Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Rysiek,daj znac czy na rynku bedzie ten facet z kredą i wapnem bo nie chce mi sie specjalnie jechac sprawdzać,Ty i tak pewnie do jabłonia jedziesz to zerkniesz w drodze powrotnej na rynek😀

No i dzien dobry Wszystkim, +2°C,cicho sie zrobilo a jeszcze pol godziny temu troche wiało. Ale sie nic nie chce a trzeba chyba do miasta sie wybrac i interesach...

Nie ma, ale mały targ jak nigdy

Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

No to zewrzyj trochę tyłek, bo dużo życia przed Tobą 😉. Najlepiej to se potomka zmajstruj. Zobaczysz, jakiego powera dostaniesz 😉. A że nie pijesz to dobrze. Ja też nie. Więc nasz Panie więcej na swoje zachcianki mają😉

Żadnego potomka narazie nie będzie , dopiero jak będziemy na swoim a może wcale nie będzie dzieci...

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Żadnego potomka narazie nie będzie , dopiero jak będziemy na swoim a może wcale nie będzie dzieci...

i się zaczyna jak z traktorem, zetora lub ursusa ze zmajstruj, najlepiej od razu 40-to letniego

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

W jakiej firmie ? Ja w PZU pakiet budynki+ gospodarstwo niecałe 1700 zł 

Toż PZU najdroższe. Po co przepłacać?

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To jest Marcinku najgorsze z możliwych podejście 

• Like 4
Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:

i się zaczyna jak z traktorem, zetora lub ursusa ze zmajstruj, najlepiej od razu 40-to letniego

Dziecko to musi być świadoma i odpowiedzialna decyzja

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Tak jak i OC , co do czego to w PZU wyszło taniej

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Żeby mieć pieniądze? 

Były wichury i tylko PZU nie marudziło

Inne firmy przeciągały jak mogły i ile się dało żeby wypłacić śmieszne pieniądze 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

To jest Marcinku najgorsze z możliwych podejście 

Może , ale z dzieckiem to już nie ma odwrotu , to nie jest rzecz którą można wymienić . Moja mówi zresztą ja też tak myślę że nie mamy narazie warunków na potomka

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

20 minut temu, Qwazi napisał:

No to zewrzyj trochę tyłek, bo dużo życia przed Tobą 😉. Najlepiej to se potomka zmajstruj. Zobaczysz, jakiego powera dostaniesz 😉. A że nie pijesz to dobrze. Ja też nie. Więc nasz Panie więcej na swoje zachcianki mają😉

to może POMarcin 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Ale budynki raczej nie

No możliwe 

Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

Za małego masz czy jak 🤔

🤦

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Może , ale z dzieckiem to już nie ma odwrotu , to nie jest rzecz którą można wymienić . Moja mówi zresztą ja też tak myślę że nie mamy narazie warunków na potomka

dawno ci mówiłem, zmień te kobietę, jej widzę wszystko przeszkadza, jak się dwoje takich malkontentów zbierze, to kyrie eleyson

Opublikowano
30 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To ty ja kopnij a zadek 

Jak ona po tylu latach znajomości takie bzdury ci gada 

@Qwazimówiłem Ci o podobnym przypadku 

17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dziecko to musi być świadoma i odpowiedzialna decyzja

Co wy kuwa po 15 lat macie bo tak się zachowujecie 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

dawno ci mówiłem, zmień te kobietę, jej widzę wszystko przeszkadza, jak się dwoje takich malkontentów zbierze, to kyrie eleyson

Przyzwyczajenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v