Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Masz ciekawych znajomych...

To było zanim ten młodszy ozenil się z córką tego starszego. Mam dużo znajomych, jednych cudakow innych normalnych 

Ten starszy z białej jest 

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Znam teścia i zięcia którzy razem po burdelach krążyli. 

Dziadu o sobie piszesz 🤔😁.

Witajcie kolejny dzień czekania na deszcz

Opublikowano
13 godzin temu, 6465 napisał:

Sąsiadka przyniosła łubiankę truskawek i mówi że jeszcze dwa rwania i po sezonie. Krzaki usychają.😞 @Pafnucy12 ty to chyba masz nawodnienie?

i mi szwagier wczoraj wieczorem dwie łubianki przywiózł, jako wstęp do negocjacji...

9 godzin temu, stempos1980 napisał:

Wcale nie tak łatwo bo mam wymagania co do wielkości 🤔

żeby mały był, czy że duży???

Opublikowano
13 minut temu, PAN88 napisał:

Dziadu o sobie piszesz 🤔😁.

Witajcie kolejny dzień czekania na deszcz

A dzie tam, za dużo darmowego dymania żeby za to płacić. Kiedyś peta zawoziłem do jakiejś menelicy to mówił żeby iść jej córkę pyknąć ale od takich towarów to z daleka

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:
2 godziny temu, Łolek napisał:

rodzice zawsze chcą dla dzieci jak najlepiej  przynajmniej tak powinno być, ale życia za nie nie przeżyjemy muszą żyć własnym życiem i muszą popełniać błędy 

Jakbyś widział że córka bierze alkoholika, czy jakiegoś dziwkarza, a sama tego nie widzi, to też byś się nie wtrącał? ciekawe.

A możecie wykluczyć taki przebieg sytuacji, że Marcin rozmawiając z teściem, się użalał, jaki to on biedny, nieszczęśliwy, jak mu za mleko słabo płacą, ile ma roboty, nie ma czasu i wogóle...i w końcu chłop mu powiedział: " sprzedaj, idź na etat, będzie Ci lepiej"? A Marcin odebrał po swojemu i gównoburza gotowa

Ja bym nie wykluczał ani takiej możliwości, ani jeszcze kilku innych. Nie znam sytuacji, nie będę oceniał...

8 minut temu, slawek74 napisał:

Kwasi Ty chyba głodny 🤔🤭

7 minut temu, Karol6130 napisał:

A co się dziwisz, w końcu zięcia pod dachem ma😉

Myślisz Karol, że mnie...odżarł🤔😱

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

@Qwazijest to wielce prawdopodobne

Jeśli bez powodów się wcina to gonić dziada ale jeśli chce wpłynąć na przyspieszenie pewnych decyzji i wstrzasniecie naszego delikwenta  to może i dobrze że się odezwał 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Qwazi napisał:

Ja bym nie wykluczał ani takiej możliwości, ani jeszcze kilku innych. Nie znam sytuacji, nie będę oceniał...

Bardziej bym się skłaniał że użalał się że żenić się nie może, bo nie ma warunków i prędko nie będzie miał. 

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

A możecie wykluczyć taki przebieg sytuacji, że Marcin rozmawiając z teściem, się użalał, jaki to on biedny, nieszczęśliwy, jak mu za mleko słabo płacą, ile ma roboty, nie ma czasu i wogóle...i w końcu chłop mu powiedział: " sprzedaj, idź na etat, będzie Ci lepiej"? A Marcin odebrał po swojemu i gównoburza gotowa

Ja tam nic nie myślę 

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 godzinę temu, Desperado napisał:
2 godziny temu, Łolek napisał:

rodzice zawsze chcą dla dzieci jak najlepiej  przynajmniej tak powinno być, ale życia za nie nie przeżyjemy muszą żyć własnym życiem i muszą popełniać błędy 

Jakbyś widział że córka bierze alkoholika, czy jakiegoś dziwkarza, a sama tego nie widzi, to też byś się nie wtrącał? ciekawe.

8 minut temu, slawek74 napisał:

Kwasi Ty chyba głodny 🤔🤭

7 minut temu, Karol6130 napisał:

A co się dziwisz, w końcu zięcia pod dachem ma😉

ja bym tam teori nie dopisywał... 🤭😁 a Karolek to może i zarłoczny 🤪

• Haha 1
Opublikowano
Desperado napisał:

6 minut temu, Qwazi napisał:

Bardziej bym się skłaniał że użalał się że żenić się nie może, bo nie ma warunków i prędko nie będzie miał. 

też prawdopodobne...

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Bardziej bym się skłaniał że użalał się że żenić się nie może, bo nie ma warunków. 

To też jeden z możliwych scenariuszy. Zresztą wielokrotnie tutaj już mu ludzie pisali, że ma fach w ręku i żeby gospodarkę odpuścił. Sam słuchając nieraz swojego syna próbowałem mu wskazywać inne możliwości, chcąc mu rozszerzyć spojrzenie na problem, z jakim się w danej chwili mierzył, bo sam tych możliwości nie dostrzegał. Ale nigdy go na nic nie ukierunkowywałem. Wybór należał i należy do niego. Tak samo robił mój ojciec i teść wobec mnie. Zwrócili moją uwagę na coś, i tyle

Tak że, nie wiemy jak tam było, bo Marcin rzucił chwytliwe hasło, bez kontekstu🤷. Zresztą nie po raz pierwszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v