Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Dziś ja jestem jęcząca i stara 15 kg truskawek zmordowalam nigdy więcej. Pierwszy raz z pektyna. 

Gdzie stara. Pani Dżanetko jeszcze nie jedna nastolatka ma przez panią kompleksy 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Ciekawe gdzie jedziesz 🤔🤔🤔

Fendta byłem obejrzeć 🙄

511

Ale to nie dla mnie, kolega prosił 😏

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Ciekawe czy coś udowodnią im... 

Bo trochę to już za daleko zaszło co robili. 

Fajne to było 2 lata temu, a teraz to już aż oglądać nieraz żal było.

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo zajęć dużo.

Fajne to było za czasów Niemieckiego i Fiodora. Potem to już tylko gorzej... No, jeszcze Jan Ł bo rodo to coś śmieszniejszego ale też chłopina się szybko zawinął...

Wątpię, że coś udowodnią. Choć jestem pewien, że dryblas a i centrala pewnie maczała w tym palce.

O, widzę nie jestem sam. Hvja udowodnią, ta nasza milicja się nadaje ścigać za maseczki. 

Ale coś było na rzeczy, skoro i Leszkowi kichy popalilo. Spiryt to to nie był raczej 

Miałem to szczęście od 2015 śledzić za Niemca, Fiodora i magazyn Łosiów na rzemieślniczej. lajty Janka z garnkiem na głowie i trąbką złoto 😁

Edytowane przez pedro2
  • Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Jak gdzie i kiedy?

Chłopaki wspominają...

1 minutę temu, Łolek napisał:

Ooo patrzta go dowcipnisia 

Nie wi🤫🤭

Może łon się nie pozna🤫🤷

1 minutę temu, pedro2 napisał:

nasza milicja się nadaje ścigać za maseczki. 

Czasem im się coś uda🤷

Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał:

O, widzę nie jestem sam. Hvja udowodnią, ta nasza milicja się nadaje ścigać za maseczki. 

Ale coś było na rzeczy, skoro i Leszkowi kichy popalilo. Spiryt to to nie był raczej 

Miałem to szczęście od 2015 śledzić za Niemca, Fiodora i magazyn Łosiów na rzemieślniczej. lajty Janka z garnkiem na głowie i trąbką złoto 😁

Janek jak kebaby odbierał albo nieboszczyk chuinski robili fajne akcje 🤣

Moim zdaniem dobra szkolna to biedna szkolna, major jak tuszyl coś sobie, albo testowali różne potrawy :o mitomania knura np o muchach że w ciepłych krajach zimują a lecą na skrzydłach u bocianów 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, malaczarna napisał:

10% w PZU jak zapłacisz parę groszy więcej to od 8%

No i u mnie 10.

23 minuty temu, szymon09875 napisał:

Janek jak kebaby odbierał albo nieboszczyk chuinski robili fajne akcje 🤣

Moim zdaniem dobra szkolna to biedna szkolna, major jak tuszyl coś sobie, albo testowali różne potrawy :o mitomania knura np o muchach że w ciepłych krajach zimują a lecą na skrzydłach u bocianów 🤣🤣🤣

Pamiętam jak dziś.

-na badania? 

-na badania. Jarek tylko po dachach nie łaź mnie, broń Boże 😜 

Majorek nieporadny, każdy się na nim ślizgał i rwal ile wlezie. Szkoda. Teraz jestem często w białym to mu postawię świeczkę. 

Golem miał już dawno kopnąć w kalendarz, a jeszcze meksikana przeżyje 😉

13 minut temu, malaczarna napisał:

Ja nie warcze wystarczy że spojrzę. Nie muszę się odzywać. Prawie 20lat treningu robi swoje

Moja jeszcze nie warczy. Ale ona wie kto tu spodnie nosi 😎 a do mamusi daleko 🤭

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Agrest dno cenowe połączone z niskim plonem.

Porzeczek jeszcze mniej na krzewach.

Kombajn działa. Jest "sprawniejszy" od poprzednika, szybciej można zbierać

Może nie, ale nawet 3zł nie ratuje mnie przy plonie 1,5t/ha.

Gregor, daleko jesteś?

Wež zawróć, bo już w domu jestem, innym razem coś naskrobiemy.

A 5 zł będzie ratowało? Może w porywach nawet 6. Gwiazdy na niebie mówią, że plonu będzie połowę na zapotrzebowanie zakładów. Owszem zapasy koncentratu jeszcze są(mrożonki pewnie też), ale podobno zachód nie wierzy, jak u nas zmarzło.

Wrzuć jakieś zdjęcie jak to u ciebie średnio wygląda w krzaku, bo w te 1,5 tony słabo wierzę.

Znajomi zbierali dziś jagodę, po zmolestowaniu okolicznej chłodni by to wzięła. 3,5zl.(dostałem czeszkę tego, ale u mnie słabe parcie na dżem, Wojtek i zojka mają słabe walory smakowe). Jeden 5ha 5-6 roczne będzie likwidował.

Agrest wisi na krzakach, jeden sąsiad, gdzieś ma Luke i zbiera.

Z czerwoną będzie masakra sporo zostanie na krzakach. Znów popularny będzie deal czerwona za czarną. Taka analogia: jak czerwoną była za piuntke, to jako jeden z niewielu miałem plantację. Teraz jestem jednym z niewielu, który jej nie ma. To jak ma być cena?

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Strzelasz z oka?

Nie mam zeza. 

9 minut temu, pedro2 napisał:

No i u mnie 10.

Pamiętam jak dziś.

-na badania? 

-na badania. Jarek tylko po dachach nie łaź mnie, broń Boże 😜 

Majorek nieporadny, każdy się na nim ślizgał i rwal ile wlezie. Szkoda. Teraz jestem często w białym to mu postawię świeczkę. 

Golem miał już dawno kopnąć w kalendarz, a jeszcze meksikana przeżyje 😉

Moja jeszcze nie warczy. Ale ona wie kto tu spodnie nosi 😎 a do mamusi daleko 🤭

Ty jesteś tą głową a ona szyja co kręci ta glowa. Mamusia blisko. Jak założę  spodnie to nie ma takiego efektu jak mam  kieckę. 

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Trzeba brać od prawdziwych rzemieślników a nie partaczy.

Zapytaj @6465jaki kiedyś ode mnie dostał smakołyk albo @danielursus3pco dostał za wygraną w konkursie 

To był towar nie do podrobienia. Nie każdy robi to w jaskini 😁

Opublikowano
23 minuty temu, 6465 napisał:

Coś tam popadało bo asfalt mokry a deszczomierz dogorywa w piaskownicy. 17⁰C

🙋 A ty to do pracy czy z pracy?

Do pracy na południe,kabany 2 do odstrzału,a pogoda z rana sprzyja 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v