Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PAN88 napisał:

43 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Tam w tym PLUKOnie to nie dość że mała Ukraina to jeszcze wielki burdel w przyzakładowym hotelu.Cudeńka Panie się tam dzieją.

Znaczy burdel 🤔

widać że cię tam ciągnie... 🤦‍♂️

Opublikowano
54 minuty temu, szwagier24 napisał:

Kurna a nad morzem 20 stopni, zachmurzone i wieje, eh. 

To nie wiedziałeś że nad naszym morzem latem zimno a zima ciepło i do tego wiatr ? 

Opublikowano
3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Po co obchodzić te wszystkie urodziny 🤔

Jakby Ci to wytłumaczyć, żebyś zrozumiał, a żeby Cię nie urazić 🤔...może cytatem :"nie samym chlebem człowiek żyje", ani nie samymi pieniędzmi, ani też nie...samym sobą...🤷

Jeśli Ty tak pytasz na poważnie, nie robiąc sobie przy tym jak, to ja współczuję Twojej kobiecie (niezależnie czy to żona, czy nie) i podziwiam ją, że...z Tobą wytrzymuje👏

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Trochę nie śmiało pokropiło a miało padać i 9 litrów spaść.... 

Gorączka taka że nic się nie da robic

Miało padać i nie pada, ale za to chmury słońce zasłoniły

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Jakby Ci to wytłumaczyć, żebyś zrozumiał, a żeby Cię nie urazić 🤔...może cytatem :"nie samym chlebem człowiek żyje", ani nie samymi pieniędzmi, ani też nie...samym sobą...🤷

Jeśli Ty tak pytasz na poważnie, nie robiąc sobie przy tym jak, to ja współczuję Twojej kobiecie (niezależnie czy to żona, czy nie) i podziwiam ją, że...z Tobą wytrzymuje👏

Sam bym zapytał ale mnie uprzedził...

W chałupie 27 ale w piwnicy 20. Można zdzierżyć. 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, slawek74 napisał:

widać że cię tam ciągnie... 🤦‍♂️

Nie martw się.Okoliczni omijają to miejsce z dala.Z Polskiej załogi zostało może 10%.

14 minut temu, Popier96 napisał:

Będzie? 😎

received_811756500346352.jpeg

Mogło jeszcze na tym oleju pojeździć całkiem czysty😁

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
marcin19071980 napisał:

48 minut temu, slawek74 napisał: widać że cię tam ciągnie... 🤦‍♂️ Nie martw się.Okoliczni omijają to miejsce z dala.Z Polskiej załogi zostało może 10%.

nie o Ciebie chdziło ...🤦‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja tam zadowolony, że choć tyle było. Zawsze coś. Ale teraz już nie ma na co liczyć. Tylko karmić.

2 km różnicy w odległości między pasiekami i dobre 5-6kg więcej na jednej miejscówce.

Opublikowano
1 minutę temu, Popier96 napisał:

2 km różnicy w odległości między pasiekami i dobre 5-6kg więcej na jednej miejscówce.

U nas w wędrowne czy kilka lokalizacji to mało kto się bawi... Ale gdzieś dalej, bliżej lip to i lepsze wyniki miewali, w sąsiedniej wsi, z 4km w linii prostej ze 3x więcej niż u nas. 

Dla mnie starczy, ja z tego nie żyję. Niech się martwią potentaci. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

U nas w wędrowne czy kilka lokalizacji to mało kto się bawi... Ale gdzieś dalej, bliżej lip to i lepsze wyniki miewali, w sąsiedniej wsi, z 4km w linii prostej ze 3x więcej niż u nas. 

Dla mnie starczy, ja z tego nie żyję. Niech się martwią potentaci. 

Powiem Ci, potentatów to ja nie rozumiem :D. Napierdoli uli, nie dopilnuje i leci po miód prosto z ua :D

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

nie o Ciebie chdziło ...🤦‍♂️

Aaa no chyba że tak.

Opublikowano
Przed chwilą, Popier96 napisał:

Powiem Ci, potentatów to ja nie rozumiem :D. Napierdoli uli, nie dopilnuje i leci po miód prosto z ua :D

I potem tylko się roją. Mamy takiego, ze wsi od nas pochodzi, ma kilka lokalizacji, no niby się szczyci ale jaka jest prawda... W 2019 miał z 200m ode mnie koło 20 rodzin na rzepaku, rójka za rójką szła.

Opublikowano

U mnie w tym roku nic nie uciekło. Teraz jeszcze z bród które będą wisieć zrobię pakieciory. Pasuje dzisiaj odymić, bo matule w poniedziałek wypuszczone z izolatorów.

Opublikowano

Coś spierdoliłem z izolowaniem, bo jedna matka mi się osypała :(. Całe szczęście jeszcze czerw otwarty był i pociągły sobie mateczniki. Się zdziwiłem jak wyciągam ramkę, a tu zgryzione mateczniki. Lukam do izolatora, a matka już wysuszona.

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja w piątek dałem paski ale lepiej nie będę pisał jakie... Dymienie nie wcześniej niż koniec września. 

Warozy jest od ch*ja i jeszcze trochę. W tym roku inną taktykę obrałem.

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Jacuś, Twoja willa...

1689502817214333258248412373252.jpg

jeszcze stoi dom po pradziadkach przeniesiony gdzies  indziej.. ale juz dachowke ma,

1 godzinę temu, szwagier24 napisał:

Kurna a nad morzem 20 stopni, zachmurzone i wieje, eh. 

gdzie ? juz slonce wyszlo i cieplo jest- siostra jest w karwi.

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Trochę nie śmiało pokropiło a miało padać i 9 litrów spaść.... 

Już przykro patrzeć na to co się dookoła dzieje, a jeszcze nie byłem dalej w polach na górce kukurydzę ocenić. Zaś takie owocowe drzewka koło domu to wyglądają jakby je ktoś wrzątkiem polał. Plus wiatr kurz niesie z wszędąd. 

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v