Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie no...Marcin konkretny gość...u niego słowo to słowo...droższe od piniędzy...i szybko sprawy załatwia🤷...

Hmmm... 

Chyba mnie akurat nie było....jak tak się działo ..🤔

Opublikowano
10 godzin temu, Łolek napisał:

Kazik pochwal się tu zdjęciem z budowy 

Siemanko 🙋‍♂️

Słonecznie i tak chłodnawo ale deszczu jeszcze potrzebne może w nocy dzisiaj coś popada 

Sciany zewnętrzne wymurowali w dzień ,jutro nadproża itd . Chyba nie będę pokazywał ,jakoś nie mam  weny  ,i ochoty by wysłuchiwać przytyków,i ,,dobrych'' rad bez wiedzy sytuacyjnej . Ale może i sobie trzeba by było coś zrobić ,tylko że na razie nie ma żadnej ,,arterii'' .oprócz kanalizacji i jakijchś tam wypustków wodnych. Kuwa jak pieniądze topnieją ,oglądając jutuberów , i ich ,,książkowe budowy ''jakoś im to taniej wychodzi . Mniej godzin koparkami ,tereny równiejsze ,ławy zalewają w kolano ,mają od ciula miejsca .  Zadne linie nie przeszkadzają ,szamba ,ogrodzenia ,słupy ,drzewa ,poziomy. A ja wlazłem w miejsce że z każdej strony coś nie tak ,coś atakuje ,jak rzeżnika z parówkami ,gromada burków .

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

👍Dobrze żeś się obrobił, bo ja Ci sprzęcik wyrychtowałem, jak Marcin bizonem przybędzie 🤷😉...

IMG_20230721_194715_354.jpg

Nie no...Marcin konkretny gość...u niego słowo to słowo...droższe od piniędzy...i szybko sprawy załatwia🤷...

Się posilam 

20230721_200518.jpg

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Się posilam 

20230721_200518.jpg

..,a jedzenie gdzie?

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

No jak to Cię nie było 🙆...toć on zawsze tak🤷...

Na wszelki wypadek, .....🤐

No weź Karol chabaniny pojedz. Po tym serku, to ty na takim sprzęcie do obiadu nie dojedziesz🤭...

O to to....słuchaj Karol prawie teścia...

Opublikowano

No weź Karol chabaniny pojedz. Po tym serku, to ty na takim sprzęcie do obiadu nie dojedziesz🤭...

Już wpada świnina i wołowina 

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

..,a jedzenie gdzie?

Na talerzu 

Opublikowano
pedro2 napisał:

4 godziny temu, Karol6130 napisał: Takie coś wieźli  Pewnie do Marcina   Oj już musisz od razu foto mojego traktora pstrykać. No dobra wydało się, trudno... 

bruder marzysz 🤣 twojego by jedne małeko zagniotło 🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

świnina i wołowina 

Oj lepij nie mieszać....🤕

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zdobione , Jasiu 590 zł naprawda alternatora , wszystkie bebechy nowe

Ciekawe czy nowy nie tańszy...tak z ciekawości...?

tańszy 🤭😁

Opublikowano

Błyska się od południowej strony ale raczej nie ma szans na deszcz

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Podesłać???

Dawaj👍

Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Z tego co piszą to mi by odpowiadała bo sypka. 

Chmurzy się od zachodu i wg radaru coś idzie. Znów będzie deszcz pewnie.

Ty nie powinieneś już spać?

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Ciekawe czy nowy nie tańszy...tak z ciekawości...?

880 zł 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie chce mi się bo trzeźwy jestem... 

A rozumiem. Ja browara piję i zawsze po nim bierze mnie spanie.

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v