Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, konteno napisał:

to sie kupuje tylko na za pełny portfel , to że w domu czysto nie znaczy że w świecie syfu sie nie nawciąga 

a długi? 🤔

żeby grzyb po kątach rósł 

portfel lżejszy przy kupnie i przy opłacie za prundt parę kWh więcej dla nowego gadgetu

Bez przesady nie było bardzo drogie dwa lata temu. Jak dziecko chore to zrobisz wszystko ile by nie kosztowało żeby mu ulżyć 

11 minut temu, Agrest napisał:

Przy 25⁰ już nie ma komfortu , a gdzie 31⁰🤦‍♂️

22 max

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Nawet jeśli ono nie twoje, przecież to tylko dziecko 

wszystkie dzieci nasze są, dajemy na 500

Opublikowano
15 minut temu, DANDYS napisał:

o kurde ale przedszkole 😄👍narazie nie, kryzys przechodzę w hodowli,jedne już rok mają a jak cielaczki , jak będę miały 500 na czysto w dwa lata to będę się chyba cieszył ... i redlice do amazonki potrzebuję jakby co

A no znam to ;)

Jeszcze mało ci tych redlic ?

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Proszę przestań 

🤔

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Daj spokój, poszedłem 2 czy 3 lata do sąsiada ustalać pewne kwestie - miał nadstan zboża i chciał obsiać czymś na poplon, proponowałem mu facelię - on uprawi, ja kupuję nasiona i sieję. Wieczorem flaszka pod pazuchę i hajda. Wchodzę do tej chałupy - on przed telewizorem w krótkich spodenkach, bez koszulki, w laczkach, bez skarpet, w domu z 25 stopni jak nic. Jeszcze po flaszce jak wypiliśmy to myślałem, że się zapalę. 

Też sobie w krótkich 

Pisdał na ciepło to co żałować 

Jeszcze za Tuska się na marznę 

IMG_20230109_190501.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Też sobie w krótkich 

Pisdał na ciepło to co żałować 

Jeszcze za Tuska się na marznę 

IMG_20230109_190501.jpg

Jak tak żyć? Ja nie potrafię z krótkim rękawem w domu w zimie siedzieć a co dopiero w krótkich portkach. 

Opublikowano
21 minut temu, DANDYS napisał:

o kurde ale przedszkole 😄👍narazie nie, kryzys przechodzę w hodowli,jedne już rok mają a jak cielaczki , jak będę miały 500 na czysto w dwa lata to będę się chyba cieszył ... i redlice do amazonki potrzebuję jakby co

Dokładać będziesz ? 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v