Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Cześć Marcin...rozchmurz się trochę 😉

Nie jest mi do śmiechu

Opublikowano

jak za narzeczeństwa źle, toto po ślubie tym bardziej lepiej nie będzie. 

Opublikowano
21 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie jest mi do śmiechu

Nie martw się. 

Za sto lat i tak nikt o tym problemie pamiętał nie będzie...

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Ja w swoim nic poważnego nie robiłem. Górki też nie wymieniałem. Jedynie co, to jakieś rolki czy łożysko. Ale kopiąc hektar rocznie, to chyba nic zadziwiającego. Wcześniej ten kombajn był u mojego kuzyna i kopał 2 ha rocznie. On, z kolei, kupił go gdzieś z okolic Sieradza, po 10 sezonach...

Czasem nie miała zielonych kół 20"

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Nie martw się. 

Za sto lat i tak nikt o tym problemie pamiętał nie będzie...

I szybciej zapomni. 

zwłaszcza jak by u nowej poczuł 🤣

Screenshot_20230911-125835_Facebook.jpg

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Czasem nie miała zielonych kół 20"

Nie. Jest oryginalnie na jedenastkach. Wcześniejszą miałem na dwudziestkach

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Wystarczy że mamy człowieka. 

Nie przyznaje się i korzystam z przyslugującego mi prawa do...odmowy składania wyjaśnień🤷...

44 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie jest mi do śmiechu

Dej spokój nie warto się mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych...a nawet za...swoją własną...przejdzie i jej i Tobie...

36 minut temu, gregor1284 napisał:

Jeśli ktoś Cię rani i rozczarowywuje nie pytaj dlaczego to robi, zapytaj siebie dlaczego wciąż na to pozwalasz 

Mietek...dziad złotousty 🤗...

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Nie przyznaje się i korzystam z przyslugującego mi prawa do...odmowy składania wyjaśnień🤷...

Dej spokój nie warto się mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych...a nawet za...swoją własną...przejdzie i jej i Tobie...

Orginalne też były 11ale miałem wysokie granicę i 20 założyłem.Na takich była sprzedana.Ilez to negatywnych wspomnień mam z nią związanych,ehh.Moze tam gdzie się jeszcze ktoś z nią męczy.Fergusona 255 udało mi się mojego namierzyć może i Ankę się uda.

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Orginalne też były 11ale miałem wysokie granicę i 20 założyłem.Na takich była sprzedana.Ilez to negatywnych wspomnień mam z nią związanych,ehh.Moze tam gdzie się jeszcze ktoś z nią męczy.Fergusona 255 udało mi się mojego namierzyć może i Ankę się uda.

No to moja ta pierwsza miała oryginalnie 20, ale jej już nie namierze, bo poszła do huty🤷...

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dekta spokój prawie żem kupił ukropskie lody...

Też się tego wystrzegam.

Przed chwilą, Qwazi napisał:

No to moja ta pierwsza miała oryginalnie 20, ale jej już nie namierze, bo poszła do huty🤷...

A tej mojej perwszej to już napewno się nie uda też już pewnie przetopiona.

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Przyznasz się. Poprzedni się nie chcial przyznać to już trzeci rok w butach po nim chodzę...

Opublikowano
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

To zależy od zasobów finansowych.Grimme to bardzo dobre kombajny ale tak jak pisałem może przyjść tak że postawisz go w pokrzywy bo na części nie będziesz miał.Bergmann też dobry sprzęt ale już konia potrzeba.Winsent starsze nie zaj....e części problem kupić w PL za to lekko idą.Najlepiej jakiegoś Wuhlmaus sobie poszukaj to coś nie coś od Anki można włożyć.

Coś takiego masz na myśli ?  https://www.olx.pl/d/oferta/kombajn-wuhlmaus-1033-z-austrii-grimme-anna-bolko-CID757-IDV0ACH.html

Opublikowano
18 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Pewnie, że tak. Daj na przeczekanie. Powiedz o co ci chodzi, ona zacznie pierdolcować, jak ma coś w głowie przemyśli i może coś zatrybi, albo i nie. Kobieta to nie człowiek. One nie myślą ani racjonalnie, ani logicznie.

18 godzin temu, Baks00 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 wes na zgodę to powtórz 👆🤭🤭😆

Może z tego by coś się wybrało🤭

received_1098781651094683.jpeg

• Haha 4
Opublikowano
33 minuty temu, gregor1284 napisał:

Przyznasz się. Poprzedni się nie chcial przyznać to już trzeci rok w butach po nim chodzę...

Mieczysław...gdzie Ty do mnie z takim tanim chwytem🤦...

3 minuty temu, lukasz20 napisał:

Może z tego by coś się wybrało🤭

received_1098781651094683.jpeg

Łukasz, bo jeszcze se to Marcin weźmie ... do serca🙆...

• Haha 2
Opublikowano

tak już kukurydza na glinach u mnie wygląda w regionie. 

nawet perz wysuszył się 

Opublikowano

@superfarmer02 pokaż no tego Bolka. Dam ci radę, nie sprzedaj Anki do puki nie pokopiesz tym Bolkiem. Bo w pszylym roku będzie stał w krzakach a Anka będzie po zarobku chodzić.

8 godzin temu, superfarmer02 napisał:

@6465 testujemy?

16944127140536144186916693350728.jpg

Piękna ta moja wioska 🤗

Bolek też w ładnym lakierze, oryginał czy malowaniec?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v