Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Ale ja też do niego nic nie mam 

To w sumie chyba dobrze.... A że człek ma swoje zwidy i swój świat...., No widocznie też potrzebny był że natura takiego stworzyła...🤷‍♂️

Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:
35 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A ja lubię człowieka.

Mi nic nie zawinił. Szanuję jego poglądy.

Ja tam też nic do niego nie mam. Bo co tam mogę mieć. Skromny, samokrytyczny, czytać potrafi ze zrozumieniem i...guglować😉🤷. Szanuję...jak wszystkich

Opublikowano

No gdzie tam...szanuję człowieka...to poważnie było...i zgodnie z prawdą

Chyba, że zapracuje na to, żeby mój szacunek dla ludzi stracił...ale musi się postarać, bo próg wkurw..ności mam wysoko🤷

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

11 minut temu, Łolek napisał:

To w sumie chyba dobrze.... A że człek ma swoje zwidy i swój świat...., No widocznie też potrzebny był że natura takiego stworzyła...🤷‍♂️

myślisz że to natura 🤔 może to jaki mutant 🤔🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

przestań... siano mam na jutro do turlania..

To jutro będzie dziewiczy rejs tym żółtym statkiem , czy już nią turlałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

To jutro będzie dziewiczy rejs tym żółtym statkiem , czy już nią turlałeś?

zrobione kilka bel... następna z siatką będzie...

Opublikowano
4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

To Pafnucy prasę zmienił 🤔 kurła zaległości mam większe niż myślałem

Sto lat za jacusiem jesteś

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

zrobione kilka bel... następna z siatką będzie...

To bez siatki wziąłeś?! 

Opublikowano

no deszczu nie nadają u mnie. jutro z rana następne 2,5 ha położę.    ale gówniane trawy u nas... se już zarezerwowałem jeszcze dwie łąki.

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Spokojnie,nawet drugie by Ci wyschło 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

bez siatki wziąłeś?! 

no bzzzyyyy. urzekła mnie stanem swym...

Opublikowano
5 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To Pafnucy prasę zmienił 🤔 kurła zaległości mam większe niż myślałem

A no , widzisz Sylwek taki drobny rolnik i jak on na taką uskrobał 🤔

@Pafnucy12 to zielone coś sprzedałeś ? Było zainteresowanie 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

no deszczu nie nadają u mnie. jutro z rana następne 2,5 ha położę.    ale gówniane trawy u nas... se już zarezerwowałem jeszcze dwie łąki.

U nas tak samo,póki co oprócz dużej rosy z rana nic wilgoci 

Zarezerwowałes,na jakiej zasadzie -?

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no bzzzyyyy. urzekła mnie stanem swym...

Ehh stary a nie pomyśli 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Pafnucy12 to zielone coś sprzedałeś ? Było zainteresowanie

sam jesteś coś zielone...

w sumie to jeden kupiec był... najpierw przyjechał pomarudził, a za dwa tygodnie wrócił i kupił.. później dzwonił by poinformować że wszystko działa i zadowolony z zakupu...

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ehh stary a nie pomyśli 

kto?? znam??

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, Sylwekx25 napisał: To Pafnucy prasę zmienił 🤔 kurła zaległości mam większe niż myślałem Sto lat za jacusiem jesteś

Paniee, czasu nima na nic 😔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v