Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.przeciwpozarowy.com/pl/p/-Hydronetka-plastikowa-20l/335?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=5281973344&gclid=Cj0KCQjwz6ShBhCMARIsAH9A0qXZyE0DmPgzs8Vg_C_mdYbi3l_b5NdEOSR74NTJ7fednJaQ6ftdRAIaArYTEALw_wcB kolega kiedyś taką załatwił oj były przewody...

Opublikowano
32 minuty temu, Qwazi napisał:

No widzę, że se nie podyskutujemy. Lepi powiedz Marek jak sikawki będziem szykować 🤔 bo tydzień został 🤷

Mariusz ten Luki to taki filozof jakich mało. 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Chłop przyjechał pod sklep przerdzewiałą w uj audi 100 2.5tdi rzezi to ja jak by nad stawem siedział a on to zamyka 😁 toc z takich hebli sie kluczykow nie wyjmuje zeby zgubic bl to wiecej balaganu z dorobieniem kluczy i ogarnięciem immo niz caly ten pojazd warty

20230402_153031(0).jpg

Edytowane przez gregor1284
  • Like 1
Opublikowano

Dla każdego co inne jest skarbem.

Pewno i tego rzęcha nie chciałby stracić.

Jako dziad na dorobku powinieneś wiedzieć że czasem i karton po lodówce , kawałek styropianu i folii może mieć olbrzymią wartość😜

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

To nie bardzo, może drożdże by się zdały, Karol tak na odległość to się nie da, z federacji weź żywieniowca i zobacz co powie 

A co może powiedzieć jak nie będę miał wyników sianokiszonki 

Nie będzie stabilizacji 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie będzie stabilizacji 

Karol to twoje stado ja tylko mówię co ja bym zrobił lub czego spróbował, 

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Dla każdego co inne jest skarbem.

Pewno i tego rzęcha nie chciałby stracić.

Jako dziad na dorobku powinieneś wiedzieć że czasem i karton po lodówce , kawałek styropianu i folii może mieć olbrzymią wartość😜

Wiem o tym ale to nawet ja dziad nad dziady nie wyjmuje z gruziny żeby nie zgubić 

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Nie będzie stabilizacji 

Z bel to i tak ciężko o stabilizację

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Daj na luz, to jeden z tych co  już wszystko osiągnął i wszystko wie o hodowli 

Powiedz ile masz mleka ze zbiornika jak więcej to zgodzę się że ja jestem tumanem ze wsi😊😉

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Czyli wychodzi na to, że jest nadmiar energii w dawce. Dobierasz jakoś byki, czy z przypadku? Wiesz, jakie są sposoby krzyżowania?

Jakie inseminator ma takie daje. Mówię tylko żeby hfa jakiegoś dał i tyle. 

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

piorący czy z filtrem wodnym? co za wynalazek ? mysisz najpierw pianę wcierac w dywany? 

Piorący. 3 w 1 płyn do prania Karcher. Pranie i ściąganie potem. Mój mąż się tym bawi jak mu rozkaz dam. 

36 minut temu, gregor1284 napisał:

Chłop przyjechał pod sklep przerdzewiałą w uj audi 100 2.5tdi rzezi to ja jak by nad stawem siedział a on to zamyka 😁 toc z takich hebli sie kluczykow nie wyjmuje zeby zgubic bl to wiecej balaganu z dorobieniem kluczy i ogarnięciem immo niz caly ten pojazd warty

20230402_153031(0).jpg

Mówisz chłop? Jak on zaparkowal

Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

Marcin jak Cię kiedy znajdę pod tym Bełchatowem to Ci pizne 

..ja już na N2 mocznik podałem 

Przemek ty to tylko do bicia 🤷😐

7 godzin temu, Agrest napisał:

Nie zapomni najpierw ich posadzić. Jak już zaowocują i będziesz pamiętał by je jeść to będzie tylko lepiej🤣

A tymczasem liście Ginko Biloba na sałatkę

Sławek , rzodkiew oleistą na nasiona to kiedy najlepiej wysiać ?

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Bo tobie się tłumaczy jak krowie na między a i tak masz to gdzieś co ci się mówi

Nie prawda , a kto po waszych argumentach zrezygnował z zakupu 912 

@Łolek mnie namówił na śrutę rzepakową i daje konsekwentnie 🙂 Adam mogę mnożyć dalej 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Na 16.5 ha nie na wojujesz 

A te ponad 5 dzierżawy to sam wiesz jak to wygląda 

No były przypadki że na 13 ha budował nową obore 

Ba, kupował nowe maszyny bo dawali, kredyt, zwrot 

No i teraz za***prza całą rodziną gdzie się da, bo rata co miesiąc, a ceny dzierżawy nabite 

Jednemu rozrzutnik z obornikiem zabrali i ciągnik,i co zrobił, a no poszedł po nowego nh i we trzech na tiry 

e no też 5lat temu zaczynałem od 16ha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v