Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie tak to napisałem to raz. Dwa różnica wieku taka sama jak ja i ta pani i brzydził byś się starszej 20 lat kobiety ale w swoim wieku już nie? 🤔

Ty jak członkowie parti rządzącej się zaczynasz zachowywać 🤔

No dobrze już niech Ci będzie 

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, MonteChristo napisał:

Spółka wpdna to mpwik'i, a nie jakieś gminna zlepka kilku ludzi

miejskie przedsiebiorstwo wodociagow i kanalizacji przyrownujesz do gminnej spolki wodnej ?? 

malo kumaty jestes...

4 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

jesli dobrze poznaje to zmarl w lecie ubieglego roku. gral u nas w orkiestrze ludowej.

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Rocznik 1972 czy 72 lata 

troche roznicy jest ..

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Chłopie moja matka młodsza od niej 😂 wydupcył byś kobietę w wieku Twojej matki? No to przyjmijmy na dzień dzisiejszy 70 letnia? 🤔

ty chyba stulejkarz jestes -rocznik 72 to jeszcze do wziecia jest, znam pare takich ze sam bym nie odmowil 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

staram się Tobie dorównać 🤭

Wiadro soli i wannę bigosu musiałbyś zjeść ale cieszę się że wziąłeś sobie mnie za wzór do naśladowania 🤔 długa droga przed Tobą ale będę dopingował 

34 minuty temu, jacus napisał:

miejskie przedsiebiorstwo wodociagow i kanalizacji przyrownujesz do gminnej spolki wodnej ?? 

malo kumaty jestes...

jesli dobrze poznaje to zmarl w lecie ubieglego roku. gral u nas w orkiestrze ludowej.

troche roznicy jest ..

ty chyba stulejkarz jestes -rocznik 72 to jeszcze do wziecia jest, znam pare takich ze sam bym nie odmowil 🤣

Pare ale nie wszystkie z tego rocznika i tu różnica jest 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, jacus napisał:

malo kumaty jestes...

troche roznicy jest ..

Ja nie porównuje to inni piszą o jakichś spółkach wodnych na wsi, dobrze że ty kumaty jesteś

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Pany ci znaczy status na irz "do przetworzenia" po tej całej aktualizacji to się tam cyrki dzieją🤯🙆🙄🙄

Określenie,, wybycie,, jest prze 🤦‍♂️

Opublikowano
6 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Za prace z ładowaczem na cały dzien brałem mniej. A tu chłop jedzie po towar ktory mu oddają i jedzie na zarobek,joszty paliwa jedynie ponosi.

A Ty tak na POważnie, POjechałbyś za sam koszt paliwa? Może prowadzi DG i to  nie jest fundacja, czy inna organizacja charytatywna.O kosztach amortyzacji Ty słyszał, a gdzie jego dniówka i jeszcze inne koszty prowadzenia DG?

Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Pany ci znaczy status na irz "do przetworzenia" po tej całej aktualizacji to się tam cyrki dzieją🤯🙆🙄🙄

Można jeszcze papierowe w biurze złożyć ? 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Określenie,, wybycie,, jest prze 🤦‍♂️

To to jeszcze ogarniesz ale teraz nagle do stanu mi wskoczyła sztuka która już prawdopodobnie nie żyje a wczoraj jeszcze jej nie było 🙆🤷🏻‍♂️

Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Można jeszcze papierowe w biurze złożyć ? 

Chyba jo, trzeba się będzie do nich przejść

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

324597420_708659154117343_89061434228224

Jasiu , bardzo to prawdziwe , niestety 🤨

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Prawda jest taka, że to złe kobiety macie... niektórzy..

Trzeba zrobić tak żeby nie miała czasu na myślenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v