Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał:

Cza było z żoną co niedziele na tace kłaść po 500 a nie po 200 tylko😉

Nic nie zrobisz. 

Bez wody nie urośnie 

A to deszcz można kupić na tacy księdzowej?   O.o

Opublikowano

To zależy gdzie ten urlop i za ile.

1 minutę temu, Pigmei napisał:

A jak kto daje by mieć słoneczny urlop to jak to wychodzi, średnia czy kto da więcej ?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Strongman napisał:

jak się prosi.

Albo kto słucha...i czy słyszy...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
Przed chwilą, Pigmei napisał:

Przykładowo nad morzem i za kilka dni, to jak? 

Co łaska, ale jak nad morzem to słono się płaci za to ..

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A nie?

A tak?

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

To zależy jak się wierzy 

Na pewno nie że od księdza można coś kupić na co on nie ma wpływu i za co bierze pieniądze do własnej kieszeni

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Kurwancka.... 

Wskazówka jeszcze na zielonym a się skurczysyn zapowietrzyl... 

A niby tak mało Ferguson ma palić...

Raz tylko mi się zdarzyło...

Jak odpowietrzasz?

3 minuty temu, Strongman napisał:

jak nikt nie prosi to jak ma słuchać

Ale skąd wiesz że nikt? 

Że Ciebie nie informuje, to jeszcze nie znaczy że nikt....

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Kurwancka.... 

Wskazówka jeszcze na zielonym a się skurczysyn zapowietrzyl... 

A niby tak mało Ferguson ma palić...

Nie patrz na temperaturę chopie   😉

• Haha 2
Opublikowano

Tak nauczyli.,

Przed chwilą, Desperado napisał:

Ludzie nauczyli się wszystko kupować, a sam nawet Pacierza nie zmówi, ale chce bo kupił.

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Najpierw ręczna pompka pompuje a potem rurkę odkręcam i kręcę aż zapali. 

Kurde tankować mi się nie chciało i teraz będę miał spacer... 

Mam wrzenie że  mf nie lubią b0 a wolą b7,ja to zawsze jeszcze rurki przy wtryskach luzuje do odpowietrzenia to nie 80 że wlejesz paliwa popką kilka razy i giełdmie i zapali.

Opublikowano

No powinien jeszcze do domu dojechać 🙄

IMG_20230724_232334.jpg

6 minut temu, Strongman napisał:

Mam wrzenie że  mf nie lubią b0 a wolą b7,ja to zawsze jeszcze rurki przy wtryskach luzuje do odpowietrzenia to nie 80 że wlejesz paliwa popką kilka razy i giełdmie i zapali.

Ja jeżdżę na b7 

Napisałem że odkręcam rurkę też...

Ojciec się obudził to nie muszę w deszczu dreptać chociaż 

Opublikowano (edytowane)

No o zmęczyłem...6,5 ha wyszło 128 kulek...Tera trza się wyprysznicować...i delikatnie pod kołderkę, żeby... nie obudzić...😉

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, szymon09875 napisał:

No powinien jeszcze do domu dojechać 🙄

IMG_20230724_232334.jpg

Ja jeżdżę na b7 

Napisałem że odkręcam rurkę też...

Ojciec się obudził to nie muszę w deszczu dreptać chociaż 

Jak u mnie żydek wyskakuje na desce to znak że ma jeszcze 120-150 litrów  a to  solidny zapas na powrót. Dasz rade a jakby co czeka Cię słynny "spacer Farmera" 😄

paliwo.jpg 

Edit, po co budziłeś Seniora, wymiękasz czy jak 🤔😉

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

zapowiadał się tak 👍

IMG_4559.jpeg

a wyszedł tak 😱

IMG_4701.jpeg

Mój tak samo, z opryskiem jakoś się spóźniłem z tydzień to żal było gnieść, a teraz zajac się nie schowa. Ale zielony jeszcze. Może w sobotę się spróbuje. Kto ukosi to narzeka, że się grzeje 

17 minut temu, Qwazi napisał:

No o zmęczyłem...6,5 ha wyszło 128 kulek...Tera trza się wyprysznicować...i delikatnie pod kołderkę, żeby... nie obudzić...😉

Znowu na rano brombanie zostawiasz 🙆 ja wychodzę z założenia, że co masz zrobić jutro zrób dzisiaj, a jutro zrób to jeszcze raz... akurat w tym z  kobitką się zgadzamy bez grymaszenia 😏

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v