Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Netto 🤔

Nie zwróciłem uwagi.Tyle na tablicy się wyświetlało.

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Agrest przepraszam Sławku że przerywam wypoczynek , @szymon09875 ile tego zamówić na 1 ha 🤔 nie podają mtz , to 200 kg muszę mieć bo norma 150-190 

https://dlaroslin.pl/jeczmien-dwurzedowy/33794-Jeczmien-ozimy-Sandra--C1--opak--25kg.html

Pytanie w całkiem innym temacie: ty wrzucałeś zdjęcia z nad zbiornika w Sulejowie, dobrze kojarzę???

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tej tam z tym Michasiem to i kobietka bodaj od Ciebie z rejonu poszła. Ostatnia na liście ale na liście, Ewka taka. 

Więcej szczegółów bo nie wiem o czym.

Michał vel Bananek  jeszcze chyba w drodze bo nie dzwoni

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Jaka okolica?

Warta.Łodzkie.Daleko od ciebie.

.

Opublikowano
11 godzin temu, 6465 napisał:

Jak ci mogę doradzić to kup sobie do niego kosiarkę rotacyjną.

Po co mi? Senior miał i jej nawet wziąć nie chciałem, do niczego mi się nie przyda bo przy koszeniu to nią więcej zagniotę niż wykoszę.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Więcej szczegółów bo nie wiem o czym.

Michał vel Bananek  jeszcze chyba w drodze bo nie dzwoni

O Kołodziejczaka mi chodzi. Ten to niech tam swojej rodziny pilnuje a nie z obcymi babami 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

O Kołodziejczaka mi chodzi. Ten to niech tam swojej rodziny pilnuje a nie z obcymi babami 

A ta baba z moich rejonów to dokładniej skąd? Żebyś rejonie nie pomylił?

I skąd Wy wiecie kto kiedy i z kim?🤣

Opublikowano
23 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale więcej pociągnie i wszystko nowe by trzeba. 

Spróbowałem jeden kawałek kultywatorem - szału nie ma. Gdzie słoma została to się pcha. 

Byłoby lepiej

IMG_20230812_141539_023~2.jpg

• Like 2
Opublikowano

Czyli kolejny etap wygaszania Polski?

Faszystowskie brudasy trzymają kebaba na różnie 2 tygodnie w upale z muchami i to jest trujące polskie mięso.

j**ane uje. Co cwelus na to, już oficjalny protest zgłoszony, gazeta do sądu podana, żądanie rekompensat nasi prawnicy opracowują?

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna jaka duchota od rana....

U Was tyż taki gorąc?

jeszcze wieszy

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

No nic... Cza jechać jakiś pieniążek znaleźć na łakach...

p0 co gubiles 

12 minut temu, Agrest napisał:

Czyli kolejny etap wygaszania Polski?

Faszystowskie brudasy trzymają kebaba na różnie 2 tygodnie w upale z muchami i to jest trujące polskie mięso.

j**ane uje. Co cwelus na to, już oficjalny protest zgłoszony, gazeta do sądu podana, żądanie rekompensat nasi prawnicy opracowują?

przy tej gazecie to wiadomosci tvp sa wzorem dziennikarstwa-to wiekszy sciek niz se czy fakt.

Opublikowano
56 minut temu, Agrest napisał:

A ta baba z moich rejonów to dokładniej skąd? Żebyś rejonie nie pomylił?

I skąd Wy wiecie kto kiedy i z kim?🤣

To co my wiemy i skąd to nie istotne. Z pod łosic kobieta

40 minut temu, marcin19071980 napisał:

Koniec żniw.Od poniedziałeku pyrkowanie ma poważnie.

IMG_20230817_091521_700.jpg

I ładny tunel. Podoba się dla mnie. Sąsiad by jeszcze dokupił ze  dwa 

Opublikowano
58 minut temu, Rolnik1973 napisał:

@Pafnucy12

Nie jedz kebabów

Ludzie umierają po polskim mięsie z technicznej pszenicy

Znowu afera i w dvpę polakom

https://www.wprost.pl/amp/11351416/zjadl-kebaba-i-umarl-wladze-austrii-ostrzegaja-przed-miesem-z-polski.html

@Rolnik1973, a ty się bigosem nie przejadaj, bo później problem może być....

https://superbiz.se.pl/wiadomosci/ue-chce-zakazu-produkcji-papieru-toaletowego-najpierw-zastapi-go-zrobionym-ze-slomy-aa-ziAy-SzeC-kcUw.html

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, gregor1284 napisał:

To co my wiemy i skąd to nie istotne. Z pod łosic kobieta

I ładny tunel. Podoba się dla mnie. Sąsiad by jeszcze dokupił ze  dwa 

Ten akurat sam robiłem 32×12 z 20lat temu ale mam jeszcze jeden tylko że teraz jest złożony.Niestety nie jest na sprzedaż.

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v