Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
21 minut temu, Pafnucy12 napisał:

paszport z padliną

co padło?

21 minut temu, slawek74 napisał:

.... już 🤔

Jeszcze nie 

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Zawsze to bardziej higieniczne niż z kobietą 

Szkoda ze gosc kopiuje wszystko i przytacza to jako swoje

Opublikowano
2 minuty temu, paprykarz123456789 napisał:

Szkoda ze gosc kopiuje wszystko i przytacza to jako swoje

Też tak sądzę że kradnie wpisy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

A co jest z tą krową na obecną chwilę? 

A co leży , wet był dwa razy dziś i nic 

Opublikowano
14 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nie no... ja czasami lubię ...się odrobaczyć...

Szanuję...

19 minut temu, slawek74 napisał:

ja też ale czasem ,,obowiązek,, 🤦‍♂️

To taka trochę... wymówka lub wygodne tłumaczenie. Ale nie mam nic do tego. Każdy jest panem siebie

Opublikowano
23 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

a ti nie wiedziałem. myślałem że wydane się oddaje...\

Ty , to przy sprzedaży też nie muszę?

W zasadzie to nie musisz i przy sprzedaży. Handlarze biorą bo widzą w nich wiek zwierza🤭

11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To faktury nie potrzeba zawozić? Bo w tamtym roku robili sobie ksero 

Nic nie trzeba 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A co leży , wet był dwa razy dziś i nic 

Temperaturę ma? Wogóle nie wstaje? Pije? Antybiotyk podajesz? W jakiej dawce? Ciała ketonowe z krwi jakie? Wymie kamień czy luźne? 

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Cegła postawiona pod pedał/ dźwignie przyspieszenia 

I Też mało realne. Minimum te 2l trzeba a dołożyć  by można mówić o jeździe

Opublikowano
Qwazi napisał:

14 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nie no... ja czasami lubię ...się odrobaczyć...

Szanuję...

19 minut temu, slawek74 napisał:

ja też ale czasem ,,obowiązek,, 🤦‍♂️

To taka trochę... wymówka lub wygodne tłumaczenie. Ale nie mam nic do tego. Każdy jest panem siebie

nie do końca chyba zrozumiałeś...

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Temperaturę ma? Wogóle nie wstaje? Pije? Antybiotyk podajesz? W jakiej dawce? Ciała ketonowe z krwi jakie? Wymie kamień czy luźne? 

Już w normie 38,4 , od południa nie wstaje , pije , antybiotyk dostała rano i jeszcze poprawił w żyłę rano dostała penstrep 25 i butelke w żyłę chyba polisulfamid , wymie takie już luźniejsze , ciała ketonowe nie wiem ale miała też podaną glukoze

Opublikowano

8 minut temu, mf362 napisał:

Cegła postawiona pod pedał/ dźwignie przyspieszenia 

germany to autobahny i inna organizacja ruchu w mieście bez takiego pośpiechu więc z tym startstopem to możliwe chyba 

Opublikowano
5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Przebijamy -  działka prawie 2km długa ale na 20m szeroka, podzielona na 13 stajań i dwie małe łączki.

To twoja? Co rozumiecie przez te stajany? Kwatery? Tyle rodzajów upraw? 

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

To twoja? Co rozumiecie przez te stajany? Kwatery? Tyle rodzajów upraw? 

A gdzie moja. Dziadek jeden ma. Stajania to kawałki przedzielone przycokami. Średnia miara wielkości stajania to od 20 do 30a. Na kilku na przykład pszenica, na 2 na przykład jęczmień, na 4 mieszanki czy owies, ze 2 pod buraki, ziemniaki.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Zawarczałeś koło Ryśka?

nieeee.w inny kierunek ruszyłem... no i bliżej...

Opublikowano
55 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ludzie jak się teraz robi zgłoszenie padnięcia ? Przez irz i później zawieść do nich Fv z bakutilu i paszport 🤔

Tylko irz

34 minuty temu, Agrest napisał:

Wali chyba gościa w łeb🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣🤣

Spalanie w cyklu : Miasto 7.0 l , Mieszany 6.8 l , Trasa 6.6 l

Czerwiec 2017, ale uj, można spisać 2018🤦‍♂️

https://www.olx.pl/d/oferta/ford-edge-maxxxx-sportfullledyalcantara360panorana4wdlopatkipamiecinavi-CID5-IDU1s87.html

Może nie najgorsze ale mie się mondeo 4 podoba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v