Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
42 minuty temu, pedro2 napisał:

U mnie też w tym roku zatrzęsienie os. Teraz ślimaki znowu atakują.

Ale żeby wiśnie z osą zjeść to kurła nie wiem. 🤔

chyba na szaber żeś polazł po nocy i pchał w paszczę co w rękę wpadło 🙆 

No jak to można. 

Gdyby to jacuś...

To jeszcze bym się wielce nie zdziwił... 

Normalna sprawa ,czekałem na gruchy i majstrów ,wrzucałem dwie wisienki w korpus ,a to akurat nadleciało i zassałem chyba🤷‍♀️ ,myślałem że ślepa mucha jaka  ,ale jakie durne uczucie po aplikacj jadu ,nie pali w język jakoś ,tylko jakby skurcz złapał ,i slinotok ,człek osłupiały nie może klepek pozbierać . Posiedziałem chwilę ,jakby przechodzi ,a tu w japie puchnie ,i oddechu mniej łapiesz .    Dostałem zastrzyk ,i już opuchlizny nie nabierało ,i po 3 godzinach zaczęło odpuszczać . Lekarzowi zostało dwa zastrzyki ,a po  hurtowniach i aptekach leku brak .    O  O jakoś tak .

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To ja ślepy nie widzę żyta

Chyba wystarczy że mówię... 

Kurna kolejka jaka...na skupie...

16924427628743903831058148504778.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Po ile ? Ojciec wywiózł po 600 netto to co już nie było gdzie sypać 

Nie wiem . Tanieje

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Ja trzymam

Nic taniej jak 900 nie oddam do żniw. 

W rok wiele może zdażyć 

Sprzedawaj do 15 października, po wyborach ruszy do nas ten chłam z UPAdliny, nie ważne czy wygra PiS czy PO, to puszczą ten chłam do nas ...

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Już wolę w lipcu po 500 sprzedać

Jak PiS będzie tak dbał o inflację jak dba do tej pory, to te 600 teraz będzie warte tyle, co 700 za rok xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nic ci PISda nie da, bo będzie po wyborach a nie przed xD Przez najbliższe 2 lata susze itp itd będą mieć tam, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Wiozę żyto na przyczepie..

Po ile ? 

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To ja ślepy nie widzę żyta

Chyba wystarczy że mówię... 

Kurna kolejka jaka...na skupie...

16924427628743903831058148504778.jpg

tu nie widać kolejki 🤔🤭

Rolnik1973 napisał:

Ja trzymam

Nic taniej jak 900 nie oddam do żniw. 

W rok wiele może zdażyć 

może stanieć 😎🤔

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

37° w słońcu...

IMG_20230819_133329.jpg

Co to za narzędzie 🤔

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał:

Dowiedz się po wiela psieżyto. U mnie na psycepach stoi i czeka na lepsze czasy.

620 brutto 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v