Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, marulekk napisał:

Ło qrła A ja myślałem że to tylko ja mam renifery z łosiem mieszankę

Już niewiele ich zostało i oficjalnie nigdy więcej tego nawet za darmo nie wezmę 

8 minut temu, Qwazi napisał:

Jak nic musiała się o coś obrazić🤔. Ja tam nie chcę snuć domysłów, ale to na pewno Karol ją podbuntował🤭. Łon takie numery potrafi wykręcać 

Pewnie że się obraziła. Ostatnia do nowej mamy poszła 

7 minut temu, malaczarna napisał:

Chociaż czerwonego maja troche

Docelowo wszystkie będą czerwono białe 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ale już pisa nie będzie 

Tylko robota i robota za Pół roku darmo

Przy były dwa lata prawie trzeba latać i potem okazuje się że darmo

16 minut temu, soltys48 napisał:

Nie mówię że brzydka jeno uparta. Od poniedziałku przy nowej mamie i dziś pierwszy raz zmusilem ja do dojenia. Drze się na pół wsi a silne to to😱

Wystarczą mi rosołowce z pomorskiego 🤬🤬🤬🤬

IMG20230112080318.jpg

Nie oszukuj ten czarno-biały był gratis

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Już niewiele ich zostało i oficjalnie nigdy więcej tego nawet za darmo nie wezmę 

Pewnie że się obraziła. Ostatnia do nowej mamy poszła 

Docelowo wszystkie będą czerwono białe 

Cóś w ten deseń🤔

IMG_20230112_115459_748.jpg

• Like 3
Opublikowano
53 minuty temu, Qwazi napisał:

Gdzie tam Przemku...ładna jałóweczka🤗 i grzeczna🤔

iiiiii...jedzie Grześ przez wieś...naczepę zboża wiezie🤭😉

Bo te podlaskie to takie...no ...wiesz...podlaskie 😉

Kupilim teraz takie z pod Podlasia. matko bosko jakie to głośne 🙈🙆🙆

Opublikowano
37 minut temu, malaczarna napisał:

Przy były dwa lata prawie trzeba latać i potem okazuje się że darmo

Prawie ,w zeszłym roku kupiłem 7 cycków za 3tyś. Wszystkie takie  same

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Ale dobrze rośnie.... Wyższy jest😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Cóś w ten deseń🤔

IMG_20230112_115459_748.jpg

Mariusz niech się chowa 👍

Ale już ta mama będzie tańsze mleko produkować 🤨, obniżki już się stają faktem ...

Opublikowano

Nie dziękuję😊. Dostałem już nowy cennik, tylko nie mam z czym porównać, bo gdzieś przekitrałem poprzedni. Jest obniżka, tylko nie wiem o ile. Już nie pierwsza w mojej karierze

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariusz niech się chowa 👍

Ale już ta mama będzie tańsze mleko produkować 🤨, obniżki już się stają faktem ...

No trudno, średnia chyba i tak najgorsza nie jest ostatnio ?

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie dziękuję😊. Dostałem już nowy cennik, tylko nie mam z czym porównać, bo gdzieś przekitrałem poprzedni. Jest obniżka, tylko nie wiem o ile. Już nie pierwsza w mojej karierze

Mariusz dobrze pamiętam osm koło ? To widziałem na FB ludzie piszą jeden 40 gr inny 55 gr  

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

No trudno, średnia chyba i tak najgorsza nie jest ostatnio ?

Jeszcze nie wiem ,ale to co piszą na FB🙄 , jak jutro przywiezie kierowca cennik to będzie strach otworzyć te koperte 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Przed chwilą, DANDYS napisał:

eh cielę już nie chce pić nawet mleka

Nos ciepły ? 

zimny ,

co za chuj ,nawet mi elektrolitów nie zostawił ,zadzwonię chyba i zjebie go ,bo dość mam

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Leszy napisał:

I to jest krowa z prawdziwego zdażenia ;)

Myślę, że ok 900kg powinna mieć. Jedyna córka buhaja Esmeria, jaką udało mi się wyhodować

20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariusz dobrze pamiętam osm koło ? To widziałem na FB ludzie piszą jeden 40 gr inny 55 gr  

Chyba bardziej bym się skłaniał do stwierdzenia, że te 55. Dokładnie OSM Koło

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v