Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Tiaaaaaa. Ty i te Twoje teorie....no z d*py, bo inaczej się nie da napisać...

u mnie jest ograniczenie do 40 km ,wiec ty jako czlowiek znany z poszanowania prawa bys wiecej chyba nie jechal ?? 

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Co ludziom to przeszkadza?

wszystko ludziom przeszkadza-miala byc fabryka czekolady tir-by przeszkadzaly,

gdy miala powstac 1 biogazownia na duza skale-od razu listy protestacyjne ,blokady gminy bo tir-y z kiszonka beda jezdzic.

gdy miala 2 mniejsza -listy protestacyjne  z setkami podpisow, pytam ludzi co podpisywali i w jakiej sprawie ,malo kto wiedzial....

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Nie wkładaj stalowej, po to ktoś wymyślił sprzęgło żeby tam było. Coś Ci zablokuje to rozjebutasz więcej niż to sprzęgło tylko 

Dzięki,czyli jak tylko kurier przyjedzie montuje nowy plastik(aby tylko bylo to co trzeba,nie znalem.wymiarow a tylko wiedzialem ze na 3 sruby i wyglad identyczny), ale powinno to byc to

Opublikowano
6 minut temu, Andrz_ napisał:

Szacunek 1 klasa  mam nadzieje ze twoje dzieci też tak do ciebie i o tobie bedą mówić 

Mogą do mnie mówić,ja sie nie obrażę😀 szcunek to on mial jeszcze u mnie kilka lat temu, stracil go przez ,głupotę ale to nie czas znowu o tym pisać. Widzę że kolega nowy wiec mojej sytuacji życiowej nie zna. I tak ogólnie to mój teść nie ojciec.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

🙋

Śniadanko gotowe 

Kto kawę,kto herbatę bo nie wiem czy wodę w czajniku czy w parniku gotować 😉

IMG20230718040259.jpg

Zajączek pomidory 🤔, a marchewka 😉

Rześko ale i sucho 😔

Elo mordeczki 🙋‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, 6465 napisał:

Byłem  beczką kupony wykorzystać, za 200l. 1160zł.

IMG_20230717_203527.jpg

Mtz tam ostatnio tankowałem, w niedzielę, minh ludzi bezcenne 😂

Trochę poprosiło, w razie po litrze, ani wody nie dało a robotę popsuło 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

🤫🤫🤫, bo Pafnucego obudzita😣

16°, pochmurane lekko

Ja też kawę poproszę 🥱

Ale se pospałem...🙋‍♂️

Opublikowano
9 godzin temu, 6465 napisał:

Byłem  beczką kupony wykorzystać, za 200l. 1160zł.

IMG_20230717_203527.jpg

Ciekawe czy stacja na takich samych zasadach jak moja czy franczyza. U mnie zwykly ON prawie w cenie vervy,tylko 1 grosz taniej bo 3,34, benzyna 6,47 a Lpg 2,75. Ale jak gra muzyka na stacji i widze ze Wi-fi jest to stawiam na franczyzę 😀

Opublikowano
50 minut temu, superfarmer02 napisał:

Mtz tam ostatnio tankowałem, w niedzielę, minh ludzi bezcenne 😂

Trochę poprosiło, w razie po litrze, ani wody nie dało a robotę popsuło 

Po prasę jechałeś?

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Ciekawe czy stacja na takich samych zasadach jak moja czy franczyza. U mnie zwykly ON prawie w cenie vervy,tylko 1 grosz taniej bo 3,34, benzyna 6,47 a Lpg 2,75. Ale jak gra muzyka na stacji i widze ze Wi-fi jest to stawiam na franczyzę 😀

Franczyza.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Franczyza.

Całkiem inny klimat i inne warunki pracy. Chociaz tu gdzie ja pracuję jest dla mnie idealnie. Wczoraj ruchu jakiegos ogromnego nie bylo to wiecej czasu człowiek sie nudził niz pracował😂

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

19°, , wjater jak wariat pędzi 

Padało u Cb wczoraj? Podobno przedwczoraj w Łomazach nieźle popadalo,poszło przez Huszcze na Tuczną i Kodeń. W Terespolu też dolało wody a u mnie nic a nic.

Opublikowano
9 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Rozebrana. Jak jutro przyjdzie to co trzeba to poskladam. Żona ze starym dzisiaj odkręcili. Wczoraj sie za to zabralem ale chlopaki dobrze doradzili ze tylko udarem. Ja dzisiaj w pracy ale juz zalatwiony klucz to mowilem zonie jak chcą to niech próbują i sie udalo odkrecić. Na allegro jedno takie sprzęgło bylo,gdzies znalazlem w internecie sklep ale to chyba ten sam bo tez ilosc ograniczona. Mysle zrobic tak ze jezeli się okaże ze pasuje idealnie to może dorobić normalną ze stali a tą miec na zapas,czy lepiej ten plastik wlozyc jak fabryka każe?

Widzisz, jednak teść się przydaje. Troche jedna i druga strona się dotarły widzę.

Opublikowano

I oczywiscie 5 faktur czy juz na 5 tankowaniu wrzuciles w "koszta"? I poszło na 4 faktury? Mialem takich klientów w tamtym roku jak byly 3 kupony to 9 faktur robilem, 3 telefony i 9 kuponow i KDR. Troche zblokowali kasę bo mamy tylko jedną😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v