Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna przyczepką 120 x 200 go przywiozłem... Trochę to głupio wyglądało...😄.

Nawet policja kawałek za mną jechała, ale się nie czepili...

Tak od nas kiedyś włókę odbierali ;) 

IMG_20230222_095051.jpg

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał:

wczoraj też grubo się zachmurzyło i błyskało , profilaktycznie nakryłem sterte drewna i taczki z polanami wstawiłem do stodoły , myślalem że w nocy jak wroce z roboty to zastane krajobraz jak po armagedonie a tu nic

15km ode mnie 44mm z tej burzy koło 22giej spadło. Ale tłukło jak wściekłe. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Leszy napisał:

Tak od nas kiedyś włókę odbierali ;) 

IMG_20230222_095051.jpg

Tyż fajnie.

Mam nawet fotkę 

@pedro2 paaa

IMG_20210810_115430.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Śwagier ma lawetę to nie ma co kombinować. 

15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna przyczepką 120 x 200 go przywiozłem... Trochę to głupio wyglądało...😄.

Nawet policja kawałek za mną jechała, ale się nie czepili...

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Może i ja bym grubera...

To taki gruber nie gruber. Wyższy drapak. 

Ale mój kiejs magnum 75 nic porządnego nie poradzi 😁 

Z podcinaczami 2,2m  lemken smaragd Fendt mi pierdział ostro, a na 5cm jeździć to nie robota 

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Śwagier ma lawetę to nie ma co kombinować. 

Popieram. 

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Tyż fajnie.

Mam nawet fotkę 

@pedro2 paaa

IMG_20210810_115430.jpg

No jak Cię za to nie yebnęli miśki to chyba musieli mieć litościwe serduszka. Albo na kacu 😉

Ten z wałem i włóką oryginał, tylko bez kółek. Ale się wystruga. 

A nie wiesz czym różni się 70 od 90tki? Na tabliczkach dwa takie typy są. Wieżyczka inna to widać.

Opublikowano

Nie wiem. 

Szukałem czegoś niedrogiego. robiłem identycznym i wiedziałem że dobrą robotę robi... Wał by się przydał, ale jakoś odkładam dokupienie...

Opublikowano (edytowane)

18* mglisto ale pogodnie.Licho spałem tej nocy prowadząc rozmowy z samym sobą na tematy techniczne 

FB_IMG_1690394319283.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Łolek napisał:

A wiesz @marcin19071980Mam podobnie, bo jednak diagnoza ciągnika okazuje się nie do końca trafna 

To jest wszystko to o czym wielokrotnie tu pisałem i za co byłem nie jednokrotnie ganiony. Jest wszystko pięknie do póki się jakiś kabelek nie upie......

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
30 minut temu, Łolek napisał:

A wiesz @marcin19071980Mam podobnie, bo jednak diagnoza ciągnika okazuje się nie do końca trafna 

I co z fergusonem w sumie?

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

18* mglisto ale pogodnie.Licho spałem tej nocy prowadząc rozmowy z samym sobą na tematy techniczne 

FB_IMG_1690394319283.jpg

Skąd ja to znam...

53 minuty temu, Łolek napisał:

Jak chcesz to w rozliczeniu możemy dać za niego trzydziestkę, a ten twój MF to będzie u nas w maszynach od trzydziestki chodził, to nawet w tym trybie awaryjnym da sobie radę 😁

• Haha 7
Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał:

No jak Cię za to nie yebnęli miśki to chyba musieli mieć litościwe serduszka. Albo na kacu 😉

@Łolek weź mu wuja powiedz jaki transport jechał 🤭 

Inspektor na bramkach aż okulary poprawiał 🤭🤭

• Haha 5
Opublikowano
31 minut temu, wojtal24 napisał:

to znaczy?

No jeszcze stoi u Jarka bo jeszcze wyrzuca błędy 

Jak nie wiązka to trzeba dłubać sterowniki, ma jeszcze sprawdzić jakiś regulator napięcia nie ten w alternatorze, bo raz ma zanik sygnały innym razem zbyt wysokie napięcie 

23 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

I co z fergusonem w sumie?

🤷‍♂️

39 minut temu, marcin19071980 napisał:

To jest wszystko to o czym wielokrotnie tu pisałem i za co byłem nie jednokrotnie ganiony. Jest wszystko pięknie do póki się jakiś kabelek nie upie......

No ale postępu nie zatrzymasz, te kable są wszechobecne 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

@Łolek weź mu wuja powiedz jaki transport jechał 🤭 

Inspektor na bramkach aż okulary poprawiał 🤭🤭

Nie masz zdjęcia 🤔

Cud że ta kipka dojechała 

10 minut temu, bratrolnika napisał:

Skąd ja to znam...

Jak chcesz to w rozliczeniu możemy dać za niego trzydziestkę, a ten twój MF to będzie u nas w maszynach od trzydziestki chodził, to nawet w tym trybie awaryjnym da sobie radę 😁

Zawsze można liczyć na pomoc kolegi 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Tyż fajnie.

Mam nawet fotkę 

@pedro2 paaa

IMG_20210810_115430.jpg

Widzę też masz takiego drapaka coś jak mój 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v