Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale popatrz w innych tematach jaki to światły człowiek a jak narzeka na tych co na nich głosował 🤣

Nie śledzę, ale zauważyłem że od pewnego czasu ma się za lepszego od innych, jak będzie dociekał to powiem od kiedy.   :P

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

od pewnego czasu ma się za lepszego od innych,

mam równać do gorszych? to będzie dobry kierunek? 🤔

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
13 godzin temu, PAN88 napisał:

Podobnie w nocy popadało. Tylko że u mnie w lipcu 1mm deszczu więcej

O kurła to nie wiem czy Cię dogonię w tym miesiącu 😜 

Jest gorzej niż tragicznie. Wszystko usycha. Nie wiem ile by musiało teraz napadać żeby odratować. I 20mm chyba nie zrobi wrażenia. Zero totalnie zero wilgoci w qq i ziemniakach 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie śledzę, ale zauważyłem że od pewnego czasu ma się za lepszego od innych, jak będzie dociekał to powiem od kiedy.   :P

Żeby to jeszcze miało z czym podskoczyc 

Opublikowano

Jeszcze hvje wydziwiają z komisjami suszowymi i komisja ma 60dni na sprawdzenie przed zbiorem 😂😂😂 k**wa pół lipca, a oni za 2msc przyjdą sprawdzić zboża.

Chyba już te zasiane na 24r

Opublikowano

uważasz że przesadzam? mam pobłażać byle komu?

...przymknąć się?.?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

uważasz że przesadzam? mam pobłażać byle komu?

...przymknąć się?.?

Trajektorii lotu gówna nie zmieniaj i jakoś to będzie bo póki co wyznaczasz nowe trendy. Wątpię że zrozumiesz co napisałem, już cie trochę znam

2 minuty temu, pedro2 napisał:

Jeszcze hvje wydziwiają z komisjami suszowymi i komisja ma 60dni na sprawdzenie przed zbiorem 😂😂😂 k**wa pół lipca, a oni za 2msc przyjdą sprawdzić zboża.

Chyba już te zasiane na 24r

Ale dajo! A tamci tylko sobie brali 

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

...przymknąć się?.?

Tu nie chodzi żeby dać sobie wleźć na głowę, jak racja jest po Twojej stronie, ale dużo piszesz i da się wyczuć że masz się za lepszego od innych, takie moje postronne zdanie, to nie żadna złośliwość. Kiedyś nie byłeś taki.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Kiedyś nie byłeś taki.

łeeee. tammm. zawsze byłem... ten lepszy... 🤭

dobra Shonuś... trochę przestanę... nie uważam się za lepszego...

Opublikowano

mnie się nie czepiasz.

obiecuję poprawę... 😆

Opublikowano
31 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale ta definicja idealnie pasuje do ciebie i kilku twoich ziomków

Mietek mądremu tłumaczyć nie trzeba. A lulek i tak nie zrozumie 🤷

Kto z kim przestaje takim się staje. 

Szarpnął parę złotych za pruskawki i obrósł w piórka 😜 zara mu przejdzie...

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

łeeee. tammm. zawsze byłem... ten lepszy... 🤭

dobra Shonuś... trochę przestanę... nie uważam się za lepszego...

Jak ty brykasz tylko do słabszych, silniejszych i inteligentniejszych nie jesteś w stanie w jaki kolwiek sposób pocisnąć i odpuszczasz na starcie 

Opublikowano
14 minut temu, pedro2 napisał:

O kurła to nie wiem czy Cię dogonię w tym miesiącu 😜 

Jest gorzej niż tragicznie. Wszystko usycha. Nie wiem ile by musiało teraz napadać żeby odratować. I 20mm chyba nie zrobi wrażenia. Zero totalnie zero wilgoci w qq i ziemniakach 

Podobno jutro mają przejść jakieś burze to może coś ci skapnie.Wszedzie tak jest.Gdzie jest nie podlewane to już jest po ptakach.Nawet jak by teraz zaczęło padać to te usychające ziemniaki dostaną wymłodów i będzie jeszcze gorzej.

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Mietek mądremu tłumaczyć nie trzeba. A lulek i tak nie zrozumie 🤷

Kto z kim przestaje takim się staje. 

Szarpnął parę złotych za pruskawki i obrósł w piórka 😜 zara mu przejdzie...

A tam zaraz szarpnął. W temacie o truskawkach to on wiele do powiedzenia nie miał także wiesz 

Opublikowano (edytowane)

uważam Ciebie za rozsądnego człowieka,

:$:$:$

przeceniasz, ale miło słyszeć...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Podobno jutro mają przejść jakieś burze to może coś ci skapnie.Wszedzie tak jest.Gdzie jest nie podlewane to już jest po ptakach.Nawet jak by teraz zaczęło padać to te usychające ziemniaki dostaną wymłodów i będzie jeszcze gorzej.

Pomogło by. Już nie raz koniec lipca zaczęło padać konkretnie i zdążyły nadgonic plon. 20 sierpnia się fungi dawało bo dopiero rosły. Późna skrobiowka da radę. Tylko musi zacząć padać 

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Auto za długie, obciąć nadmiar

trzydrzwiowe niech kupi;)

10 minut temu, Baks00 napisał:

Co tam się chłopaczki kąsata🤔

radek chciał dymy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v