Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
49 minut temu, Qwazi napisał:

Nie nakręcaj się za bardzo...nie ma sensu...za trochę jej przejdzie...takie już są kobiety...

Wątpię 

47 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ale powiedziała Ci wprost, że koniec z Wami? Czy poprostu dała do zrozumienia że bez mieszkania w mieście ten związek nie ma sensu?

Tak że koniec , nawet nie chce gadać

Opublikowano

Podobają mi się one. Szkoda, że cena przy usłudze odstrasza, póki ma kto zbierać to będzie relikt przeszłości. No i za bardzo tym nie pozarobkuje się na kawałkach 20-50m długich... Też będę, prawdopodobnie jutro na takim jeździł... Znajomy mi nieco szyki pokrzyżował... Ale ogarnie się.

Opublikowano

Dziś masakra w Sandomierzu.  Ale tabuny ludzi. Łażą jak larwy, ciężko przez przejście dla pieszych przejechać. Na pizzę godzinę czekania.

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Matki zapasowe w tak małych ulikach jak mini plus to też niewypał. Dobre ale na lato, w sierpniu jeden ranek i z nie zostało nic, nawet matki na dennicy nie było. Dobre przechować matkę na chwilę w maju - czerwcu, do początków lipca.

Powinno ci służyć zgodnie z przeznaczeniem - do pompowania krwi i niczego innego. 

Wom powiym Piotrze ze jak baba nie słucho chłopa przed ślubym to nicego dobrego związkowi nie wróży

Opublikowano

W doopie ludzie polityków mają.

Piękne miasteczko piękna pogoda to się zjeżdża ludzi

Opublikowano
2 minuty temu, Ikarus napisał:

Wom powiym Piotrze ze jak baba nie słucho chłopa przed ślubym to nicego dobrego związkowi nie wróży

kiedyś tak było .

Teraz baby są wyzwolone mają to gdzieś daleko te zasady .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

kiedyś tak było .

Teraz baby są wyzwolone mają to gdzieś daleko te zasady .

Jeszcze, aż tak się nie wyzwoliły by za***rdalać przy łopacie na budowie

Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Podobają mi się one. Szkoda, że cena przy usłudze odstrasza, póki ma kto zbierać to będzie relikt przeszłości. No i za bardzo tym nie pozarobkuje się na kawałkach 20-50m długich... Też będę, prawdopodobnie jutro na takim jeździł... Znajomy mi nieco szyki pokrzyżował... Ale ogarnie się.

Bier Pjoter te kgw do zbierania bo mi sąsiadów i ukraińcow do reszty zgorszą

12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tusk bajki opowiadał ze tyle ludzi? 

Trzymajta się za kieszenie! Platforma w terenie!

Opublikowano

O jakiej łopacie samiec niech zapi....la .

laleczki młode są dziś inne nie takie jak ich matki posłuszne .

Chciałem nawiązać do "równouprawnienia" kobiet

Opublikowano

k**wa specjaliści od relacji damsko męskich się odezwali 🤦‍♂️, co zamiast duperki rwać to seriale w tv oglądają i marudzą na forum 

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Mało wiesz galan. Widziałem nie raz jak kobieta przy betoniarce czy w taczkach zasuwała. Jest niedaleko kobieta co wykończenia po ludziach robi. Bardziej męskie od tych rurkowców

3 minuty temu, Łolek napisał:

k**wa specjaliści od relacji damsko męskich się odezwali 🤦‍♂️, co zamiast duperki rwać to seriale w tv oglądają i marudzą na forum 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mało wiesz galan. Widziałem nie raz jak kobieta przy betoniarce czy w taczkach zasuwała. Jest niedaleko kobieta co wykończenia po ludziach robi. Bardziej męskie od tych rurkowców

To nie kobieta tylko babochłop, pociąga cię taka kobieta

Opublikowano
18 minut temu, Ikarus napisał:

Nie wiem, nie miałem nigdy.

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Bier Pjoter te kgw do zbierania bo mi sąsiadów i ukraińcow do reszty zgorszą

Trzymajta się za kieszenie! Platforma w terenie!

Ja już pozbierał u siebie, nie potrzeba mi.

Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał:

takie to ciągnie albo do miasta i lekkiego życia albo do bogactwa na wsi 

łoptymista jesteś , może już połowa za nim a ty jeszcze mu świetlaną przyszłość i długowieczność wróżysz 

Mówię o dwudziestym pierwszym wieku .  Chopie  [mówię o Nim] ,jak teraz nie dogadujecie się to może i lepiej to skończyć  . Czasem warto poczekać dwa lata niż wyć przez cale życie  . No weż ciężar z 50 kilo na plecy i ile nałazisz . Czasem lepiej bez tych 50 kg podreptać ,a w przyszłości znajdziesz 10 ,lub to ona twoje będzie z radością nieść . A tak na przyszłośc ,nie angażuj się w związek na 100 procent ,tylko zostaw sobie marginesik ,by z tego związku tam wyjśc i z boku na to popatrzeć ,a w razie ,,cześc'' ,masz łatwiej .   Wiąząc się z dziewczyną pomyśl o tym ,że jesteś u rodziny z dziesięc lat póżniej ,z dziećmi , czy naprawdę z radością na to będziesz patrzył , lub czy nie będziesz wiedział co ze sobą zrobić . Wielu rzeczy nie przewidzisz ,ale czy warto od razu się  ,,topić''

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

A dej spokój ta dzisiejsza młodzież

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v