Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

na dyżurze dzisiaj 3tys za 12 godzin na czysto więc w Polsce jest dobrze  jak fundusz płaci ,ale niestety dla rolników gdzie ponosi się koszty cały rok a zbiera w ha 2 godziny bardzo złe i nie wiadomo za jakie pieniądze.

Moja rodzina to wo gule nie pracuje maja w centrum wawy po 3 ha i wieżowce i tylko wynajmują i z tego żyją.

A brat mojego ojca kupił gospodarstwo koło Piaseczna i trzyma 40 koni i jego dzieci co teraz mają te 3 ha w centrum wawy  co im odał kupili mu fenda za bankę na urodziny na prezent.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 2
Opublikowano

Ja mam bardzo bogatą rodzinę ,widzisz żyli w wawie a na starość do gleby ciągnie jak z ziemi się wywodzą, kupują konie w Janowie podlaskim te rasowe  i hodują,,mają pretensje do mnie i do mego dziadka ze w akcje napisał ze do ...... nie mają wstępu.

• Haha 3
Opublikowano

...no wstajeta, czy sam mam to zrobić?🤔

5 godzin temu, Strongman napisał:

Moja rodzina to wo gule nie pracuje maja w centrum wawy po 3 ha i wieżowce i tylko wynajmują i z tego żyją.

A skąd mieli na to pieniążki?🤔

Opublikowano
7 godzin temu, Agrest napisał:

Podnoszenie ciężaròw nie ma nic wspólnego ze sportem, podobnie jak boks.

Natomiast ma wiele wspólnego z upośledzeniem.

6 godzin temu, Agrest napisał:

Ciągnik katujesz ponad siłę to zdycha.

W tych dyscyplinach większość po zakończeniu kariery w jakimś stopniu zostaje upośledzona. Jaki tu związek z hasłem sport to zdrowie?  Dla mnie żadnego.

Każdy sportowiec jest na to narażony. W każdej dyscyplinie. W tenisie jakie są zwyrodnienia, w całej lekkoatletyce. Zniszczone organizmy. Zaś jeśli normalnie ktoś ćwiczył nawet siłowo, to gorzej sobie nie zniszczy organizmu niż inny przy łopacie.   

7 godzin temu, Strongman napisał:

wstawi ci jutro zdjęcie ze nikt pola nie chce kupić obok mnie ze mnie się boja.Bo ja miał je kupić a sprzedający trochę mnie w h*j zrobił i kazdy się boi.

Ale on się nie bał? Tak kozak? 😜

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Religijny?   Hmmm. To byś nadstawił drugi policzek, a nie że się boją...

Żydzi się w drugi policzek całowali na zgodę. Nam by to mogło trochę nie pasować.....  

Opublikowano

No byckom dane...można jechać na giełdę....

Chceta co z Elizowkii?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No byckom dane...można jechać na giełdę....

Chceta co z Elizowkii?

Pepsi 

j**ana państwowa wódka, głowę chce rozerwać 

Podjedź do mnie krowy wydoisz 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

j**ana państwowa wódka, głowę chce rozerwać 

Tak się kończy wspieranie reżimowego budżetu. Po bimberku bez akcyzy widać sumienie lżejsze to i cały człowiek się lepiej czuje. 

• Like 2
Opublikowano

Witajcie z rana. Pierwsze sporty siłowe zakończone i to by na dzisiaj było tyle bo jedziemy na odpust. Komu cos ze straganów? Macie do wyboru zabawki, szczypki, petardy, diabełki, lody, moze piwo u strażaków. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Łolek napisał:

Jednak @Pafnucy12to jest kolega, poratował

Zbyszek dzięki tylko tych krów nie chciałeś doić 

IMG_20230723_065503.jpg

A wiesz że od coli we łbie się pier.....i.Jak Ja się cieszę że nie pije alkoholu.Przynajmniej baniak mnie nie nap.....z własnej winy.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Ja to jak popije to na drugi dzien nic słodkiego nie moge pic bo zaraz rewolucja w żołądku. Dzisiaj pewnie nic nie wypije bo jutro mam ambitne plany, cielaki proszą o nową ściółkę

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

A wiesz że od coli we łbie się pier.....i

A po pepsi w głowie sie piep..y😂

Zapomnialbym,dzisiaj u nas poswiecenie pojazdów. Jade na 8 do kościoła i trzeba tourana poświęcić żeby sie juz nie psuł😀

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v