Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

to lepiej teraz nie sprawdzaj ile tam tych lajków jest🤣

pytanie: jak włączasz wyciąg to one się przesuwają na tej lince najpierw w prawo a potem w lewo czy jednak odlatują🤭

Ta jadą razem... I na kocu przy słupie na kole mielonka się robi 😉 moje też lubią linę od wyciągu oblegać. I orkiestra która głośniej 

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Strongman napisał:

Trzeba będzie suszowe składać w tej aplikacji znowu.

Lepiej się nie chwal publicznie bo ci tu zaraz jeden zasugeruje że łapówki dajesz urzędniczce by otrzymać suszowe.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, bratrolnika napisał:

pytanie: jak włączasz wyciąg to one się przesuwają na tej lince najpierw w prawo a potem w lewo czy jednak odlatują🤭

A zajrzałem , prawie sami moi "przyjaciele"🙄

Screenshot_20230821-082526.png

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Siemanko🙋...a u mnie 19° i też pochmurane...szofer mleczarki nie miał dzisiaj czasu na bajerę i se już pojechał...

Zawsze to coś może działać lepiej...na tym polega rozwój...gdyby było inaczej, to po co np. ładować gnój ładowaczem, kiedy można widłami...efekt ten sam...ładowany tym i tym finalnie znajdzie się na polu🤷...

Ale poprawiać coś co jest idealne?

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

myślałem że tak noga za nogą się przesuwają🤣

Ostatnio w nocy wróbel wystartował ze ścierniska poleciał do góry i trafił akurat na podmuch z wydechu, zakręciło nim uderzył w barierkę z drugiej strony i spadł na podest. Zdechł na miejscu, nie było jak go uratować :o

IMG_20230815_013636.jpg

Opublikowano
31 minut temu, Qwazi napisał:

Już najgrubsze gospodarze prym wiodą...w zabiegach o socjal🤦...

Ale Twój ciapek ładny👌...i klapkę ma...nie to co Karola🤷...trzeba go było gnębić, żeby zamontował🤦

daj Pan spokój, ile to się wczoraj na dozynkach nasłuchałem tego biadolenia 🙉

Opublikowano
36 minut temu, bratrolnika napisał:

Z metr może dwa jadą 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A zajrzałem , prawie sami moi "przyjaciele"🙄

Screenshot_20230821-082526.png

Ale przyjaciele całkiem na twoją miarę. Pierwszy pieniacz drugi mitoman, trzeci przedwczesny tetryk czwarty tajniak piąty i szósty bliźniaki jednojajowe (obaj razem mają jedno) , siódmy więcej przebywa na af niż w polu a ósmy w choroszczy niż w domu.

.

• Haha 1
Opublikowano
41 minut temu, pedro2 napisał:

Łomża -sniadowo już jest, a Śniadowo -podborze chyba lada moment. Kisielnica -lomza to jeszcze zejdzie. Most jeszcze nie leży 

Jesień 2024. zj***li to konkretnie. Już wszędzie gotowe, tylko tam zostało.

Opublikowano (edytowane)

🤝 🙋‍♂️

24° ☀️

Ale ja głupi

Wziął jeszcze 1.5 ha pola do obrabiania

Zamiast 700 za kombajn owa nie wziąć to tera 700 odejdzie i jeszcze robota. 

No ale wpuścić kogoś po sąsiedzku i bedzie wodę spuszczał to też nie robota. 

Edytowane przez Rolnik1973
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, szymon09875 napisał:

Ostatnio w nocy wróbel wystartował ze ścierniska poleciał do góry i trafił akurat na podmuch z wydechu, zakręciło nim uderzył w barierkę z drugiej strony i spadł na podest. Zdechł na miejscu, nie było jak go uratować :o

IMG_20230815_013636.jpg

Z dwojga złego, mógł pierdolnąć pod kołem, a z takiego wydechu dostać to piękna śmierć 🤭

• Haha 2
Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale poprawiać coś co jest idealne?

Nie ma rzeczy idealnych...

13 minut temu, Mazembe napisał:

Ale przyjaciele całkiem na twoją miarę. Pierwszy pieniacz drugi mitoman, trzeci przedwczesny tetryk czwarty tajniak piąty i szósty bliźniaki jednojajowe (obaj razem mają jedno) , siódmy więcej przebywa na af niż w polu a ósmy w choroszczy niż w domu.

.

Aleś se to wykombinował...

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jesień 2024. zj***li to konkretnie. Już wszędzie gotowe, tylko tam zostało.

No z tym przetargiem to się dali wyjuhać. Nie wiem jak przy takiej inwestycji można takie błędy popełniać 

Opublikowano
16 minut temu, Mazembe napisał:

.

Niezły opis walnąłeś. Skąd masz te dane?

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie jedzta kebabów w najbliższym czasie...mogą nie być takie prestiżowe jak z Radkowych jerseyów🤷. 5 szt. właśnie pojechało...

Redukcja stada ,czy odpadowe/stare babki 🤔

Po ile max?

Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

24° ☀️

Ale ja głupi

Wziął jeszcze 1.5 ha pola do obrabiania

Zamiast 700 za kombajn owa nie wziąć to tera 700 odejdzie i jeszcze robota. 

No ale wpuścić kogoś po sąsiedzku i bedzie wodę spuszczał to też nie robota. 

Ech te bambry...biorą wszystko ...

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Redukcja stada ,czy odpadowe/stare babki 🤔

Po ile max?

Pojechało to co miało pojechać. Jałówki 11,2, jedna krowa 9, druga 8

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Mazembe napisał:

.

Zablokujcie tego trola. 🤮Tylko troluje we wszystkich tematach od kąd się pojawił. 😠😡

Edytowane przez Luki99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v