Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Baks00 napisał:

No i grucha wstępnie na wtorek zamówiona 

Ludzie pryskaja,inni przesiewają,ruch na całego

A ja już tylko poleżeć 💪

To i ja się pochwalę, 90% pierwszego etapu kostki zakończone. Jeszcze jedna sobota i po robocie 

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

To i ja się pochwalę, 90% pierwszego etapu kostki zakończone. Jeszcze jedna sobota i po robocie 

Daj fotki jak zakończysz,a na wiankowe to bez zaproszenia wpadniem

Opublikowano
jacus napisał:

mi przed chwila tez malo braklo- tyle ze byle jaki rowek ..

12 minut temu, Uziu92 napisał:

Nie ma przelotów na pusto 😂

za taki zestaw to ile nagrody od mundurowych ??

właśnie siedzę i odpisuje z zakładu karnego, jest spoko 😁 dobre jedzenie , miękki koc i prycza 😁

soltys48 napisał:

21 minut temu, Uziu92 napisał:

Nie ma przelotów na pusto 😂

Ładny ten Twój Ares 👍

4 minuty temu, Roki212 napisał:

U mnie tezy pozamiatało 😠

Taka pyra odbije 

Przed chwilą, DANDYS napisał:

wiecie że dziś powtórka z przymrozkiem 🤦🤦

Wiemy......

a dziękuję, to ten co jak go klepałem to mi przystanek wychodził autobusowy 😂

Opublikowano

Na temat majstrów nawet nie chce mi się dziś pisać. W poniedziałek jak się nie pojawią u mnie to ich zayebie 

10 minut temu, Uziu92 napisał:

Sołtysie, mogę ale dopiero jak u siebie budowę ogarnę, majster mi się wysrał, ukradł mi projekt , problemów mam więcej niż włosów na głowie teraz ...

Opublikowano
30 minut temu, wojtal24 napisał:

potnij trakiem objazdowym na bale i wrzuć na strych niech sobie schnie co jakiś czas przelozyc może na coś się przyda

Do jednego obałka nie przyjadą... 

24 minuty temu, Baks00 napisał:

Daj fotki jak zakończysz,a na wiankowe to bez zaproszenia wpadniem

Ale całość czy pierwszy etap??? Bo żeby zakończyć pierwszy etap to raptem jeden dzień potrzebny, jakby się mocno dziś uparł to może za jaką godzinę by już kończył, ale po co się zażynać 

Drugi etap to chodnik na taras z tyłu domu, i opaska dookoła chaty. Ale to to już na spokojnie będzie dłubane 

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Na temat majstrów nawet nie chce mi się dziś pisać. W poniedziałek jak się nie pojawią u mnie to ich zayebie 

Musi się te majstry pokiprowali bo i przed chwilą znajomy dzwonił że dach jest do roboty. Ludziom się robić nie chce, za dobrze się żyje...

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Na różycach tych co masz szwagra ma gość taki trak taśmowy. Może by mu podrzucić. Zobaczymy.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale całość czy pierwszy etap??? Bo żeby zakończyć pierwszy etap to raptem jeden dzień potrzebny, jakby się mocno dziś uparł to może za jaką godzinę by już kończył, ale po co się zażynać 

Drugi etap to chodnik na taras z tyłu domu, i opaska dookoła chaty. Ale to to już na spokojnie będzie dłubane 

Jakie wstawisz będzie co pochwalić 

Chodnik prosty czy jakieś esy floresy?

Opublikowano
54 minuty temu, marcin19071980 napisał:
55 minut temu, gregor1284 napisał:

No to Maniek namyslaj się bo zaraz będzie drożej 

Nie będzie drożej bo i tak w Polsce nie sprzedaje.😁Cena dla orientacji.

Widzisz Mieciu, byznesu nie będzie. Wiedziałem, bo Marcin pisał, że za granicę. Ja bardziej chce iść w dobre pochodzenie. Marzy mi się wyhodować konia, który ukończył zakład treningowy. Ale to pozostanie raczej w sferze marzeń 🤷

@szymon09875, gdzie żeś jest🤔😉. Wróciłem na łąki...będziem kosić dalej😎

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Musi się te majstry pokiprowali bo i przed chwilą znajomy dzwonił że dach jest do roboty. Ludziom się robić nie chce, za dobrze się żyje...

Sąsiad własnie pożegnał ekipę od dachu,230 m opakowanie w dwa dni.Chlopoczki narwane,ale ekipa zgraną w dobrych pieniadzach

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Jakie wstawisz będzie co pochwalić 

Chodnik prosty czy jakieś esy floresy?

Albo z czego się pośmiać...

Chodnik będzie w kształcie litery C, raczej bez cudowań

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Sąsiad własnie pożegnał ekipę od dachu,230 m opakowanie w dwa dni.Chlopoczki narwane,ale ekipa zgraną w dobrych pieniadzach

U sąsiada też dwa dni temu zaczęli dach robić. Pierwszego dnia nie przyjechali wcale, drugiego dnia ołatowali jeden bok kopertowego dachu

Widzę że sąsiad na błędach nie uczy się wcale, ekipy z innych branży też takich wybierał 

Opublikowano
Qwazi napisał:

54 minuty temu, marcin19071980 napisał:
55 minut temu, gregor1284 napisał:

No to Maniek namyslaj się bo zaraz będzie drożej 

Nie będzie drożej bo i tak w Polsce nie sprzedaje.😁Cena dla orientacji.

Widzisz Mieciu, byznesu nie będzie. Wiedziałem, bo Marcin pisał, że za granicę. Ja bardziej chce iść w dobre pochodzenie. Marzy mi się wyhodować konia, który ukończył zakład treningowy. Ale to pozostanie raczej w sferze marzeń 🤷

@szymon09875, gdzie żeś jest🤔😉. Wróciłem na łąki...będziem kosić dalej😎

daj spokuj zara niedziela 🙆‍♂️🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v