Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

A no podlało trochę.

U mnie tyle co nic... 

Pewno turlanie na jutro się opóźni ze dwie godziny....cza korekty zrobić w planowanych wyjazdach...

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wolę określenie "ty ch*ju". Jakoś tak bardziej neutralnie jak dla mnie brzmi... Bo drań to mi się kojarzy z jakimiś kochankami, oszukańcami kobiet itp.

U szoka bizon się zapalił 👀

Opublikowano
37 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Znaczy się co? Podział zainkasowanych kwot? Istnieje. Ale jednak w przyszłym roku muszę się nauczyć jeździć tym, o ile dożyję...

2mm dziś nakropiło w kilku podejściach...

No od czegoś trza zacząć ,w przyszłym roku jeżdzić ,a za dwa lata na kawał heder opuścić  .     To może na teraz naucz się czyścić ,przy okazji trochę zasad działania się pozna .

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Talerzówki to nawet pociągnąć nie ma czym, to też inna kwestia. Fajna może sprawa ale...

Dla mnie nie ...

46 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Znaczy się co? Podział zainkasowanych kwot? Istnieje. Ale jednak w przyszłym roku muszę się nauczyć jeździć tym, o ile dożyję...

2mm dziś nakropiło w kilku podejściach...

Piotrze jeździ się tak, jakbyś ciągnikiem cały czas do tyłu jechał, z tą różnicą, że kierownicę masz przed sobą i nie musisz się odwracać 😉...

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Piotrze jeździ się tak, jakbyś ciągnikiem cały czas do tyłu jechał, z tą różnicą, że kierownicę masz przed sobą i nie musisz się odwracać 😉...

Tyle to wiem, mam uprawnienia na wózek widłowy i nawet nim trochę jeździłem swego czasu...

Opublikowano (edytowane)

Ale się napadało🤦...nawet się nie zdążyłem schować...

A swoją drogą Mieciu @gregor1284, to chyba jeszcze nikt nie wyposażył kombajnu w AWS...przynajmniej nie słyszałem.... a może by to fajne było...🤔

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
33 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wolę określenie "ty ch*ju". Jakoś tak bardziej neutralnie jak dla mnie brzmi... Bo drań to mi się kojarzy z jakimiś kochankami, oszukańcami kobiet itp.

Masz to u mnie jak zajdzie potrzeba 

34 minuty temu, pedro2 napisał:

U szoka bizon się zapalił 👀

W wiadomościach mówili?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Przedmuchiwalem dzisiaj kapitalistycznego migomata z 92r i patrzycie co znalazłem.Jednak nie wszystko było złe w tej naszej pokomunistycznej Polsce 

IMG_20230817_161320_495.jpg

co to za sprzęt i z którego roku ? bardziej pewne że elementy elektronicznie wyprodukowano wcześniej niż spawarke

32 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tyle to wiem, mam uprawnienia na wózek widłowy i nawet nim trochę jeździłem swego czasu...

a ja bez" lejców" swoim zasuwałem 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

co to za sprzęt i z którego roku ? bardziej pewne że elementy elektronicznie wyprodukowano wcześniej niż spawarke

a ja bez" lejców" swoim zasuwałem 

Migomat Iskra Profi 200 92rok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v