Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Jest różnica wygrać 10 tys i oddać 1/3 . A wygrać 20/25 tys i oddać 1/3 

Każdemu zostanie większą kwota jak jest z czego dzielić . Daje taki przykład 

Tego samego zdania jestem 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Męskie strzyżenie już ponad 30zł, damski fryz pewnie wielokrotność tej sumy. Ja tam wychodzę z założenia, że ona nie miałaby wyglądać tylko zrobić co potrzeba. Zresztą będąc na swojej studniówce, na weselu już dwa lata temu to tak prawdę mówiąc chyba żadnej by się nie wybrało bo to tylko zmalowane, sfryzurowane. Zamiast lepiej wyglądać to wyglądały gorzej niż w szkole czy przy spotkaniu "na co dzień".

Raczej zaglądanie sobie w czyjeś życie i nie swoje problemy. Chcą się rozwodzić, niech się rozwodzą, ich dzieci, ich problem.

Były porobione ,,po tuningu ,,na studniówce 

Pewnie straszydły w makijażu.

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

A daj spokój, jakby normalnie się ubrać nie dało. Wydekoltowane, w sukienkach jakieś rozcięcia, jakby się nie dało prosto, skromnie i elegancko. Taki wyścig chyba, która bardziej odsztafirowana.

• Like 1
Opublikowano
konteno napisał:

7 godzin temu, mf362 napisał:

Trzeba wiedzieć gdzie zgłosić się i wybrać najlepszą opcję , 

im skuteczniejsza kancelaria tym więcej wysądzi ale i większy % z wywalczonego odszkodowania se przytuli , na jedno wychodzi 

no nie na jedno

Opublikowano (edytowane)

I tutaj masz rację Piotrze. Też bardziej mi przypada do gustu skromna kreacja i dyskretny, subtelny makijaż.

Ja nikomu wizycie nie zaglądam, ale nie sposób czegoś nie widzieć, kiedy wychodzisz z domu i widzisz podwórko sąsiada, do którego jest max 15 metrów. Poza tym są jeszcze takie sygnały jak ten, że ta dziewczynka bardzo często przychodziła do mojej córki i nagle przestała

Edytowane przez Qwazi
Literówka
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Męskie strzyżenie już ponad 30zł, damski fryz pewnie wielokrotność tej sumy. Ja tam wychodzę z założenia, że ona nie miałaby wyglądać tylko zrobić co potrzeba. Zresztą będąc na swojej studniówce, na weselu już dwa lata temu to tak prawdę mówiąc chyba żadnej by się nie wybrało bo to tylko zmalowane, sfryzurowane. Zamiast lepiej wyglądać to wyglądały gorzej niż w szkole czy przy spotkaniu "na co dzień".

Raczej zaglądanie sobie w czyjeś życie i nie swoje problemy. Chcą się rozwodzić, niech się rozwodzą, ich dzieci, ich problem.

Co innego jakby napisał że się rozwodzą i oceniał ich zachowanie a co innego jak mu najzwyczajniej w świecie dziecka szkoda. Nie napisał nic co by wskazywało że interesuje go ta sytuacja 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

I tutaj masz rację Piotrze. Też bardziej mi przypada do gustu skromna kreacja i dyskretny, subtelny makijaż.

Jak szła ze mną dziewczyna na studniówkę, ustaliliśmy, że sukienka prosta, bez żadnych cudów, bez dekoltów, żadne mini, żadne szpilki, nie chciałem nawet aby szła się fryzurować ale się uparła, zapłaciła sama to miała, już miałem z nią dość przebojów żeby się o to wykłócać. Jakby babka jej była z 5 lat młodsza wtedy to by jej sama suknię uszyła. 

• Haha 2
  • Confused 2
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

a która kobieta na wsi teraz chodzi w chustce na głowie i ma utytlane ręce? dziś na wsi są fryzjerzy kosmetyczki i inne tam spa i kobiety z tego korzystają

I to mi się najbardziej nie podoba... 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Mam taki właśnie rozwód za płotem. Dziewczynka 8 lat. Ma kontakt z obojgiem rodziców i nie ma skandalu, awantur ani kłótni. Dziecko jest tak pogubione, że aż nie do poznania😔

No dobrze, ale co Cię cudze dzieci obchodzą?

Piotrze ja wiem ze Ty byś chciał chłostać kobiety i zakładać homonto i w nie orac. Ale wiesz czasy się zmieniły weszły komputery mamy równouprawnienie i takie tam inne ruchy feministyczne. i czasu nie cofniesz 😉😉

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Ja nikomu wizycie nie zaglądam, ale nie sposób czegoś nie widzieć, kiedy wychodzisz z domu i widzisz podwórko sąsiada, do którego jest max 15 metrów. Poza tym są jeszcze takie sygnały jak ten, że ta dziewczynka bardzo często przychodziła do mojej córki i nagle przestała

Makijaż jak makijaż mnie najbardziej rozbraja laska w eleganckiej sukience i z trampkami

Opublikowano
MonteChristo napisał:

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Wina rodziców 

Teraz i chłopy doią w rękawiczkach 

Oglądałem kiedyś jockera to te pindy dwie bartoszek i adrianek to nawet do włożenia bolca zakładają rękawiczki 

ja też zakładam rękawiczki to się nazywa bhp

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

ja też zakładam rękawiczki to się nazywa bhp

I ta rękawiczka cię od czegoś uchroni myślisz, przestań takie bzdety pisać

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Makijaż jak makijaż mnie najbardziej rozbraja laska w eleganckiej sukience i z trampkami

najważniejsze jest to, czego nie widać, i nie chodzi o kuciapkę, tylko o charakter i chęć do pracy

Opublikowano
MonteChristo napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

a Ty ile masz lat?

za kilka miesięcy 26

powoli musisz się chłopie zbierać tyłki ta Panna taką młoda żeby chociaż z 22 miala

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak szła ze mną dziewczyna na studniówkę, ustaliliśmy, że sukienka prosta, bez żadnych cudów, bez dekoltów, żadne mini, żadne szpilki, nie chciałem nawet aby szła się fryzurować ale się uparła, zapłaciła sama to miała, już miałem z nią dość przebojów żeby się o to wykłócać. Jakby babka jej była z 5 lat młodsza wtedy to by jej sama suknię uszyła. 

mylisz pojęcie "dziewczyna" z "zakonnica"

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, mf362 napisał:

A daj spokój, jakby normalnie się ubrać nie dało. Wydekoltowane, w sukienkach jakieś rozcięcia, jakby się nie dało prosto, skromnie i elegancko. Taki wyścig chyba, która bardziej odsztafirowana.

no moja koleżanka 20 parę lat temu na studniowce miała mała czarna 🤭

Opublikowano
MonteChristo napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

z trampkami masz dużo racji też mi się to nie podoba ale teraz podobno taka moda

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Mam miastowego ale ci u mnie na wsi to żaden nie jest taka fleja jak ten z Plutycz

Trzymam się tego, że on jest wyjątkiem. U mnie na wsi jest dwóch starych kawalerów, ale między nimi a nim jest przepaść mimo, że obaj lekko po pięćdziesiątce 

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

powoli musisz się chłopie zbierać tyłki ta Panna taką młoda żeby chociaż z 22 miala

E tam młoda Czarek Pazura chajtnął się mając 43 lata z 21 latką

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał:

Mam miastowego ale ci u mnie na wsi to żaden nie jest taka fleja jak ten z Plutycz

No znam takiego, oprócz tego, że ma C.O w domu i łazienkę to reszta wygląda podobnie. Tyle, że i tak śpi i przebywa w piwnicy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v