Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

To kawał uja. I co takim fallusem kieruje by iść i truć?

Tam ten chłop jest nie na rękę lokalnym firmom i władzy. Nie wiem czy sam ten typ działał czy na czyjeś zlecenie 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Tu straty oszacowali na 500tys.

Chyba ktoś na głowę upadł.

Bydło budynek ciągnik paszowa... choćby to zamortyzowane było to za 500tys dziś można sobie tylko pomyśleć o odbudowie

przejeżdżałem dzisiaj obok tej obory 😛

Opublikowano

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tam ten chłop jest nie na rękę lokalnym firmom i władzy. Nie wiem czy sam ten typ działał czy na czyjeś zlecenie 

Mimo wszystko Mieciu...trucie bydła to metoda mafijna

• Like 1
Opublikowano

Patrzta jak poszedł 

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/wypadki-w-rolnictwie/tragedia-pod-przasnyszem-39-letni-motocyklista-wbil-sie-w-ciagnik-2487390?fbclid=IwAR0K2mV4cgcp6btrnWzlh4j3PU0ryvZhk1Plk_iI32rR8wl_E1m4BPLH3I4

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Mimo wszystko Mieciu...trucie bydła to metoda mafijna

Jak ktoś jest c*pa to krzywdzi nikomu niewinne zwierzaki. Nad ranem go spotkał przy oborze 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:
Cytat

kierujący motocyklem Suzuki GSX R600

To wszystko tłumaczy ... Jak na to wsiądziesz to tym się nie da spokojnie jechać ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Jechałeś pomóc czy oko nacieszyć?

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

🤕🤕🫨 

Tyle wam powiem 🥱

Klimatyzacja zaszkodziła?😁

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Zabić uja powinien i w pryzme gnoju władować 

I wapnem, wapnem go...🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To wszystko tłumaczy ...

A chciałem gsxra tyle że jeszcze świadomy jestem na tyle i wiem że na motor jestem zbyt głupi. Wystarczyła by odrobina wkurw... I już się działa bez myślenia 

6 minut temu, Agrest napisał:

Jechałeś pomóc czy oko nacieszyć?

Klimatyzacja zaszkodziła?😁

I wapnem, wapnem go...🤣

Ototo. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A chciałem gsxra tyle że jeszcze świadomy jestem na tyle i wiem że na motor jestem zbyt głupi.

Ten sprzęt ewidentnie nie lubi wolnej jazdy, jak tym jedziesz to ciągle aby prosi odkręć i odkręć ;) 

Opublikowano
radekz200 napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

Tu straty oszacowali na 500tys.

Chyba ktoś na głowę upadł.

Bydło budynek ciągnik paszowa... choćby to zamortyzowane było to za 500tys dziś można sobie tylko pomyśleć o odbudowie

i co tak jape żażysz ...

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Niedaleko też kilka lat temu o łeb się ukrócił. W hedera poszedł 

Najgorsze są takie małe pipy w samochodach, ledwie łeb jej widać i się pi*da jedna z drugą nie zesunie na wąskiej drodze.

Opublikowano

wczoraj bajzoniarz też mocno daleko nie miał, a heder na wózku. 

ale toto już młode pokolenie 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Ten sprzęt ewidentnie nie lubi wolnej jazdy, jak tym jedziesz to ciągle aby prosi odkręć i odkręć ;) 

Jak każdy inny o jakiejś normalnej pojemności 

27 minut temu, szymon09875 napisał:

Prawdopodobnie 🙄 coś w każdym razie zaszkodziło :o

I mnie poskładało, 38st.C łeb gorący już po proszkach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v