutkę na jakąś kobietę z agencji podupczy od razu inny chłop bedzie

Któryś mu pokaże co i jak? Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.

zgłosiłaś się pierwsza na ochotnika 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 Przepraszam też nie mogłem się powstrzymac

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Któryś mu pokaże co i jak? Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.

Pani Dżaneto! No co też pani?! ☺️

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Gregor, co dziś wciągałeś? 

Nie pada, zachmurzone, somsiad drugi dzień esem ziemniaki kopie. 

Kurz. Wkurwiłem się. Pizdnęło w olszynę i po drucie poszło do pastucha, jego rozdupilo w mak i w bzykalniku co stoi aż dach podniosło. Przedłużacz leżał obok to po kablu poszło aż do gospodarczego i zabezpieczenie spaliło..  zoba jak po drzewie powędrował 

received_1255133608482412.jpeg

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Za sianko się przebierz 🤭🤭

Te...to je koncepcja🤔...

38 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przemek Ty to tylko do bicia... 😐

Ty się ciesz, że tylko dwa Przemki...weź pod uwagę, że jeszcze Wiesiek lubi...łapać i rzucać, a Mietek...latające kolano ma🤷...

13 minut temu, gregor1284 napisał:

Pani Dżaneto! No co też pani?! ☺️

Kurz. Wkurwiłem się. Pizdnęło w olszynę i po drucie poszło do pastucha, jego rozdupilo w mak i w bzykalniku co stoi aż dach podniosło. Przedłużacz leżał obok to po kablu poszło aż do gospodarczego i zabezpieczenie spaliło..  zoba jak po drzewie powędrował 

Mieciu, pastucha do drutu kolczastego podłączasz🤔...

Opublikowano

raz gdy u sasiada jebnelo w komin to go przecielo w poprzek, zostal w calosci i walnelo u drugiego  w ziemniaki i plac wypalilo..

47 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Po lewo zdziczały sad, a po prawojakies zadrzewienia... nie wiem czemu...to nie moje pole..

na nie moim polu tez talerzuje  . kurna wszyscy tak zaczeli robic w tym roku..

https://www.bezpluga.pl/

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

W dwóch trzecich jeszcze jest pani sprawna 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

W dwóch trzecich jeszcze jest pani sprawna 

11 minut temu, Qwazi napisał:

Te...to je koncepcja🤔...

Ty się ciesz, że tylko dwa Przemki...weź pod uwagę, że jeszcze Wiesiek lubi...łapać i rzucać, a Mietek...latające kolano ma🤷...

Ropy z oczu wyjmij i spójrz jeszcze raz 

6 minut temu, Qwazi napisał:

Pewno z alternatora...tego zdefraudowanego🤔🤭...wiedział, co czyni...

Phi. Nie widzieli pastucha z panelikiem pv? 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

raz gdy u sasiada jebnelo w komin to go przecielo w poprzek, zostal w calosci i walnelo u drugiego  w ziemniaki i plac wypalilo..

na nie moim polu tez talerzuje  . kurna wszyscy tak zaczeli robic w tym roku..

https://www.bezpluga.pl/

Szkoda że nie zrobiłem fotki... z tydzień temu gość to talerzowal... chyba drugi raz.... no nie chciał bym siać w takie cóś...

Opublikowano
33 minuty temu, gregor1284 napisał:

szczęście w nieszczęściu że akurat wtedy nie sikałeś na te drzewo, bo by jajka na twardo ugotowało😁

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał:

Te...to je koncepcja🤔...

A jeszcze Zbychu jest wyrywny 

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

szczęście w nieszczęściu że akurat wtedy nie sikałeś na te drzewo, bo by jajka na twardo ugotowało😁

Inne zajęcie akurat miałem. Opryskiwacz porzuciłem i w popłochu uciekłem 

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Ropy z oczu wyjmij i spójrz jeszcze raz 

No widziałem ten niżej...widziałem🤷...

19 minut temu, gregor1284 napisał:

Phi. Nie widzieli pastucha z panelikiem pv?

Phi...widzieli, ale nie wiedzą...skund miałaś...na panelik🤷...

11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A jeszcze Zbychu jest wyrywny 

Eeee...łon to...niespotykanie spokojny człowiek🤷...

Opublikowano
21 minut temu, jacus napisał:

walnelo u drugiego  w ziemniaki i plac wypalilo..

A kartofle się upiekły?

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

A wtedy, to już ani Merlin ani kurierki...pociechy by nie miały i...poszedłby dziad...w odstawkę 🤔...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v