Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dziś to trzeba widły brać i gnój od cielaków napierdzielać 🙄 , grypa odpuściłam to działam

A mówiłem że majaczył z tym traktorem za 25 i z tym potomkiem 

Siemanko witam z rana 

1* i nareszcie bez j**anego wiatru 

Opublikowano
25 minut temu, slawek74 napisał:

cali będziecie na tęczowo 🤔😀

Tylko black&white 🤔

32 minuty temu, slawek74 napisał:

na dwa tiry graty zmieszczą 😉

kurpoik już się tam kręci nie będziem mu ceny podbijać 🤭

Chciałem Ci postręczyc to nie chcesz. A ja dużo bym nie chciał że 4 krowy byś doił dla mnie i wszyscy by byli zadowoleni

24 minuty temu, mirro napisał:

Ale może tancerki choć zrekompensują te braki?🤣

Dobrze że przypomniałeś. Jeszcze potrzebujemy listę kobiet które będą na weselu z linkami do ich kont FB 🤔

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacor73 napisał:

Niby taki wierzący, a jednak zgodnie z kanonami wiary nie postępuje.  A z tą pełnoletnością, to fizycznie tak, ale emocjonalnie, to nie wiem.😉

Każdy człowiek ma coś z dziecka.

Z kanonami? to znaczy jak mam postępować 🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Co do tych szkoleń, ja nie rozumiem tej inteligencji co na nie idzie słucha a wniosków sama nie wypełnia 

A jak ktoś zada z pozoru głupie pytanie to pierwsi komentują 

Tylko w dyskusji jakoś nic konkretnego nie wiedzą 

Tam większość idzie chyba dla rozrywki 

To samo zebrania spółdzielcze 

Noo to ja mam takiego kolege. Chłopak młody, technikum rolnicze skończone, na wszystkie możliwe kursy jeździ, a sam sobie wniosku o suszowe nawet nie wypełnił 🤣 że o obszarowych nie wspomnę :o

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

A mówiłem że majaczył z tym traktorem za 25 i z tym potomkiem 

Siemanko witam z rana 

1* i nareszcie bez j**anego wiatru 

E tam , najbliższe lata na nic droższego nie będzie mnie stać , opierdole 60 to coś w zamian kupię 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Noo to ja mam takiego kolege. Chłopak młody, technikum rolnicze skończone, na wszystkie możliwe kursy jeździ, a sam sobie wniosku o suszowe nawet nie wypełnił 🤣 że o obszarowych nie wspomnę :o

Ale ja też nie wypełniam mam doradczynię i ona wszystko ogarnia 

Wnioski azotany czy  plany nawożenia  nie mam czasu ani ochoty sobie tym głowy zaprzątać 

Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

Kto dopasowuje to dopasowuje.... Mógłbyś w politykę iść 

Brzydzę się polityką. Wolę co innego robić. I tak bym nie znalazł poparcia. Nawet nie ma żadnej partii na którą bym się zdecydował zagłosować. 

10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Khm Khm 

Nie wiem, nie wiem. 

9 godzin temu, Leszy napisał:

Co, gdzie i jak? Fakt, czy znów jakaś miejska legenda? 

Chrześniakowi z Kurpi przepiszesz ;) 

W to nie wchodzę 🙄 Chrzestnym w życiu.

Opublikowano

+0 na termometrze, nic nie pada, ale nadają śnieg.... I na co to komu potrzebne....? i po co?

Opublikowano
9 godzin temu, wojtal24 napisał:

może jeszcze siostra ze szwagrem się postara to siostrzeńca zapiszesz

To raczej już nie w tym wieku a przynajmniej tak sądzę. A nawet jeśli to i tak bym mu nie dał, to już z dwojga złego lepiej sprzedać nawet i deweloperom pod zabudowę. I siostrzeniec czy siostrzenica by tak zrobił. 

Opublikowano
8 godzin temu, Qwazi napisał:

Mój już dwa lata temu się wyniósł z domu i mieszka z narzeczoną. Niedawno mi groził, że w 2024 lub 2025 wesele. Zobaczymy, jak będzie że spełnieniem tej groźby 

Gratulacje 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A nawet jeśli to i tak bym mu nie dał, to już z dwojga złego lepiej sprzedać nawet i deweloperom pod zabudowę. I siostrzeniec czy siostrzenica by tak zrobił. 

A weź no przypomnij ile ty tego kupił bo jakoś pamięć mi szwankuje 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Brzydzę się polityką. Wolę co innego robić. I tak bym nie znalazł poparcia. Nawet nie ma żadnej partii na którą bym się zdecydował zagłosować. 

Nie wiem, nie wiem. 

W to nie wchodzę 🙄 Chrzestnym w życiu.

Cześć chrzestny 🙋‍♂️ przyspało się dzisiaj? 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Ale ja też nie wypełniam mam doradczynię i ona wszystko ogarnia 

Wnioski azotany czy  plany nawożenia  nie mam czasu ani ochoty sobie tym głowy zaprzątać 

Z tym, że to co innego. Ja się odniosłem do tego co Karol pisał, że najgłośniej komentuje a nic z tego nie rozumie i nie wie co z czym... 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, damianos95 napisał:

Ty to masz szczęście mi moją co chwilę o dziecku a ty spokój ehh 

To machaj , bo na moją emeryture jak dożyje oczywiście nie będzie miał kto robić 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nic. Ja ziemi nigdy nie kupiłem i nie mam zamiaru kupić. Jestem w tych 50% co nie roztrwonili a przynajmniej na razie.

No ale rzucisz to ugorem albo sprzedaż. Więc jesteś w tej połowie która nie zadba o ojcowiznę odpowiednio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v