Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

może taka promocja klucz gratis do worka nawozu

Ale taki zardzewiały?Na worku data 28 sierpnia 2022

Opublikowano
3 minuty temu, mf362 napisał:

Na pakowni wpadł 

Dobrze że w tym samym zakładzie granatów nie produkują bo strach by było worek otworzyć.

Opublikowano
31 minut temu, marcin19071980 napisał:

Powiedzcie mi jak to jest przesiewane w zakładzie produkcyjnym.Bo tego to się nie spodziewałem

IMG_20230411_154737_592.jpg

My kiedyś wożąc qq nawrzucaliśmy  dyni na wózek gospodarz miał zagwozdkę jak to przez sieczkarnie przeszło 

• Haha 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

21 minut temu, Qwazi napisał:

No. Lenistwo jest matką wynalazku😉

Fajne wygrodzenia 😂 kto ci robił?

Po trochu się sieje 😛

A8B83B17-8741-43F8-A203-7698A4B631C7.jpeg

Radek, Ty to chitry. Jak nie otwierasz worków to na kilka sezonów ten sam nawóz starczy. 😉

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Git ale byś umył wannę, i zrobił na ten automat osłonę.

Dzisiaj nie dałem rady. Jutro to zrobię, bo tu trzeba się wesprzeć odpowiednim środkiem, a i tak jeszcze jedna rzecz trzeba poprawić. Osłony nie ma potrzeby, bo jałówki go nie dosięgną 

7 minut temu, radekz200 napisał:

Fajne wygrodzenia 😂 kto ci robił?

Wygrodzeń tam nie ma. Są drabiny paszowe i bramki przepędowe

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Wielki + za kreatywność.

Miło. Dzięki. Czasem zdarzy się coś popełnić😉

2 minuty temu, radekz200 napisał:

No to drabiny 😛

Kupiłem gotowe. Mieczysław nie spawał😜

Opublikowano
44 minuty temu, gregor1284 napisał:

Po tym sezonie chce Mercedesa od Durczoka. Tego co blacha jeździł 

nie za wiele tych byznesow?

Screenshot_20230411-125449_Facebook.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Bo urlop zaklepany? Ja jutro do pracy a w czwartek chce posiać.

Już się zgubiłam w jego planach. Teraz nie pada. Jeszcze moja gwiazda ma temperaturę pewnie znowu jakiś wirus... Jeszcze ryczy że do szkoły nie może iść. 

Ktos mi poleci jakiś pastuch elektryczny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v