Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

Znowu ukradłeś mój deszcz.

Już nie pada🤬🤬🤬🤬

Chciałem napisać że już tak się nie złość bo qq na łąkach dostała wody, ale padało tak dobrze do połowy lasu 

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Dajcie nam trochę tego deszczu bo nawet chwasty w qq nie chcą usychać szczególnie perz, a są takie placki na dwóch polach 

IMG_20230616_210142.jpg

IMG_20230616_210415.jpg

Marek a no widzisz szczęście sprzyja bogatszym , wielkopolskie dostało deszczu , południowa Polska i Podlasie też ,a centrum Sahara 🤷 , i jak doganiać świat🤔 . Zainwestowałem w tym roku w pola sporo to uja się zwróci 😐

Ale i tak masz ładną kuku 👍

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Mówię wam nie denerwujta mnie temu pada tamtemu a u nas kuwa nic, oj nie ma sprawiedliwości na świecie 😔

Oj kiedyś i do Ciebie zabłądzi ten deszcz..

Bądź dobrej myśli..

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Cześć wszystkim, deszczu nie było nie ma i daj Boże żeby był 

@Aktywnyrolnik7245na Twoje głupie pytanie to  odpowiem  że normalnie nie wiem co o tobie myśleć 

A no cześć Marku . Myśl o mnie pozytywnie 😊

Opublikowano
Łolek napisał:

4 godziny temu, slawek74 napisał:

wysyłasz 🤔🤭 moja jedna kocica wczoraj zaginęła 🙄

Już zamówiony 

3 godziny temu, Marcin133 napisał:

Gdzie tam latasz Jaryszki,Agroma,Agrohandel,Rolserwis? 

Alfa i ten sklep na skrzyżowaniu  po graty do rcw 

a ja już prawie gotów był jechać po niego do centralnej Polski....

bratrolnika napisał:

9 godzin temu, adamowicz84 napisał:

ładna,  co pod maską i ile km

1.5TSI 150KM

45 minut temu, stempos1980 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 Tak wygląda w całości paralizator jak to ty to nazwałeś 😁 

Ghostbuster😁

kurla teraz to wkładają silniki od kosiarki do samochodòw 🙆‍♂️ kolorek bije po oczach...

stempos1980 napisał:

10 minut temu, szymon09875 napisał:

Mszycbuster 🤭

Tu się niema co śmiac bo ta mała kostka na zbiorniku paliwa generuje 25 kuni mocy. 

Silnik odrzutowy 

latasz tym jak czarownice na miotłach 🤔🤪

Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

Mówię wam nie denerwujta mnie temu pada tamtemu a u nas kuwa nic, oj nie ma sprawiedliwości na świecie 😔

Ja już się nawet przestałem denerwować. Siódmy tydzień i tylko może z litr trzy dni temu, który wyparował zanim do ziemi doleciał😓

Są jakieś wielbłądy, co mają białe łby🤔. Może by toto zacząć hodować🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v