Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

Ja czas to bym znalazł, tylko mnie do tego nie ciągnie...mam inne zainteresowania...i tam też czas będzie potrzeby...nawet więcej...kiedy już zakupię 

brzmi tajemniczo myślistwo? zabytkowe auta?

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Żona

Na szczęście myślę, że hodowle czy jakiekolwiek pomysły kogoś takiego jak "żona" mnie ominą.

1 godzinę temu, Sylwekx25 napisał:

U mnie już kur ładnych parę lat nie ma.. Ani wszelakiego drobiu, nie lubię tego, wystarcza mi jak u sąsiada dzioby drą 🥴

Tak samo jak ja nie lubię psów, kotów i wielu innych stworzeń... Krowy też nie mam bo już nawet produktów mlecznych nie jem... Kiedyś jeszcze sery ale teraz już ani tego nie.

Trzeba trochę siana zebrać...

Opublikowano

Kurna, majster dziś ocenił mnie na 55 lat😪😪😪

Nie podniosę się już chyba🤕

Opublikowano

Imiennik musisz się za siebie wziąść 🙋‍♂️

Rolnik1973 napisał:

To z przerobienia 

Styrany organizm szybciej starzeje się

to wychodzi że ja to leń 🙆‍♂️🤦‍♂️😁

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Dzisiaj rano 3-3,5 żółta 4 irga na wyjściu.

Kapusta biała 5zl sztuka. Wszystkie ceny na wyjściu

Kupca się pojawia sporo ale podobno nasi regionalni geniusze agrobiznesu po 2zl z pola lecą.Szczerze wątpię w te plotki bo mało kto jeszcze kopie.

Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał:

Jak to zlikwidować 

to zależy od ilości tego zboża, małą ilość można opryskać cyperkilem czy innym środkiem po rozsypaniu na płaskiej powierzchni, większą trzeba gazować, dużo tego ??

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Imiennik musisz się za siebie wziąść 🙋‍♂️

to wychodzi że ja to leń 🙆‍♂️🤦‍♂️😁

Wychodzi że trzeba kochankę znaleźć. Od razu lat ubędzie.

A Ty Rysiu na ile wyglądasz?

Pączuś w maśle około 40stki?🤣

Opublikowano
48 minut temu, malaczarna napisał:

Albo to rozpłaszczyk rdzawy jest. Chyba mu ugotuje. 10 bel siana i rozdupczylo belarke

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Czy to larwa miła spożywczego? Wysłać miastowego  męża po pszenicę 

IMG_20230531_161744.jpg

IMG_20230531_161744.jpg

Było u mnie kupić

Bez takich zawartosci

1 minutę temu, Agrest napisał:

A Ty Rysiu na ile wyglądasz?

Pączuś w maśle około 40stki?🤣

Nie wiem

Nie pytam a nikt nie mówi że stary

Opublikowano
20 minut temu, marcin19071980 napisał:

Kupca się pojawia sporo ale podobno nasi regionalni geniusze agrobiznesu po 2zl z pola lecą.Szczerze wątpię w te plotki bo mało kto jeszcze kopie.

Podobno wczoraj 2 było na zjazdowej

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Podobno wczoraj 2 było na zjazdowej

Czyli debili nie brakuje.Jak bedzie taka cena to pie.... nie kopie.Kiedys w lipcu wykopałem i wziąłem więcej niż ci pajace co w czerwcu po 10zl za wór oddawali

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

to zależy od ilości tego zboża, małą ilość można opryskać cyperkilem czy innym środkiem po rozsypaniu na płaskiej powierzchni, większą trzeba gazować, dużo tego ??

Jak mi to skoczy na jakieś 10 t owsa i z 5 pszenżyta leży tam. Nie wiem czy to przelazlo. Jaka karencja jest?

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Nazbieraj mi na ryby. Ryb Ci przyniosę 

Prezesie żadnych ryb. 

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Było u mnie kupić

Bez takich zawartosci

Nie wiem

Nie pytam a nikt nie mówi że stary

Nie wystawie faktury

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Na szczęście myślę, że hodowle czy jakiekolwiek pomysły kogoś takiego jak "żona" mnie ominą.

Tak samo jak ja nie lubię psów, kotów i wielu innych stworzeń... Krowy też nie mam bo już nawet produktów mlecznych nie jem... Kiedyś jeszcze sery ale teraz już ani tego nie.

Trzeba trochę siana zebrać...

To tylko na samych jajach, drobiu i miodzie żyjesz?

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Kurna, majster dziś ocenił mnie na 55 lat😪😪😪

Nie podniosę się już chyba🤕

Jak miałem 20 lat to mi nieznajomi dawali 30, teraz mam 30 to nawet nie chce wiedzieć ile by mi dali 🙉🙊

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Jak mi to skoczy na jakieś 10 t owsa i z 5 pszenżyta leży tam. Nie wiem czy to przelazlo. Jaka karencja jest?

To tylko gazowanie, jak przelezie, a ten nowy zakup w workach ?? Pewnie z 10 dni karencji trzeba zachować

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Marcin masz te hajsy odłożone?

1685553888213368331828650841828.jpg

20230531_192623.jpg

U kogo parobkujesz?😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v