Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

mijałem lawetę upainska. 

new bmw i Astona Martina .

pewnie na czołgi to będą przezbrajać, czy coś 🤔

miały szyberdachy ? to wieżyczke sie wsadzi 

Opublikowano
7 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Ktoś jeszcze narzeka że sucho.800metrow od moich upraw wszystko w pasie 3km wygląda tak.Ale popadało.

IMG_20230616_081111_181.jpg

IMG_20230616_081643_341.jpg

pokaż to tym co sie cieszą z gradu , już wolałbym śnieg bo woda łagodniej i wolniej spada od ulewy 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Dostałem jeszcze zimówki na alufelgach, może w zimowym zestawieniu ci się spodoba 

Zmieniałem, auto z Łodzi

Ba no ba, pewno że tak 

Czy lepsza to nie wiem. Zapewne nie gorsza 

Przez chwilę miałem chęci na x-ceeda, ale za duży jak dla mnie

no x ceeda kiedyś se kupie 😛

Opublikowano
39 minut temu, Baks00 napisał:

U mnie miejsca brak,w tym przypadku -,,pewna Pani jest w złym towarzystwie"🤷

Insiminujesz mięsnymi?

Trzy rasy u mnie w inseminacji. SM, MO i LM

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Coś ostatnio ludzie skryci się robią....😕

się nie ma co dziwić auta takiego pokroju to u nas w okolicy mało kto ma , jedna agentka PZU ma takie służbowe a dyrektor w robocie ma Atecę 

ile taka atencja w full opcji może kosztować ? wcześniej jakąś mazde 6 chyba miał 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
4 godziny temu, mf362 napisał:

Jak nie wybuchnie silnik to może by trochę podkręcił go .

to i tak wydmuchane nie wiadomo skąd 

23 minuty temu, Baks00 napisał:

Cały dzień mżawka 

u mnie tez od jakiejś godziny mżawi 

Opublikowano

Panowie pszczelarze, akacja zawiodła, ale te mszyce nie takie złe w pewnych okolicznościach. Przed lipą po korpusie spadzi natargały, co prawda nie wszystkie rodziny (BF ma w d*pie spadź), ale pozytywnie się zaskoczyłem dzisiaj otwierając niektóre rodziny 😁. Się zastanawiałem skąd taki nakrop, idę wzdłuż działki sąsiada i patrzę na jodły, a tu jedna pszczoła na nich 😁😁. Ciekawe czy lipa coś podleje. 

Opublikowano
radekz200 napisał:

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Dostałem jeszcze zimówki na alufelgach, może w zimowym zestawieniu ci się spodoba 

Zmieniałem, auto z Łodzi

Ba no ba, pewno że tak 

Czy lepsza to nie wiem. Zapewne nie gorsza 

Przez chwilę miałem chęci na x-ceeda, ale za duży jak dla mnie

jak dorośniesz 😛

Qwazi napisał:

1 minutę temu, Baks00 napisał:

BG?

Normande

miałem napisać 😛

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, konteno napisał:

pokaż to tym co sie cieszą z gradu , już wolałbym śnieg bo woda łagodniej i wolniej spada od ulewy 

Teraz ma być 30* to miasto znów się ucieszy.

IMG_20230616_181303_533.jpg

IMG_20230616_181748_063.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

A o tej, co żeś mnie namówił zapomniałem. To tylko jedna sztuka, ale fakt jest jeszcze dalmatyńczyk🙆🤗😉

Normandzka? Podobne umaszczenie czasem po duńskich z MO były. 

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

raczej z jednej fabryki auta w obu logach wyjeżdżają i tak samo dystrybucja , coś jak CNH czy SDF 

Możliwe. Kiedyś Cupra oznaczała najmocniejszego Seata, teraz jest to oddzielna marka 

49 minut temu, radekz200 napisał:

Fajne, fajnie wyposażone. Miałem chęci, ale jak dla mnie za duży

46 minut temu, konteno napisał:

ile taka atencja w full opcji może kosztować ? wcześniej jakąś mazde 6 chyba miał 

Ateca na koniec maja 156tys.zł, za 1.5TSI, wyposazenie nie wiem jakie, ale jak pokazowa w salonie to pewnie bogata wersja 

22 minuty temu, Baks00 napisał:

Ząbki taka miejscowość Mazowieckie-jest tu który z okolic?

Ja nie, ale jakby co to niedaleko mam do Ziąbek, w łódzkim 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v