Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Czekaj najpierw ja sprzedam 🤭

Na wagę  i po 80groszy to kupię  obydwa 😁

@Qwazi wreszcie  zmądrzałeś że zaprzestaajesz żeby pasza była.

O 11 25stopni termometr pokazywał. Koło Warszawy  cebulę  zbierali  jak jechałem  po burak i marchew  paszową 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

@superfarmer02 pokaż no tego Bolka. Dam ci radę, nie sprzedaj Anki do puki nie pokopiesz tym Bolkiem. Bo w pszylym roku będzie stał w krzakach a Anka będzie po zarobku chodzić.

Piękna ta moja wioska 🤗

Bolek też w ładnym lakierze, oryginał czy malowaniec?

Będzie chodził a Anka z każdym dniem pod chmurką będzie bardziej zmęczona. Więcej roboty będzie na Bolka niż na akne bo do panki trzeba ładny kawałek a Bolkiem wykopie też tam gdzie i kopaczka. Bolek w oryginale 1 właściciel 

IMG20230911164905.jpg

• Like 5
Opublikowano
30 minut temu, superfarmer02 napisał:

Będzie chodził a Anka z każdym dniem pod chmurką będzie bardziej zmęczona. Więcej roboty będzie na Bolka niż na akne bo do panki trzeba ładny kawałek a Bolkiem wykopie też tam gdzie i kopaczka. Bolek w oryginale 1 właściciel 

IMG20230911164905.jpg

Kura się nadziwić nie może 

Opublikowano
42 minuty temu, superfarmer02 napisał:

IMG20230911164905.jpg

Ja to się nadziwić nie mogę że wy jakieś usługi tym robicie.U nas taki temat to egzotyka.

Opublikowano

Chłopaki lepiej być samemu czy z nie odpowiednią kobietą 

🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

🤔

Wiesz że się ciebie nie czepiam ale zadawanie tu takich pytań graniczy z samobójstwem i świadczy o desperacji.Daj spokój nie ta to inna.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

🤔

Starzy ci gadają że nie odpowiednia? Jakoś do tej pory ci odpowiadała. Odetnij pępowinę i byj mężczyzną. 

18 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja to się nadziwić nie mogę że wy jakieś usługi tym robicie.U nas taki temat to egzotyka.

Ja chętnie bym wziął taką usługę, ale nie ma kogo wziąść to mamy Ankę we 3. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Wiesz że się ciebie nie czepiam ale zadawanie tu takich pytań graniczy z samobójstwem i świadczy o desperacji.Daj spokój nie ta to inna.

A bo jestem załamany

Opublikowano
9 minut temu, mf362 napisał:

A co ci nie pasuje w tej aktualnej ?

No to że ciągle jej coś nie pasuje

7 minut temu, 6465 napisał:

Starzy ci gadają że nie odpowiednia? Jakoś do tej pory ci odpowiadała. Odetnij pępowinę i byj mężczyzną. 

Starzy nic nie gadają , zadowoleni byli 

3 minuty temu, jacor73 napisał:

A jaka to jest nieodpowiednia?🤔

No dobre pytanie 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No to że ciągle jej coś nie pasuje

Starzy nic nie gadają , zadowoleni byli 

No dobre pytanie 

Nie leć na każde jej zawołanie i zacznij ją trochę olewać. Zobaczysz co się będzie działo. Kolega sobie Ukrainkę przygruchał, dziewczyna jak marzenie już mają 3dzieci. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A bo jestem załamany

He,kur....czym?Ile ty masz chłopie lat?Do boju a nie nad rozlanym mlekiem płakać.Jak byś ze 20scia lat z nią był i by cię kopla to bym jeszcze rozumiał ale takie coś to olać.Wez się za jaką robotę i nie myśl o bzdurach albo jeb... się młotkiem w kolano to wszystkie inne zmartwia ci miną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v