Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
27 minut temu, malaczarna napisał:

Wypraszam sobie.

Są wyjątki. Z Ryśkiem byście sprzedali tych swoich rodaków a Ci by nie wiedzieli kiedy 

7 minut temu, Qwazi napisał:

Mietek, bo będziesz walił do...kwiaciarni, albo wysoką premią...łagodził i przepraszał☝️🤭🤭🤭

Mamy duże wydatki premia była ostatnio. Teraz zbieram pieniążki na nowy dach. Stary popękał a gdzieś dalej jechać to mnie przewieje 

Opublikowano

się nie dziwię że złapać nie możesz, jak chcesz go jebnac 🤣

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Będzie plon Przemek👍

Idę po popcorn...sprzeczka małżeńska się szykuje🤭...

Może materiału,do wartości jeszcze poczekajmy.

Wczoraj 3 ,,malych'' zawołali mnie kompletnie nie pasującego do towarzystwa na kawę i pogaduchy...

,,Bańc'' stwierdził że z qq na ziarno do końca już nic nie wiadomo.Mial piękna z potężną kolbą a namłotu słabo,a miał jakoś z drobniutkim ziarnem to sam nie wierzył że aż tak sypie

Opublikowano
42 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Pieczątki na ziarnie są 🤭

Zmyślasz 

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Jakiś podtekst  widzę  ? Masz klyenta na nich  ?

Chciałbyś myć ręce w mydle zrobionym z nich? Albo coś smarować smarem z nich? Bo innego zastosowania nie widzę. Doły kopać do to Chin by się dokopali i znów afera migracyjna

4 minuty temu, DANDYS napisał:

na co jebnąc na stawie karpia,no nie mogę złapać

Prądem 

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

42 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Pieczątki na ziarnie są 🤭

Zmyślasz 

No serio są, żeś mało widział w życiu 🙄🙄🙄🤭

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

amator jestem ch*j

Fiu fiu fiu...nie tak samokrytycznie ...Daniel...bo nic nie "złowisz"🤭

14 minut temu, gregor1284 napisał:
42 minuty temu, malaczarna napisał:

Wypraszam sobie.

Są wyjątki. Z Ryśkiem byście sprzedali tych swoich rodaków a Ci by nie wiedzieli kiedy

Ho Ho...dwa słowa i ...inna melodia🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

I lekki pajac...do zgrabiarki czy kosiarki tak...jak coś trzeba ciężej pociągnąć to się pod d..pę okopie...

Niektórzy nie biorą ślubów kościelnych. Nie można ich za to piętnować🤷...

No 😁 zdziwiłem się jak z opryskiwaczem przy ruszaniu pod stromy podjazd przodek dygało 🙆

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Trza brać się do kosze a szykować

chyba jeszcze sprzedam jeszcze limit 1.60 ha jest

Po ile płacą ? Jaka wilgotność ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zmyślasz 

Żart, a oczernianie, to jednak różnica jest

Opublikowano
59 minut temu, pedro2 napisał:

Marcinek odpuść, Pafnący ostatnio foszasty się zrobił. Musi coś dosypują do tych zapiekanek. Albo fajzer się uruchamia 🙆

Z kolegą bigiem się zaczął zadawać to wiesz

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, PAN88 napisał:

Z kolegą bigiem

No najlepi to jeszcze kolegów mi dobierajta...no jeszcze tego brakowało...🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Marcinek odpuść, Pafnący ostatnio foszasty się zrobił. Musi coś dosypują do tych zapiekanek. Albo fajzer się uruchamia 🙆

Może w tańcach 

59 minut temu, jahooo napisał:

Jak długo w jajach trzyma, to ciśnie na rdzeń kręgowy i mózg

Albo kupy dawno nie robił i gówno przemawia 

• Haha 1
Opublikowano

Ile kosztuje słonecznik zwykły, nie jakiś ozdobny, na poplon? Bo facetka mi dzisiaj krzyknęła 10zł/kg.

Ma ktoś może tu na sprzedaż?

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

gówno przemawia

Mietek cholero 😁 może po prostu starość. 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Ile kosztuje słonecznik zwykły, nie jakiś ozdobny

Od 2 do 5 zł kilogram

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Jak długo w jajach trzyma, to ciśnie na rdzeń kręgowy i mózg

Pewno z autopsji tak😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v