Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@marcin19071980 bo się czepiasz hobbystów, że takie mają zainteresowania. Jakby zawodowy sadownik zobaczył mój sad, to też by się pewnie złapał za głowę. Tylko, że z tego nie żyje. Jest bo jest.   

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

@marcin19071980 bo się czepiasz hobbystów, że takie mają zainteresowania. Jakby zawodowy sadownik zobaczył mój sad, to też by się pewnie złapał za głowę. Tylko, że z tego nie żyje. Jest bo jest.   

To niech mi amator nie pisze że ludzi truję.

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

O żesz ty króliczku 

Mi to by pomogły,a ty to już weteran👏

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A jeszcze teraz te certyfikowane przez rainforest alliance. Tfu 

Jedyny pozytyw w słowie alliance to chyba opony 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Nie wiem jak teraz ale kiedyś to była ciekawa dzielnica, jak na prawko chodziłem to często ostatnim autobusem z północnego wracałem to raz bym dostał w nos w bramie na Wojska Polskiego  ale dwóch gości co stało na  przystanku mi pomogło 

Nadal się dzieje zwłaszcza jak są derby lub podobna impreza.

Opublikowano
5 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jestem ostatni co tu nos by zadzierał ale czasami poziom wiedzy jest tu żenujący a wszelakie próby naprowadzenia kogoś na właściwą ścieżkę to jak naparzanie głową w mur.Nie lubię Snikersów

Nie mówię, że zadzierasz tylko mocno pogardliwie lecisz teraz.

Ja też niejednokrotnie tłumaczyłem co niektórym jak robić, że grzybowka mniej jego zdrowiu zaszkodzi aniżeli kartofel zjedzony przez zarazę. Ale to nie są plantacje intensywnie prowadzone jak u nas. 

Dla siebie, dla rodziny. Ja tego nie rozumiem, ale mimo wszystko niech robią jak chcą 

8 minut temu, marcin19071980 napisał:

To niech mi amator nie pisze że ludzi truję.

Ano jak który taki mądry to masz prawo się zbulwersować i pojechać jak masełkiem po chlebku 😁 zwracam honor

Coś dla rozluźnienia atmosfery 🤪 

https://vm.tiktok.com/ZGJnHrDh1/

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Na koniec pięknego dnia z przygodami 😎

IMG_20230909_205719_HDR.jpg

Nie pije , ale dziś  by się zdało 😡 

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

Z taki to i pod boróeką się nie spotkałem.

Łubin żółty na dopłaty

Żyto sieją

To 4 klasa ziemi

Mieżone dremińskim

To może być tak o, ale idzie próbka na Warszawę 

8 godzin temu, Qwazi napisał:

Jest zgoda...na 12,50💪🤭...

🤝...

U mnie dzisiaj efekt w postaci 18 belek z 2,8 ha...owijania nie będzie 🤷

10 bel szczawiu z 2.5 ha

Opublikowano

Siemanko. 13°

16 minut temu, Karol6130 napisał:

Żyto sieją

To 4 klasa ziemi

Mieżone dremińskim

To może być tak o, ale idzie próbka na Warszawę 

10 bel szczawiu z 2.5 ha

Mietek kupi😉...

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Agrest napisał:

I co, myślisz że wyśpisz się na zapas?

A co mam lepszego do roboty jak jest ciemno a ja jestem pod wpływem? Sen to najlepsze co może być - godziny lecą nawet nie wiesz kiedy. Teraz, nawet i w ciągu dnia, pod wieczór położenie się do barłogu coraz bardziej kusi. 

Słonecznie, ciepło.

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Dla każdego coś dobrego 

IMG_20230910_075029.jpg

Tak z rana?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, wojtal24 napisał:

wisniowka ? rabarbarowa? pigwowa?

wiśniowa bądź porzeczkowa ? rabarbarowa? pigwowa?

Wiśnia, rabarbar iiii mirabelki  że szczawiu jeszcze nie robiłem 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

Opowiadaj. Co luba nawywijała?

10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Nie będzie tanga między wami choćby nawet cud się ziścił? Nieeee poooomooożeeee niiiiic? 

😡

9 godzin temu, Leszy napisał:

W ogóle czy jakaś pokuta??? 

Tylko piwo od czasu do czasu

9 godzin temu, szymon09875 napisał:

Spróbuj mojej rady 🤭🤭 a właściwie mojego kolegi ja tylko przekazałem w świat :o

Szczerze to dość mam już 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v