Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

pewnie o korki chodzi .... to były czasy 😊 i ta kolejka po lody

Korki i korkowce tez dzisiaj widziałem...w takich pudełkach jak kiedyś, w trocinach...ale moich dziewczyn one nie interesowały 🤷...

Opublikowano

A uprawiałeś kiedyś sport jeździłeś po zawodach w szkole średniej i podstawówce,ja tak i siatkówka to taka gra że każdy wie co teraz zrobić bo są tylko 3 odbicia,a piłka czy podać do tego czy tamtego ,oto chodzi.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Ja, to powiem szczerze...nie rozumiem fenomenu piłki nożnej....nasi biorą wpie...przegrywają ze wszystkimi, a kasa ogromną dla nich i na to.....no nie rozumiem czemu..,

Bo ogląda ich nadal wielu ludzi. 

Reklam pełno, reklamodawcy płacą wielkie pieniądze i stąd ta kasa. 

Zobacz ile kosztują reklamy na tym amerykańskim superballu...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Ja, to powiem szczerze...nie rozumiem fenomenu piłki nożnej....nasi biorą wpie...przegrywają ze wszystkimi, a kasa ogromną dla nich i na to.....no nie rozumiem czemu..,

O zobacz, jak szumnie komentowano zakończenie kariery przez Błaszczykowskiego...jak kończył Gruszka, Zagumny czy Świderski tylko skromne wzmianki były...

• Like 2
Opublikowano

No wiadomo... Jak to dziewczyny....one inne som

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Korki i korkowce tez dzisiaj widziałem...w takich pudełkach jak kiedyś, w trocinach...ale moich dziewczyn one nie interesowały 🤷...

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

nie wszystko i wszystkich da się zrozumieć 🤷‍♂️ nawet więcej niektórych nawet nie da się zrozumieć ...🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

A uprawiałeś kiedyś sport jeździłeś po zawodach w szkole średniej i podstawówce,ja tak i siatkówka to taka gra że każdy wie co teraz zrobić bo są tylko 3 odbicia,a piłka czy podać do tego czy tamtego ,oto chodzi.

Jasne że się grało..ale przegrywac ciągle ...

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Nawet w bratnim bloku państw na zawodach siatkarskich byłem...jeśli traktujesz siatkówkę, jako trzy odbicia, gdzie każdy wie co ma robić, przegrasz każdą piłkę...to co w danej chwili się zadzieje zależy od tego, co w tym samym momencie robi drużyna przeciwna. Rozgrywający ma to widzieć i odpowiednio kierować grą zespołu. A pozostali mają być przygotowani na kilka wariantów rozegrania przez niego piłki...na tym polega urok tej gry

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Mam to samo.Dla mnie ten sport może nie istnieć.

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

No i to są skutki. Żelazo trzeba kuć jak gorące.

To prawda, 

Błędy kosztują 

Opublikowano

Mnie to nie interesuje jedynie dobrą robotę robi ten bramkarz, a piłkarze to mój kumpel mówi ze dobre ze grają w zagranicznych klubach i tam naprawdę dobrze im to wychodzi ale jak wrócą do reprezentacji to za mało z sobą grają i nie potrafią się zgrać po prostu za mało meczów robią razem.

Opublikowano

No ludziowie kochane...40 milionowy naród, w innych dyscyplinach różnie, a tu kurna zawsze ....no coś nie wychodzi ... No zawsze....

Lubię jak Polacy wygrywają, no ale w piłce nożnej to już norma od bardzo dawna że im nie wychodzi jakoś....

Może inna piłka się uczą....abo cuś...

Po co oglądać i dawać pieniądze na to?

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Mnie to nie interesuje jedynie dobrą robotę robi ten bramkarz, a piłkarze to mój kumpel mówi ze dobre ze grają w zagranicznych klubach i tam naprawdę dobrze im to wychodzi ale jak wrócą do reprezentacji to za mało z sobą grają i nie potrafią się zgrać po prostu za mało meczów robią razem.

A siatkarze to cały czas tylko w reprezentacji grają? Żaden argument dla mnie

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No ludziowie kochane...40 milionowy naród, w innych dyscyplinach różnie, a tu kurna zawsze ....no coś nie wychodzi ... No zawsze....

Lubię jak Polacy wygrywają, no ale w piłce nożnej to już norma od bardzo dawna że im nie wychodzi jakoś....

Może inna piłka się uczą....abo cuś...

Po co oglądać i dawać pieniądze na to?

Nawet niechby przegrali, ale godnie...no i nie zawsze...

A oni, jak się mecz nie ułoży dla nich dobrze w pierwszym kwadransie, to uznają go za stracony o zero walki, poświęcenia i zaangażowania...takie moje zdanie na temat kopaczy...

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

No i to są skutki. Żelazo trzeba kuć jak gorące.

a toto już wystygło 🤔

Opublikowano

Ja przestałem mecze piłki nożnej oglądać już od kilku lat.... Wstyd mniejszy jak się tego nie widzi...

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Qwazi napisał:

A siatkarze to cały czas tylko w reprezentacji grają? Żaden argument dla mnie

W siatce masz tylko 3 odbija ,nie rozumiesz tego ze jest 3 odbicie to musisz przywalić na drugą stronę a w piłce jest za wachanie czy podać czy strzelać samemu,chodzi o psychikę czy teraz czy jeszcze nie a siatce to proste 3 i musisz ,sport nie tylko umiejętnosći ale i psychika.,

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

W siatce masz tylko 3 odbija ,nie rozumiesz tego ze jest 3 odbicie to musisz przywalić na drugą stronę a w piłce jest za wachanie czy podać czy strzelać samemu,chodzi o psychikę czy teraz czy jeszcze nie a siatce to proste ,sport nie tylko umiejętnosći ale i psychika.,

A wszystko jedno.... Jak przegrywają notorycznie to co tu przeżywać?

Wolę sukcesy w innych dyscyplinach....

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

W siatce masz tylko 3 odbija ,nie rozumiesz tego ze jest 3 odbicie to musisz przywalić na drugą stronę a w piłce jest za wachanie czy podać czy strzelać samemu,chodzi o psychikę czy teraz czy jeszcze nie a siatce to proste 3 i musisz ,sport nie tylko umiejętnosći ale i psychika.,

Wiesiu coś mi się wydaje, że Ty nie do końca rozumiesz o co chodzi w siatkówce. Trzecie odbicie to wykończenie dwóch poprzednich. Najpierw trzeba dobrze przyjąć, potem rozegrać tak, żeby przy trzecim odbiciu drużyna przeciwna nie była w stanie wybronić i dopiero wtedy jest to trzecie odbicie, na którym ciąży nawet trochę mniejsza odpowiedzialność niż na wcześniejszych. Dobre przyjęcie pozwala na dobre rozegranie, a dobre rozegranie otwiera możliwość dobrego ataku...

Opublikowano

No właśnie zauważyłem ze ta nasza reprezentacja nie umie podawać, tak czasem myślę ze co niektórzy jak by sli na chama sami lepiej by było ale znowu te spalone, jak się było małolatem i grało to spalonych nie było.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v