Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Nie fikaj tylko sprzątaj, firmy potrafią mieć zamiatarkę czy postawić pracownika, to chłopek nie jest świętą krową.

Mało rzeczy działa mi tak na nerwy jak ludzie takiego pokroju jak ty. Ciekawe tylko czy ty taki święty jak zawsze piszesz.

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

ale ja się nie bronie. :D

wita co?

ale sie zimno zrobiło.

padać nie pada, al;e się ochłodziło i wiatr wieje...

A dej spokój dwa tygodnie bez bielizny łażę ale dziś to tego żałuję....

Opublikowano
58 minut temu, Leszy napisał:

U was też tego tyle się namnożyło? Nie pamiętam by kiedyś w ogóle u nas latały. Teraz dźwięki jak nad morzem. 

To to nic. Łabędzie wczoraj wieczorem nad podwórkiem latały. 

Opublikowano

Jesteś młody szczawik i ucz się porządku, śmietnik ci trochę spadnie.   :P

Nie lubię czegoś takiego jak porządek bo nie idzie się doszukać, jak się gdzieś pierd*lnie to łatwiej znaleźć. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

Co się niby doigrałem? że jakiś pajac łaskę zrobi że posprząta?    xD

że Cie ochrzanił...

ale żeby nie było. dla jasności... popieram że wypada posprzątać po sobie.

oczywiście bez przesady,ze np na jakiej dojazdówce, ale takie główniejsze, to spore zagrożenie takie naniesione błoto , czy iny gnój może powodować... .motury bardzo nie lubią ziemi na zakrętach...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie lubię czegoś takiego jak porządek bo nie idzie się doszukać, jak się gdzieś pierd*lnie to łatwiej znaleźć. 

W domu możesz spać nawet w barłogu, ale miejsce publiczne szanuj chłopie

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

że Cie ochrzanił...

xD no weź nie rozśmieszaj, ten co jest zawsze na nie?    xD on to se może ochrzaniać,  ale małego, jak do buta mu nasika.   :P

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ewidentnie masz pi*rdolca na tym punkcie.

Nie wiem czy ty aby nie masz, skoro wszystko u ciebie na nie    :P

Opublikowano

Tera to się miarka przebrala! Jak to się kłócić można beze mnie?! Ja to jak woze obornik a zgubię to na powrocie najeżdżam kołami żeby tak się w oczy nie rzucał. Kiedyś takiego rzadkiego zgubiłem gromadkę i wjechałem w to a to chlapnęło w dużej mierze do sąsiada na bramę 🙆‍♂️ pozniej jak jechalem to zmywal ale nakrzyczec mnie nie nakrzyczal. Sluzba drogowa na jesieni nam kazala rozrzutniki czyscic jak wyjezdzamy na drogę

• Like 1
Opublikowano

xD no weź nie rozśmieszaj, ten co jest zawsze na nie?    xD on to se może ochrzaniać,  ale małego, jak do buta mu nasika.   :P

Jakbyś mądrze pisał to byłbym na tak. Czyli podchodził do tematu jak normalny myślący człowiek. Ale dla ciebie potrzeba schematu, jest schemat to wedle niego działamy i uj, czy to potrzebne czy nie ale tak ma być i kij, bez myślenia.

2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie wiem czy ty aby nie masz, skoro wszystko u ciebie na nie    :P

Byś pisał mądrze to byłbym na tak. 

Opublikowano (edytowane)

za zanieczyszczenie drogi spore mandaty.

trochę nalezy zwracać uwagę. ten syf na drodze naprawdę może doprowadzić do nieszczęścia.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakbyś mądrze pisał to byłbym na tak. Czyli podchodził do tematu jak normalny myślący człowiek. Ale dla ciebie potrzeba schematu, jest schemat to wedle niego działamy i uj, czy to potrzebne czy nie ale tak ma być i kij, bez myślenia.

Co ty chłopie pier**lisz teraz, może samochodem zaczniesz po swojemu jeździć, bo tak ci akurat pasuje, ty jesteś normalnie myślący człowiek? poczytaj sam co wypisujesz.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

I to chyba jedyna rzecz, która ludzi do tego sprzątania mobilizuje.

Co ty chłopie pier**lisz teraz, może samochodem zaczniesz po swojemu jeździć, bo tak ci akurat pasuje, ty jesteś normalnie myślący człowiek? poczytaj sam co wypisujesz.

Chłopie, robiłbyś aferę bo kupeczka gnoju spadła? Bo normalny człowiek by ręką machnął a ty już byś bił na alarm. Tak samo jak kombajn z hederem, pan desperado już by krzyczał, że przepis złamany. Tu o to chodzi.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

trochę nalezy zwracać uwagę. ten syf na drodze naprawdę może doprowadzić do nieszczęścia.

A zwłaszcza motocyklistom, niechby musiał tylko przyhamować na takim czymś na szosie, to leci, zresztą sam chyba wiesz jak jeździsz motorem.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I to chyba jedyna rzecz, która ludzi do tego sprzątania mobilizuje.

Chłopie, robiłbyś aferę bo kupeczka gnoju spadła? Bo normalny człowiek by ręką machnął a ty już byś bił na alarm. Tak samo jak kombajn z hederem, pan desperado już by krzyczał, że przepis złamany. Tu o to chodzi.

Podajesz akurat przykłady gdzie zagrożenie jest bardzo duże, więc nie ośmieszaj się dalej. Bawi cię to? udaj się może do specjalisty . 

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

A zwłaszcza motocyklistom,

no napisałem...

wiem że nie zawsze się da obczyścić opony w traktorze, ale czasami kawałek po poboczu, trochę najgorszy syf zgarnąć....

no szanujmy się. zwłaszcza że sami możemy sie pośliznąc na takim ... łajnie.

Opublikowano

trza tak robić aby nie utrudniać życia innym i tyle ...wyjechać takim czymś ujebanym na max na drogę to tyz trza mieć nie tak pod deklem ...przecie to oblepione ze głowa boli ...

Ja ładuje wannę/Francuza  tak aby nic nie miało prawa spaść i na polu nie nawracam na trzęsionym żeby koła się nie oblepiły.... i na drodze nie ma znaku że przejechałem ...🤷‍♂️

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v