Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

A co może nie? musialbym wziąć poprzedni telefon bo tam są screeny co wyprawiał 

A gdzie napisałem że nie 🤔

12 minut temu, pedro2 napisał:

O widzisz. A już żem nocy nie spał co nie tak 😱

Pierdek się zapierdzi w tych redliczkach. Jadę po śruby to sercówki od razu zamówię 

IMG_20230821_094421_2.jpg

Dwusercowa będzie lepsza od tych 🤔

Opublikowano
29 minut temu, Leszy napisał:

Prasowanie z rana i z dużą rosą. Ktoś jeszcze takie pomysły ma 🙃😉??spacer.pngspacer.pngspacer.png

IMG_20230821_072657_072~3.jpg

Końcówkę jakąś robisz, żeby zabrać i z głowy? A potem prosto do obory

Opublikowano
pedro2 napisał:

10 godzin temu, wojtal24 napisał:

a kiedy ta drogę otworzą od Łomży (Kisielnicy) do Ostrowi ?

Łomża -sniadowo już jest, a Śniadowo -podborze chyba lada moment. Kisielnica -lomza to jeszcze zejdzie. Most jeszcze nie leży 

no ja jak jeżdżę od Warszawy to s do zambrowa później na Łomży chyba droga nr 63 odbijam bokiem Łomży na Piątnica i później wskakuje w Kisielnicy na tą nową i do samego Ełku prawie i dlatego pytam kiedy to po otwieraja

Leszy napisał:

8 godzin temu, wojtal24 napisał:

w nowszych claasach też tak jest ze jest kilka kalamitek w jednym miejscu

W mojej prasie też są zgrupowane, ale jedno łożysko oddzielnie. Chyba po to by zapomnieć o jego posmarowaniu... 

często tak bywa w różnych maszynach producenci tlumacza się tym że to są punkty które wymagają codziennej kontroli operatora. że przy codziennej obsłudze operator może wykryć usterkę

Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

24° ☀️

Ale ja głupi

Wziął jeszcze 1.5 ha pola do obrabiania

Zamiast 700 za kombajn owa nie wziąć to tera 700 odejdzie i jeszcze robota. 

No ale wpuścić kogoś po sąsiedzku i bedzie wodę spuszczał to też nie robota. 

to jaki czynsz dzierżawny?

gregor1284 napisał:

17 minut temu, Qwazi napisał:

Nie ma rzeczy idealnych...

O pasacie nie słyszał chyba...

ale w TDI i z hakiem😄😄

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, GRZES1545 napisał:

To nie ten co stwierdził że butów dziecku nie kupi w temacie cen pszenicy? 

Nie śledzę innych tematów ale kilka jego wpisów  w tym temacie wystarczyło 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Jaaaaa...nie swoim jeździłem...swoje miałem najlepsze spod czeskiego znaku...ale idealne też nie było 🤷...

Zbyt plastikowe te z kapustą na masce chociaż w sobotę wywiad zrobiłem i wiem gdzie niedaleko chłop ma octavie 1 rs 🥰

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

27 minut temu, malaczarna napisał:

Ja mam 10 ale łąki też w pakiecie. Ile kasy teraz?

Nic za utrzymanie pola w dobrej kulturze i normie ue

idealne miejsce na rozwijanie się jak takie tanie dzierżawy jeszcze powiedz ze doplaty bierzesz Ty a właściciel placi podatek😄😄😄😄

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, wojtal24 napisał:

no ja jak jeżdżę od Warszawy to s do zambrowa później na Łomży chyba droga nr 63 odbijam bokiem Łomży na Piątnica i później wskakuje w Kisielnicy na tą nową i do samego Ełku prawie i dlatego pytam kiedy to po otwieraja

często tak bywa w różnych maszynach producenci tlumacza się tym że to są punkty które wymagają codziennej kontroli operatora. że przy codziennej obsłudze operator może wykryć usterkę

to jaki czynsz dzierżawny?

ale w TDI i z hakiem😄😄

1.6 benzyna plus gaz 1995rok

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Ostatnio w nocy wróbel wystartował ze ścierniska poleciał do góry i trafił akurat na podmuch z wydechu, zakręciło nim uderzył w barierkę z drugiej strony i spadł na podest. Zdechł na miejscu, nie było jak go uratować :o

IMG_20230815_013636.jpg

Kiedyś jakiegoś ptaka tak trafiłem, że mi się między silnik a dźwignie zmiany biegów w motorze zaklinował

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Powiedz mu że renowka to złom, to się przymknie. To nowe wcielenie Partyzanta... Tego z za rzeki.

Myślisz??? A mi się wydaje że to nie on

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A gdzie napisałem że nie 🤔

Dwusercowa będzie lepsza od tych 🤔

Węższa jest. I chyba będzie lepiej mieszać bo ta taka płaska bardziej, a sercówka półokrągła. 

Kurła asfalt leją i na polnych drogach korki się robią 😁

Opublikowano
nie. wyskakuje na dole x i się blokuje... z aplikacji napisałem
Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Węższa jest. I chyba będzie lepiej mieszać bo ta taka płaska bardziej, a sercówka półokrągła. 

Kurła asfalt leją i na polnych drogach korki się robią 😁

No mam i robotę robią nie taką złą

IMG_20230821_113858_404_HDR.jpg

Kołek 12 

IMG_20230821_113912_129.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Zbyt plastikowe te z kapustą na masce chociaż w sobotę wywiad zrobiłem i wiem gdzie niedaleko chłop ma octavie 1 rs 🥰

Nie miałem Octavii (chociaz też jeździłem), ani Fabii... 

Opublikowano (edytowane)

O I umnie teraz działa,wcześniej edytor wogule nie działał.

No cóż stertę będzie trzeba okryć snopków, zrobić lin wkrentarką że starych sznurków do opasania.

20230821_104034.jpg

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

O I umnie teraz działa,wcześniej edytor wogule nie działał.

No cóż stertę będzie trzeba okryć snopków, zrobić lin wkrentarką że starych sznurków do opasania.

20230821_104034.jpg

Pasów nie masz 

IMG_20230817_183432.jpg

Opublikowano
Qwazi napisał:

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Nie miałem Octavii (chociaz też jeździłem), ani Fabii... 

to może ,,fobię,, 🤔

Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Pasów nie masz 

IMG_20230817_183432.jpg

Marku to jest fliz?

32 minuty temu, brodziak81 napisał:

Pewnie można jeszcze dołożyć takie coś jak w Vogel &noot

20200228_123118.jpg

Można ,ale w suchą glinę to tego nie wbije

Opublikowano
51 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kołek 12 

A mi się wydaje że 10...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v