Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

aż ciary na ciele są jak ten silnik pracuje 

To jest najlepsze...👍

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak Ty alkoholu nie pijesz. Skąd to pytanie?

Nie chodzi o to czy piję, czy nie...zresztą Ty też tylko 0%, to i więcej by się...spożyło😉...

A pytanie, żeby ocenić, czy...mnie kiedyś...mógłbyś...zatrudnić😉🤭...

15 minut temu, Łolek napisał:

My to się może i napijemy nie za długo 🤔

Meldujta kiedy, to...przyczepę wyscielę🤭...

Opublikowano (edytowane)

Aaaa .Cza jechać....

16919261427465668079281192200220.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
15 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Jak tam? Wykosiłes swoje wszystkie cztery morgi w 11 kawałkach?

wczoraj to nawet wiecej. 6 morgow poszlo.w 4 kawalkach bo ziemniaki w srodku byly.

wy tam w lubelskim to jakie macie morgi -carskei czy jeszcze bardziej zacofane ???

5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

A kim jesteś, że takie pytania zadajesz?

Kurła, owsianka trochę podeschła, ale nie mocno, chyba przegrabić i koło 13 prasować tylko żeby mało zbite były 🤔

powrot pod innym nickiem-

4 godziny temu, Leszy napisał:

Piachów zazdrościć nie ma sensu. 

sam mam pare hektarow..kiedys to nawet cos uroslo ale teraz to coraz gorzej.. sa pola co nawet chwasty nie rosna, chco w tym roku nie bylo golych placow.

3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Nie zakłócają radia?

W Zetorze trzeszczy jak włączę 

Znaczy jak ledy włączę 

ja gdy kosiarke wlace to radio znika 🤣

3 godziny temu, Baks00 napisał:

Ma się to dobre serce ... Chłopocki w pole a ja za nich na szychtę.Chociaz oni niech już żniwa skończą.

Mi się może jutro uda zaatakować pszenicę

Żona na wczasach,i tak dzień zmarnowany

to nie  masz jakiej zastepczyni ?? wcay zz ona to tez czesto czas zmarnowany-jakies lezenie na plazy,zakupy, lazenie po promenadzie.

3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

IMG_20230813_100043_HDR.jpg

silni,zwarci i gotowi..

a potem przez rumunie..

tak naprawde to wglada tak jak r. podlaski w lubelskim....

3 godziny temu, jakitaki napisał:

Użytkownikiem forum jak wszyscy. Pytam, bo czytałem że kupiłeś, a teraz piszesz o kombajniście. I nie odpowiada się pytaniem na pytanie.

sam dales sobie bana czy administrator.

Opublikowano
57 minut temu, bratrolnika napisał:

No tydzień temu byłem, i wczoraj też 

Jeszcze jedno na ten rok ale to w październiku 

Dwa lata do tyłu też tak miałem że wesele tydzień po tygodniu 

Co tydzień to nie wyczyn. Ja raz miałem trzy wesela pod rząd czyli piątek sobota i niedziela wtedy dopiero był wyczyn żeby dojść do siebie.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacus napisał:

ja gdy kosiarke wlace to radio znika 🤣

U was to wszystko co inaczy 🤭

U nas to nowoczesność...

IMG_20230813_133422.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, artek27 napisał:

Co tydzień to nie wyczyn. Ja raz miałem trzy wesela pod rząd czyli piątek sobota i niedziela wtedy dopiero był wyczyn żeby dojść do siebie.

W takim wypadku to się nie opłaca dochodzić do siebie, bo i po co, tylko do kaca nie dopuścić 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nie chodzi o to czy piję, czy nie...zresztą Ty też tylko 0%, to i więcej by się...spożyło😉...

A pytanie, żeby ocenić, czy...mnie kiedyś...mógłbyś...zatrudnić😉🤭...

Meldujta kiedy, to...przyczepę wyscielę🤭...

A do czego dziad mógłby Cię zatrudnić?

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

W takim wypadku to się nie opłaca dochodzić do siebie, bo i po co, tylko do kaca nie dopuścić 

Mi chodzi w poniedziałek było dojść do siebie.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Strongman napisał:

Ale dzisiaj ludzie koszą zboża ino szum.

w okolicy pokosili pierwszego dnia po deszczu pomimo że pochmurno i chłodno było ,teraz cieplej i słoneczniej a mało kto ze zbożem został 

IMG_20230809_152216.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Do budowania imperium...dziadowskiego🤷...

Mógłbyś niepotrzebne zamieszanie. Musi być jak w wojsku, policji czy parti. Dostajesz polecenie to wykonujesz a nie się zastanawiasz i zadajesz pytania. Pani Dżaneto dlugo pani jeszcze te grzyby będzie zbierała? Chłopcy mają dosyć 

FB_IMG_1691859912525.jpg

• Haha 2
Opublikowano

Wierz mi Mieczysław, że znam rezon...ale...marionetką nie jestem🤷...to cecha słabych...

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Mógłbyś niepotrzebne zamieszanie. Musi być jak w wojsku, policji czy parti. Dostajesz polecenie to wykonujesz a nie się zastanawiasz i zadajesz pytania. Pani Dżaneto dlugo pani jeszcze te grzyby będzie zbierała? Chłopcy mają dosyć 

FB_IMG_1691859912525.jpg

Gdzie ten kordon🤔...zleciłeś oblężenie lasu🤔...bo koleżanka na grzyby poszła...zaborczy jesteś🤭😉...

Opublikowano
8 godzin temu, Łolek napisał:

🙋‍♂️20* coś o burzach mówią 

A mój kuń na wywczasach a słoma do prasowania, choć kolega wczoraj pisał bo ja mówić nie mogę że ogarnie  także dzisiaj niedziela 

Bierz mojego. Ja skończył i przesiadka na masseya

IMG20230813135813.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie ten zjazd?

Wew Kocku... Dożynki i zlot starych pojazdów. Się rozjeżdżają.

...nuda... Cza coś innego wymyślić...

34 minuty temu, Desperado napisał:

Raczej kajtnąć się, brzmiało by swojsko.  :P

A to tyż....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v