Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Co to za doicz?

IMG_20230514_165111_182.jpg

29 minut temu, Karol6130 napisał:

A jeleń dotarł? 

Nie tak dobry jak Radka 

Negocjacje trwają

Pewno że nie to co Radzia 

15 minut temu, Łolek napisał:

Brata zastępujesz 

Nie. Łon tam...

IMG_20230514_162151_218.jpg

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Wam powiem że jeszcze są dobre ludzie wśród kierowców aut.

Potrafią mrugnąć motocykliście że suszą.

Może mrugał samochodowi  za tobą

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Może mrugał samochodowi  za tobą

Nie. 

Opublikowano
5 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Mój chrzestny to brat mojej mamy a moja chrzestna jest żoną brata mojego ojca.

Chrzestnej nie widzę, bo jest właśnie z dalszej rodziny. Zaś z chrzestnym mam stały kontakt. Nawet z nim handlowałem trochę ;)

Sam jestem chrzestnym siostrzenicy, a siostra chrzęsną mojego syna. Zaś brat córki. Widzą się z nimi tak często jak ja się widzę z rodzeństwem.    

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Kurła i stan liczebny pasieki się powiększył 😁 Senior zadzwonił, kurła, się człowiek unaciągał i wnet by z drabiny zleciał ale siedzą w rojnicy, przed zmrokiem przytargać i będą.

do piwnicy je

ale musisz przyznać, że nastroje rojowe mimo zimnej pogody wczesne.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bananek napisał:

daleko masz do Drohiczyna?

z 30km drogami bo most a w lini prostej z 15km.

W następny weekend może pojadę do biało wierzy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

Ja pier...cza głosować na PiS.Po wyborach Polska stanie się krajem mlekiem i miodem płynącym.I te dopłaty do wszystkiego drugi Liban.Oby tylko Jarek jak Kadafi nie skończył.I do tego ten Ukraiński tlumok żebrzący po całym świecie i rozbrajający wszystkich po kolei.

6 minut temu, malaczarna napisał:

Ta PISda wykończy nas 800 plus darmowe leki dla 65 plus i do 18 skąd na to?

Z drukarni

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Tylko w miarę rozsądku 

to chyba można sobie darować udział w tym wyścigu , tym bardziej że większość zaległości nie do nadrobienia , za parobka koło jakichś kołchoźników pozostaje się kręcić 

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

bo nie był mi potrzebny.

aż tak mało puszek/butelek mieści ?🤔

Opublikowano
Dnia 13.05.2023 o 17:00, gregor1284 napisał:

Mamy wspaniały rząd, samych wybitnych specjalistów I gospodarka nam się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej!

5 minut temu, malaczarna napisał:

Jeszcze bon turystyczny na 1000 ma być na dzieciaka?

Opublikowano
9 minut temu, konteno napisał:

to chyba można sobie darować udział w tym wyścigu , tym bardziej że większość zaległości nie do nadrobienia , za parobka koło jakichś kołchoźników pozostaje się kręcić 

aż tak mało puszek/butelek mieści ?🤔

Jakie Ty masz chłopie zaległości. Startujesz z czystą kartą

7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Po stokroć powiem! Mamy wspaniały rząd samych wybitnych specjalistów I gospodarka nam się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej! 

Opublikowano
38 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Było tym do sprzedania POjeźdźić

Kartkę nakleić sprzedam

To byś na piechotę wracał

Coś się znowu rudzielca mnie czepił?

Lepiej poczytaj co gdzie komu się spaliło i jakie wypadki na drogach były.

A jak masz jakiś problem to porozmawiajmy twarzą w twarz.

Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. Dzięki działania naszego rządu cała zachodzia Europa nam zazdrości. Nasza gospodarka rozwija się najszybciej 

I jesteśmy potęga nie tylko militarną. Propo tego białoruskiego balona to się znalazl 

received_1528938327632683.jpeg

• Haha 4
Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. Dzięki działania naszego rządu cała zachodzia Europa nam zazdrości. Nasza gospodarka rozwija się najszybciej 

Jak korozja na Polonezie

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Coś się znowu rudzielca mnie czepił?

Lepiej poczytaj co gdzie komu się spaliło i jakie wypadki na drogach były.

A jak masz jakiś problem to porozmawiajmy twarzą w twarz.

E uspokój się. Przy niedzieli taki nerwowy?!  Nie tak uczy pismo 

A teraz trochę prawdy. Czy to za rządów popisu czy jeszcze wcześniej czy w przyszłości to jak będziemy żyli zależy od nas samych. Jak ktoś kreatywny i pracowity to będzie mu się dobrze żyło pomimo tego bata na pręgierzu. Nauczyli się ludzie zrzucać winę za swe nieudolnosci na kogoś i tak żyją w kaczystanie ale żeby coś zakombinować to już się bikomu nie chce 

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v