Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja wogule nad tym nie myślę.Ale nie zapominam.Najlepsze jaja były jak mi po miesiącu od tego bałaganu z komendy skierowanie do pomocy po urazowej do psychologa przysłali.

Zrozumienie i współczucie na wysokim poziomie. Procedura procedurą, ale to można było zapewnić wcześniej i bez tego skierowania. Wtedy również. Wystarczyło chcieć 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

To znowu ja z pytaniem 😅 wie ktoś może czy do kosiarki rotacyjnej deutz fahr podpasują nożyki jakieś krajowe czy oryginały trzeba zamawiać?

do starszych pasują polskie, bo nasza Meduza była zerżnięta z DF

Opublikowano

jeśli wygląda jak polska, to pasują. śwagier ma taką.

Opublikowano
Baks00 napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

poryczy z tydzień i przestanie 🤭😁

Bo ochrypnie🤔

bywa i tak 😁 u mnie krowa trzy dni już ryczy bo zmieniła miejsce na parkingowe 🤭😁

Pafnucy12 napisał:

znaczy co?

masz dużo czasu 🤔 on teraz ma chyba za dużo 😁

Opublikowano
slawek74 napisał:

Sylwek wyjmij z jeden w dobrym sklepie dobiorą chociaż często orginały są trwalsze...

Tam nożyków prawie nie ma 😅 ale może chociaż po otworze na trzymak dobiorą... Ona jest trochę inna niż polska meduza, nowsza 220 cm, hydraulicznie składana

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

masz dużo czasu 🤔 on teraz ma chyba za dużo

nadal nie rozumiem?

Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Tam nożyków prawie nie ma 😅 ale może chociaż po otworze na trzymak dobiorą... Ona jest trochę inna niż polska meduza, nowsza 220 cm, hydraulicznie składana

Ja kupiłem starą felle dyskową. Nie miała noży. W Greene mi dobrali po typie kosiarki. Nie było żadnego problemu

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

slawek74 napisał:

Sylwek wyjmij z jeden w dobrym sklepie dobiorą chociaż często orginały są trwalsze...

oby otwór dobrać i nie za długie...

Pafnucy12 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

masz dużo czasu 🤔 on teraz ma chyba za dużo

nadal nie rozumiem?

długość tej histori ma kilka lat 😁

Opublikowano

Dzięki, coś ogarnę jak przytargam po niedzieli maszynę do domu 🙂

Chłoporobotnik napisał:

Połaził, trzeba miodarkę ze strychu stargać na dół.

345850777_1292573495005037_4285795763565679163_n.jpg

Aż tak żeś zwiększył areał i to wszystko Twoje po horyzont?😅

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Dzięki, coś ogarnę jak przytargam po niedzieli maszynę do domu 🙂

Chłoporobotnik napisał:

Połaził, trzeba miodarkę ze strychu stargać na dół.

345850777_1292573495005037_4285795763565679163_n.jpg

Aż tak żeś zwiększył areał i to wszystko Twoje po horyzont?😅

o w mordę obszarnik 😁😛🤪

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Zrozumienie i współczucie na wysokim poziomie. Procedura procedurą, ale to można było zapewnić wcześniej i bez tego skierowania. Wtedy również. Wystarczyło chcieć 

Ja nie potrzebowałem psychologa.Bardziej się przyczepa martwiłem bo mi pourywały wszystko.Ale słuchaj.Po miesiącu przychodzi polecony.Na kopercie jak byk PORADNIA PSYCHOLOGICZNA.Listonosz od nas ze wsi i się rozniosło.No ale nic,czytam STAWIENICTWO OBOWIAZKOWE.Rad nie rad idę bo mi jeszcze prawo jazdy zatrzymają.Na wizycie cuda ale pytanie jak się czuję na końcu.Pogadalismy z panią posmialismy się pouzalalem się że przez h....  pieniądze straciłem bo z towarem nie mogłem jechać i spoko.Ale piep.....pod sklepem jeszcze że 3 miesiące było

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Od jutra darmowa dostawa wody , w dużych ilościach .

Z południa do Polski pędzi wilgotny front z deszczem (mapa: wxcharts.com)

Pytanie tylko czy się sprawdzi. Jak to szło krowa co dużo ryczy mało mleka daje 😁

Ja też w Warszawie na komunii. @Agrest jak nie tajemnica to na jakiej ulicy? Bazylika na Rzeczypospolitej ja.

A co do wydatków to mi się zaczna od czerwca pierwszy chrześniak

Edytowane przez PAN88
Opublikowano

trzeba sie gdzies wybrac-wczoraj opryskane, dzisiaj pogoda idealna.

ja tez mam wydatki-na drugie wesele prosic maja przyjechac, do tego 18 u szwagra, rekord -5 wesel w rok.

43 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

...po jesionkach...

a gdzie pan od jesionki- juz go zraziliscie na amen  do forum ??

39 minut temu, Baks00 napisał:

.... Kupił bym jej bilet w podróż w kosmos,oczywiście w jedną stronę 

tak ja kochasz?? to pare ladnych milionow zlotych kosztuje ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

a gdzie pan od jesionki- juz go zraziliscie na amen  do forum ??

no miał wrócić jak się upora z problemem.... i coś Go nie widać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v