Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

👍Dobrze żeś się obrobił, bo ja Ci sprzęcik wyrychtowałem, jak Marcin bizonem przybędzie 🤷😉...

IMG_20230721_194715_354.jpg

Nie no...Marcin konkretny gość...u niego słowo to słowo...droższe od piniędzy...i szybko sprawy załatwia🤷...

Ale zaliczki jeszcze nie przelałeś 😛

Opublikowano
45 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Tak żem czuł...

Może bąka puściłeś 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale zaliczki jeszcze nie przelałeś 😛

Te te☝️. Rzuciłeś cenę, była akceptacja. O zaliczce nie wspominałeś, tylko o lawecie🙆. Nie zmienia się zasad w trakcie gry. Dawej tym kombajnem i startujem...a nie😠...nie usłyszysz, że pieniądze przy okazji😖...

Opublikowano
24 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Błyska się od południowej strony ale raczej nie ma szans na deszcz

W dwóch 10 minutowych podejściach 4mm. A pojechałem kopać pyrki to kurzyło się jak i ostatnio

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

Sciany zewnętrzne wymurowali w dzień ,jutro nadproża itd . Chyba nie będę pokazywał ,jakoś nie mam  weny  ,i ochoty by wysłuchiwać przytyków,i ,,dobrych'' rad bez wiedzy sytuacyjnej . Ale może i sobie trzeba by było coś zrobić ,tylko że na razie nie ma żadnej ,,arterii'' .oprócz kanalizacji i jakijchś tam wypustków wodnych. Kuwa jak pieniądze topnieją ,oglądając jutuberów , i ich ,,książkowe budowy ''jakoś im to taniej wychodzi . Mniej godzin koparkami ,tereny równiejsze ,ławy zalewają w kolano ,mają od ciula miejsca .  Zadne linie nie przeszkadzają ,szamba ,ogrodzenia ,słupy ,drzewa ,poziomy. A ja wlazłem w miejsce że z każdej strony coś nie tak ,coś atakuje ,jak rzeżnika z parówkami ,gromada burków .

Na filmach wszystko łatwe i przyjemne, nawet w,, tych,, filmach to chłopy mają pytongi jak szlabany od pendolino i dmuchają godzinę non stop, nie ma co się sugerować 

Kurna nasmarowana po napinane łańcuchy jeszcze obmyć i gotowa do żniw 

IMG_20230721_211754.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ciekawy to Władek 

Z jego wypowiedzi by znaczyło że AF to powinno być ruskie 

Towarzysz wywalczył i podarował 

Żeby jeszcze nasi nie prosili Ukraińców o te state "czapki" od Niemców 

11 minut temu, Leszy napisał:

@Karol6130 ten rządek cyfr mi nic nie mówi jakoś. Co to jest? 

13 minut temu, Strongman napisał:

Co to

Wyniki z federacji 

Ostatnie liczba komórek somatycznych 

Niepokojąco niska 

Przed ostatnie to mocznik 

Druga tabela tłuszcz 

Trzecia białko 

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Wyniki z federacji 

Ostatnie liczba komórek somatycznych 

Niepokojąco niska 

Przed ostatnie to mocznik 

Druga tabela tłuszcz 

Trzecia białko 

Mi tam płacą za litry,próby niby są ale one nie mają wpływu na cenę litra 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, slawek74 napisał:

bruder marzysz 🤣 twojego by jedne małeko zagniotło 🤣🤣🤣

Idź ty tęczowy gejzerze 😁🤮

Chłop dla chłopa jaja macai się cieszy 🤮

gdzie tam chłop.

Jaki chłop.

Chłop by nie macał.

Ale suafek macał 🤮

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Mi tam płacą za litry,próby niby są ale one nie mają wpływu na cenę litra 

To są wyniki z udoju próbnego z federacji

Z mleczarni mam takie

Data: 2023-07-20; K.SOMT:73 BAK:26 %BI:3.44 %TL:4.48 MCZ:258 SR.K.SOMT:105.5 SR.BAK:35.0 Wyniki w normie

Ty do jakiej mleczarni oddajesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v