Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
27 minut temu, malaczarna napisał:

Wypraszam sobie.

Są wyjątki. Z Ryśkiem byście sprzedali tych swoich rodaków a Ci by nie wiedzieli kiedy 

7 minut temu, Qwazi napisał:

Mietek, bo będziesz walił do...kwiaciarni, albo wysoką premią...łagodził i przepraszał☝️🤭🤭🤭

Mamy duże wydatki premia była ostatnio. Teraz zbieram pieniążki na nowy dach. Stary popękał a gdzieś dalej jechać to mnie przewieje 

Opublikowano

się nie dziwię że złapać nie możesz, jak chcesz go jebnac 🤣

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Będzie plon Przemek👍

Idę po popcorn...sprzeczka małżeńska się szykuje🤭...

Może materiału,do wartości jeszcze poczekajmy.

Wczoraj 3 ,,malych'' zawołali mnie kompletnie nie pasującego do towarzystwa na kawę i pogaduchy...

,,Bańc'' stwierdził że z qq na ziarno do końca już nic nie wiadomo.Mial piękna z potężną kolbą a namłotu słabo,a miał jakoś z drobniutkim ziarnem to sam nie wierzył że aż tak sypie

Opublikowano
42 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Pieczątki na ziarnie są 🤭

Zmyślasz 

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Jakiś podtekst  widzę  ? Masz klyenta na nich  ?

Chciałbyś myć ręce w mydle zrobionym z nich? Albo coś smarować smarem z nich? Bo innego zastosowania nie widzę. Doły kopać do to Chin by się dokopali i znów afera migracyjna

4 minuty temu, DANDYS napisał:

na co jebnąc na stawie karpia,no nie mogę złapać

Prądem 

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

42 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Pieczątki na ziarnie są 🤭

Zmyślasz 

No serio są, żeś mało widział w życiu 🙄🙄🙄🤭

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

amator jestem ch*j

Fiu fiu fiu...nie tak samokrytycznie ...Daniel...bo nic nie "złowisz"🤭

14 minut temu, gregor1284 napisał:
42 minuty temu, malaczarna napisał:

Wypraszam sobie.

Są wyjątki. Z Ryśkiem byście sprzedali tych swoich rodaków a Ci by nie wiedzieli kiedy

Ho Ho...dwa słowa i ...inna melodia🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

I lekki pajac...do zgrabiarki czy kosiarki tak...jak coś trzeba ciężej pociągnąć to się pod d..pę okopie...

Niektórzy nie biorą ślubów kościelnych. Nie można ich za to piętnować🤷...

No 😁 zdziwiłem się jak z opryskiwaczem przy ruszaniu pod stromy podjazd przodek dygało 🙆

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Trza brać się do kosze a szykować

chyba jeszcze sprzedam jeszcze limit 1.60 ha jest

Po ile płacą ? Jaka wilgotność ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zmyślasz 

Żart, a oczernianie, to jednak różnica jest

Opublikowano
59 minut temu, pedro2 napisał:

Marcinek odpuść, Pafnący ostatnio foszasty się zrobił. Musi coś dosypują do tych zapiekanek. Albo fajzer się uruchamia 🙆

Z kolegą bigiem się zaczął zadawać to wiesz

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, PAN88 napisał:

Z kolegą bigiem

No najlepi to jeszcze kolegów mi dobierajta...no jeszcze tego brakowało...🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Marcinek odpuść, Pafnący ostatnio foszasty się zrobił. Musi coś dosypują do tych zapiekanek. Albo fajzer się uruchamia 🙆

Może w tańcach 

59 minut temu, jahooo napisał:

Jak długo w jajach trzyma, to ciśnie na rdzeń kręgowy i mózg

Albo kupy dawno nie robił i gówno przemawia 

• Haha 1
Opublikowano

Ile kosztuje słonecznik zwykły, nie jakiś ozdobny, na poplon? Bo facetka mi dzisiaj krzyknęła 10zł/kg.

Ma ktoś może tu na sprzedaż?

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

gówno przemawia

Mietek cholero 😁 może po prostu starość. 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Ile kosztuje słonecznik zwykły, nie jakiś ozdobny

Od 2 do 5 zł kilogram

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Jak długo w jajach trzyma, to ciśnie na rdzeń kręgowy i mózg

Pewno z autopsji tak😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v